ΙΣΠΑΝΙΑ: Αυτοί είναι οι καλεσμένοι του “Destino Eurovisión 2021”!

Όπως είναι ήδη γνωστό, η επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ισπανία στη φετινή Eurovision θα αποτελέσει έργο της ψηφοφορίας του κοινού και το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια μιας ειδικής εκπομπής που ετοιμάζει το κρατικό κανάλι της χώρας RTVE.

Σας έχουμε ήδη ενημερώσει πως η εκπομπή αυτή θα ονομάζεται “Destino Eurovisión 2021” και πως θα περιέχει πέρα από τις ζωντανές ερμηνείες του Cantó στα δύο υποψήφια τραγούδια “Memoria” και “Voy a quedarme” πολλούς καλεσμένους για να ψυχαγωγηθεί το κοινό. Η εκπομπή θα μεταδοθεί ζωντανά από το RTVE.

Οι Καλεσμένοι

Καλεσμένοι του RTVE και του Blas Cantó στο “Destino Eurovisión 2021” θα είναι σπουδαία ονόματα της Ισπανικής showbiz. Αναλυτικά με τη παρουσία τους θα τιμήσουν τη βραδιά οι:

  1. Pastora Soler (Eurovision 2012)
  2. Vanesa Martín
  3. Edurne (Eurovision 2015) 
  4. Nia
  5. Andrés Suárez
  6. Cepeda
  7. Roi

O Blas Cantó θα συναντήσει επί σκηνής τους επτά παραπάνω καλλιτέχνες και θα ψυχαγωγήσουν το κοινό τραγουδώντας μαζί τους μοναδικά ντουέτα. Η ημερομηνία που θα διεξαχθεί το show καθώς και η ώρα μετάδοσής του παραμένουν ακόμη άγνωστα.

Ψηφοφορία!

Ήδη από εχθές (Τετάρτη 10/2/2021) το απόγευμα στις 18:00, το κοινό έχει δικαίωμα ψήφου μεταξύ των δύο υποψήφιων τραγουδιών. Η ψηφοφορία θα λήξει λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή “Destino Eurovisión 2021” ενώ οι γραμμές θα ανοίξουν εκ νέου για λίγα λεπτά αφού ο Blas ερμηνεύσει ζωντανά και τα δύο υποψήφια κομμάτια. Οι ψήφοι από τις δύο φάσεις θα ενωθούν παρουσία συμβολαιογράφου και θα ορίσουν το τελικό αποτέλεσμα.

Η ψηφοφορία μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους εξής τρόπους:

Διαδικτυακά: Η ψήφος είναι δωρεάν και για τη διαδικασία της μπορείτε να μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του RTVE ή αλλιώς να εγκαταστήσετε την επίσημη εφαρμογή για κινητά (Λειτουργικό  σύστημα  IOS  ή  Android).

Τηλεφωνικά: Για το “Memoria” το κοινό μπορεί να καλέσει τον αριθμό 905 810 001  ενώ για το “Voy a quedarme” μπορεί να καλέσει τον αριθμό 905 810 002. Η χρέωση είναι €1,45 εάν η κλήση είναι από σταθερό και €2,00 εάν είναι από κινητό).

Μέσω γραπτών μηνυμάτων (SMS): Για το “Memoria” το κοινό μπορεί να στείλει μήνυμα στο 25152 γράφοντας τη λέξη “MEMORIA” ενώ για το “Voy a quedarme” μπορεί να στείλει στον ίδιο αριθμό γράφοντας “QUDARME”. Η χρέωση είναι €1,45 ανά γραπτό μήνυμα.

Εσείς συνεχίστε να ψηφίζετε στο δικό μας poll για το ποιο από τα δύο τραγούδια θα είναι αυτό που θα κερδίσει το εισιτήριο για το Rotterdam! 

https://ogaegreece.com/archives/86533

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Ισπανίας στη Eurovision 2021!

Πηγή: RTVE 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ