H Stefania ζητά τη στήριξη των Ελλήνων του εξωτερικού![VIDEO]

Μόλις μια εβδομάδα έμεινε μέχρι τη διεξαγωγή του Β’ Ημιτελικού της Eurovision 2021 στον οποίο διαγωνίζεται η Ελλάδα! Η στήριξη των Ελλήνων που ζουν σε χώρες που συμμετέχουν σε αυτόν είναι πολύ σημαντική ώστε η Stefania με το “Last Dance” να βρεθεί στο Μεγάλο Τελικό της 22ας Μαϊου.

Ως ομογενής η Stefania, γεννημένη και μεγαλωμένη στην Ολλανδία, ζητά την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού, ώστε να σηκώσει τη σημαία της πατρίδας μας ψηλά! Στόχος της είναι να μας κάνει όλους υπερήφανους!

Για να μπορέσουν οι Έλληνες του εξωτερικού να ψηφίσουν τη Stefania τη βραδιά του Β’ Ημιτελικού στις 20 Μαϊου, θα πρέπει να διαμένουν σε χώρα που συμμετέχει σε αυτόν (δείτε ποιες συμμετέχουν εδώ!) καθώς και σε μια από τις Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ισπανία που ψηφίζουν σε αυτόν. Και εφόσον είμαστε στον Μεγάλο Τελικό, μπορούν να ψηφίσουν Ελλάδα από οποιαδήποτε από τις υπόλοιπες 38 χώρες που συμμετέχουν στη Eurovision 2021! Αρκεί να παρακολουθήσουν το διαγωνισμό από την τηλεόραση κάθε χώρας που τον μεταδίδει και να ψηφίσουν στα τηλεφωνικά νούμερα που θα εμφανισθούν στους δέκτες τους!

Δείτε το μήνυμα της Stefania προς τους Έλληνες του εξωτερικού:

Ευχηθείτε Καλή Επιτυχία στη γλυκιά Στεφανία και την Ελλάδα μας και στείλτε το μήνυμά της παντού… όπου υπάρχουν Έλληνες!

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ