ΙΣΠΑΝΙΑ: Η αγγλική έκδοση του “Voy a quedarme”!

Blas Cantó– I’ll stay

Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο, ο Blas Cantó προετοιμάζεται για τη συμμετοχή του στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Στα πλαίσια προώθησης της συμμετοχής του, κυκλοφόρησε σήμερα, λιγότερο από ένα μήνα πριν το μεγάλο τελικό, την αγγλική έκδοση της συμμετοχής του “Voy a quedarme”, “Ι’ll stay“.

Η αγγλική version

Αν και ο τίτλος του τραγουδιού μεταφράστηκε αυτούσιος στα αγγλικά, οι στίχοι του τραγουδιού είναι ελαφρώς διαφοροποιημένοι, αντικατροπτίζοντας ωστόσο το νόημα του τραγουδιού. Σκοπός του εγχειρήματος αυτού ήταν οι αγγλόφωνοι φίλοι του διαγωνισμού να καταλάβουν σε βαθύτερο επίπεδο την ισπανική συμμετοχή. Σύντομα θα κυκλοφορήσει και η γαλλική έκδοση του τραγουδιού.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε πως δημιουργήθηκε η αγγλική έκδοση του τραγουδιού.

Μπορείτε να δείτε το επίσημο video clip του “I’ll stay στο βίντεο που ακολουθεί.

Ποια από τις δύο εκδόσεις προτιμάτε;

Η Ισπανία σαν μέλος των BIG 5 διαγωνίζεται απευθείας στο Μεγάλο Τελικό της Eurovision 2021 στις 22 Μάϊου.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Ισπανίας στη Eurovision 2021!

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ