ΙΣΡΑΗΛ: Ακούστε teaser της αναβαθμισμένης εκδοχής του ‘Set Me Free’!

Πριν μερικές μέρες σας ενημερώσαμε ότι το Ισραήλ προχώρησε σε revamp του τραγουδιού Set Me Free της Eden Alene. Την Κυριακή είδαμε ένα απόσπασμα από τα γυρίσματα του νέου βίντεο κλιπ του τραγουδιού. Σήμερα η Eden ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα μικρό απόσπασμα από τη νέα και αναβαθμισμένη εκδοχή του τραγουδιού της:

Εδώ μπορείτε να δείτε το απόσπασμα από τα γυρίσματα του νέου βίντεο κλιπ:

Η αναβαθμισμένη εκδοχή του Set Me Free καθώς και το νέο κλιπ αναμένεται να δημοσιευτούν τις προσεχείς ημέρες. Μείνετε σταθερά στον OGAE Greece για όλα τα νέα σχετικά με τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2021.

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το Ισραήλ από το 2015 και ύστερα μας έχει δείξει οτι δεν έχει μάθει να χάνει… Γι αυτο και το revamp.. Προβλέπω οτι με αυτό θα επανακτήσει τις ελπίδες του για πρόκριση στον τελικο..

    • Ε ναι οι συμμετοχες του 19 και 17 ήταν ξεκάθαρα για νίκη για αυτό και πήρε τόσο υψηλες θέσεις…

      • Του 2017 ήταν ωραία συμμετοχή και το 2019 ηταν διοργανώτρια ντάξει.. Τουλάχιστον απο 2015 προκρίνονται συνεχώς ενω φέτος θα ηταν δύσκολο

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ