ΙΣΠΑΝΙΑ: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία του “Destino Eurovisión 2021”!

Με επίσημη ανακοίνωσή του το RTVE αλλά και με ανάρτησή του στα social media του ο ίδιος ο Blas Cantó αποκάλυψαν την ημερομηνία διεξαγωγής του “Destino Eurovisión 2021”, του ειδικού show μέσα από το οποίο θα αποκαλυφθεί η συμμετοχή της Ισπανίας στη φετινή Eurovision!

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις λοιπόν το “Destino Eurovisión 2021” θα διεξαχθεί το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:00 (23:00 ώρα Ελλάδας). Κεντρικοί παρουσιαστές θα είναι οι  Tony Aguilar  και  Julia Varela  (οι οποίοι είναι και σχολιαστές του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού για χάρη της κρατικής τηλεόρασης της Ισπανίας) ενώ τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Juan Luis Iborra. Το show θα μεταδοθεί ζωντανά από το La 1.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ESCToday (@esctoday)

Όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο, το “Destino Eurovisión 2021” πέρα από εκπομπή αποκάλυψης της Ισπανικής συμμετοχής για τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision θα είναι ένα φαντασμαγορικό τηλεοπτικό πρόγραμμα το οποίο έχει σκοπό να ψυχαγωγήσει το κοινό. Γι’ αυτό το λόγο, η κρατική τηλεόραση έχει επιστρατεύσει επτά σπουδαίους Ισπανούς καλλιτέχνες ως καλεσμένους οι οποίοι θα τραγουδήσουν μαζί με τον Cantó διάφορα ντουέτα, ενώ δεν θα λείψουν πολλές άλλες εκπλήξεις οι οποίες όμως δεν έχουν αναφερθεί δημόσια ακόμη.

Οι επτά καλεσμένοι του show είναι η Pastora Soler (Eurovision 2012), η Vanesa Martín, η Edurne (Eurovision 2015), η Nia, ο Andrés Suárez, ο Cepeda και ο Roi.

Υπενθυμίζουμε ότι τα δύο υποψήφια τραγούδια που διεκδικούν την εκπροσώπηση της Ισπανίας στη Eurovision 2021 είναι τα “Memoria” και “Voy a quedarme”. Η τελική απόφαση θα είναι καθαρά του κοινού, το οποίο ήδη από τις 10 Φεβρουαρίου μπορεί μέσω τριών διαφορετικών τρόπων να ψηφίσει την αγαπημένη του επιλογή.

Η ψηφοφορία μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους εξής τρόπους:

Διαδικτυακά: Η ψήφος είναι δωρεάν και για τη διαδικασία της μπορείτε να μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του RTVE ή αλλιώς να εγκαταστήσετε την επίσημη εφαρμογή για κινητά (Λειτουργικό  σύστημα  IOS  ή  Android).

Τηλεφωνικά: Για το “Memoria” το κοινό μπορεί να καλέσει τον αριθμό 905 810 001  ενώ για το “Voy a quedarme” μπορεί να καλέσει τον αριθμό 905 810 002. Η χρέωση είναι €1,45 εάν η κλήση είναι από σταθερό και €2,00 εάν είναι από κινητό).

Μέσω γραπτών μηνυμάτων (SMS): Για το “Memoria” το κοινό μπορεί να στείλει μήνυμα στο 25152 γράφοντας τη λέξη “MEMORIA” ενώ για το “Voy a quedarme” μπορεί να στείλει στον ίδιο αριθμό γράφοντας “QUDARME”. Η χρέωση είναι €1,45 ανά γραπτό μήνυμα.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Ισπανίας στη Eurovision 2021!

Πηγή: RTVE 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ