ΙΣΠΑΝΙΑ: Παρακολουθήστε σήμερα το “Destino Eurovisión 2021”!

Η ημέρα διεξαγωγής του “Destino Eurovisión 2021” έφτασε. Η ειδική εκπομπή του RTVE για την ανάδειξη της συμμετοχής της Ισπανίας στη φετινή Eurovision θα προβληθεί απόψε στις 23:00 ώρα Ελλάδος και θα μεταδοθεί ζωντανά σε όλη την Ισπανία από το κανάλι La 1 και σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας του RTVE.

Παρουσιαστές της εκπομπής θα είναι ο Tony Aguilar  και η  Julia Varela, οι οποίοι είναι και σχολιαστές του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού για χάρη της κρατικής τηλεόρασης της Ισπανίας. Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Juan Luis Iborra ενώ βασικός πρωταγωνιστής της βραδιάς δεν θα είναι άλλος φυσικά από τον Blas Cantó ο οποίος έχει επιλεχθεί εσωτερικά από το ισπανικό κανάλι ως ο εκπρόσωπος της χώρας στη Eurovision.

Όπως ήδη είναι γνωστό, δύο είναι τα υποψήφια τραγούδια που διεκδικούν το χρυσό εισιτήριο για το Ρότερνταμ. “Voy a quedarme” και “Memoria” βρίσκονται εδώ και αρκετές μέρες σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες ενώ το κοινό μπορεί και ψηφίζει για το αγαπημένο του κομμάτι από τις 10 Φεβρουαρίου 2021 μέχρι και σήμερα πριν την έναρξη της εκπομπής. Η ψηφοφορία θα ανοίξει εκ νέου σήμερα το βράδυ, για λίγα λεπτά, αφού ο Blas ερμηνεύσει ζωντανά και τις δύο συμμετοχές.

Η ψηφοφορία μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους εξής τρεις τρόπους:

Διαδικτυακά: Η ψήφος είναι δωρεάν και για τη διαδικασία της μπορείτε να μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του RTVE ή αλλιώς να εγκαταστήσετε την επίσημη εφαρμογή για κινητά (Λειτουργικό  σύστημα  IOS  ή  Android).

Τηλεφωνικά: Για το “Memoria” το κοινό μπορεί να καλέσει τον αριθμό 905 810 001  ενώ για το “Voy a quedarme” μπορεί να καλέσει τον αριθμό 905 810 002. Η χρέωση είναι €1,45 εάν η κλήση είναι από σταθερό και €2,00 εάν είναι από κινητό).

Μέσω γραπτών μηνυμάτων (SMS): Για το “Memoria” το κοινό μπορεί να στείλει μήνυμα στο 25152 γράφοντας τη λέξη “MEMORIA” ενώ για το “Voy a quedarme” μπορεί να στείλει στον ίδιο αριθμό γράφοντας “QUDARME”. Η χρέωση είναι €1,45 ανά γραπτό μήνυμα.

Υπενθυμίζουμε ότι πέρα από το διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς, το RTVE έχει προσκαλέσει στην ειδική εκπομπή αυτή επτά σπουδαίους Ισπανούς καλλιτέχνες οι οποίοι θα τραγουδήσουν μαζί με τον Blas Cantó μοναδικά ντουέτα. Οι καλλιτέχνες αυτοί είναι η Pastora Soler (Eurovision 2012), η Vanesa Martín, η Edurne (Eurovision 2015), η Nia, ο Andrés Suárez, ο Cepeda και ο Roi.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Ισπανίας στη Eurovision 2021!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ