ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Ο Daði Freyr κυκλοφορεί το βιντεοπαιχνίδι του!

Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο Daði Freyr είναι πολυτάλαντος! Μετά την διασκευή του Arcade, ο ίδιος κυκλοφόρησε το δικό του βιντεοπαιχνίδι, με όνομα Daði & Gagnamagnið: Think About Aliens!

Τα πολλά ταλέντα του Ισλανδού τραγουδιστή!

Ο Daði γράφει εξ’ ολοκλήρου και αποκλειστικά τα τραγούδια του, σχεδιάζει τις πράσινες στολές των Gagnamagnið και δημιουργεί τις χορογραφίες τους. Επίσης έχει δημιουργήσει τη δική του μπύρα, αλλά και δύο παιχνίδια για κινητά. Το βίντεο κλιπ του “10 years” ήταν επίσης έμπνευση του Daði Freyr, ο οποίος δανείστηκε το κόνσεπτ από cult σειρές, κόμικς και ταινίες, όπως Power Rangers και Paw Patrol. Και τα κοστούμια του βίντεο κλιπ είναι δημιούργημα του Daði. Ο ίδιος μάλιστα ‘υποδύθηκε’ το καλό πράσινο ρομπότ που νικά το τέρας. Το ίδιο το τέρας, όπως μας αποκάλυψε στο Instagram και Twitter, ήταν η γυναίκα του – και μέλος των Gagnamagnið – Árný.

Εκτός από το παιχνίδι του “Neon Planets” που ήδη κυκλοφορεί, σήμερα κυκλοφόρησε και το νέο παιχνίδι του Daði Freyr, που βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην ιστορία του βίντεο κλιπ του “10 years”. Λέγεται “Daði & Gagnamagnið: Think About Aliens” και περιλαμβάνει μουσικά μέρη που τελικά δεν ενσωματώθηκαν στην τελική εκδοχή του “10 years”. Επίσης κυριαρχεί το μουσικό θέμα του “Think about things”, όπως ήταν αναμενόμενο. To παιχνίδι διατίθεται δωρεάν για συσκευές Android και iOS.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ισλανδία διαγωνίζεται στον Δεύτερο Ημιτελικό, που θα διεξαχθεί στις 20 Μαϊου. Η θέση που έχει κληρωθεί να διαγωνιστεί είναι η 8η.

Πώς σας φαίνεται το νέο παιχνίδι του Daði Freyr; Απαντήστε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις που αφορούν τον Daði Freyr, τους Gagnamagnið αλλά και την Ισλανδία στον διαγωνισμό!

Χρυσούλα Γκανά
Χρυσούλα Γκανά
Κάτοικος Βρυξελλών, δικηγόρος στο επάγγελμα, με ειδίκευση στο διεθνές δίκαιο και στους διεθνείς οργανισμούς. Ούσα στην καρδιά της Ευρώπης, λατρεύω τα ταξίδια, τις βόλτες, τις συναυλίες και το clubbing, ωστόσο στον ελεύθερο μου χρόνο, βλέπω (και μεταφράζω) τουρκικά σήριαλ και Netflix. Με τον διαγωνισμό ασχολούμαι ανελλιπώς από το 2005, καθώς για εμένα η Eurovision είναι η προσωπική μου γιατρειά, με ταξιδεύει σε έναν άλλο κόσμο και με κάνει να νιώθω υπέροχα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ