ΙΣΠΑΝΙΑ: Πώς θα παρουσιαστεί το “Voy a quedarme”!

Πηγή: eurovision.tv

Ο Blas Cantó, ο εκπρόσωπος της Ισπανίας στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, προετοιμάζεται για την παρουσίαση του “Voy a quedarme“. Είναι ένας από τους καλλιτέχνες που θα συνεργαστεί με το Marvin Dietmann στην εμφάνισή του στη σκηνή του Ahoy arena στο Ρότερνταμ τον ερχόμενο Μάιο.

Τα γυρίσματα του Live On Tape

Όπως όλοι οι καλλιτέχνες, έτσι και ο Blas, πραγματοποίησε τα γυρίσματα της Live On Tape εμφάνισής του, η οποία και θα χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση που η ισπανική αποστολή δεν θα καταφέρει να διαγωνιστεί ζωντανά το Μάιο στο Ρότερνταμ.

Ο Blas, αναφερόμενος στην εμπειρία των γυρισμάτων αυτών, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την εξέλιξη αυτών. Το σκεπτικό πίσω από αυτή την εμφάνιση ήταν παρόμοιο με αυτό που παρουσιάστηκε στον εθνικό τελικό “Destino Eurovisión 2021”. Η ιδέα βέβαια ήταν η ίδια, αλλά τους δόθηκε το περιθώριο να αναπτύξουν και άλλα πράγματα.

Πώς θα εμφανιστεί στη Eurovision

Αναφορικά με όσα ετοιμάζει η ισπανική αποστολή ο Blas δήλωσε πολύ χαρούμενος που θα του δοθεί η ευκαιρία να βρεθεί στο διαγωνισμό της Eurovision. Σκοπός του είναι να παρουσιάσουν όλα όσα έχουν σχεδιάσει στη σκηνή του Ρότερνταμ, όπου και το “Voy a quedarme” θα παρουσιαστεί σε όλο του το μεγαλείο. Σημείο κλειδί σε όλη την εμφάνιση φαίνεται πως θα είναι η χορωδία.

Η χορωδία κάνει μια εξαιρετική δουλειά. Ακούγονται απίστευτα. Είναι στιγμές που θα ήθελα να τους έχω πιο κοντά μου επειδή είμαστε ομάδα, αλλά το πιο σημαντικό είναι να τους τοποθετήσουμε στην καλύτερη δυνατή θέση και να κάνουμε το τραγούδι να αναπτυχθεί, να το πάμε σε άλλο επίπεδο.

Blas Canto

Για φέτος εξαιρετικά λόγω της πανδημίας του κορονοϊού τα φωνητικά επιτρέπεται να είναι ηχογραφημένα. Βλέπουμε, όμως, Ισπανία επιλέγει να έχει ζωντανή χορωδία. Mάλιστα, στηρίζει πολλά στη σκηνική παρουσία του τραγουδιού σε αυτό το κομμάτι.

Ικανοποιημένη η αρχηγός αποστολής

Η Ana María Bordas, αρχηγός της ισπανικής αποστολής, δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένη από τη μαγνητοσκόπηση του Live On Tape και περήφανη για τη δουλειά που γίνεται φέτος. Η ίδια ελπίζει σε ένα καλό αποτέλεσμα στον τελικό της 22ας Μάϊου.

Ο Blas είχε μια πολύ ωραία φωνή στη μαγνητοσκόπηση και είναι πολύ άνετος με τη σκηνογραφία. Έχουμε ένα υπέροχο καλλιτέχνη, η μπαλάντα είναι όμορφη και έχουμε δουλέψει πολύ, επομένως πιστεύω, ελπίζω και εύχομαι σε μια καλή θέση στις 22 Μάϊου.

Ana María Bordas

Πώς σας φαίνεται η ύπαρξη χορωδίας που θα συνοδεύει τον Blas στην ερμηνεία του;

Η Ισπανία σαν μέλος των BIG 5 διαγωνίζεται απευθείας στο Μεγάλο Τελικό της Eurovision 2021 στις 22 Μάϊου.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Ισπανίας στη Eurovision 2021!

[Πηγή: RTVE]

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Για εμένα ας το παρουσιάσουν (τουλάχιστον στο Ρότερνταμ που θα υπάρξει ο εξοπλισμός) όπως στο βίντεο κλιπ. Να χορεύει με μια εικονική-γιαγια και να την χάνει μέσα από τα χέρια του. Το βρήκα πολύ όμορφο και ευαίσθητο.
    Κάτι ευαίσθητο και εντυπωσιακό θέλει όπως στήθηκε το “when we’re old” (Λιθουανία 2018).

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ