Η πρώτη πρόβα της Δανίας, Ιταλίας και Ισπανίας!

Τέταρτη για την 1η της πρόβα σήμερα είναι η οικοδέσποινα χώρα Δανία που εκπροσωπείται από τον Basim με το τραγούδι Cliche Love Song. 6 άτομα επί σκηνής, ο τραγουδιστής και 5 χορευτές, δύο γυναίκες και 3 άνδρες όλοι ντυμένοι με κουστούμια σε άσπρο μαύρο, κάτι που έχουμε ξαναδεί και σε άλλες χώρες. Το πίσω φόντο καθώς και το δάπεδο της σκηνής φωτίζεται με έντονα χρώματα με κυρίαρχο το χρυσαφί, ενώ οι χορευτές καλύπτουν με τις κινήσεις τους όλη τη σκηνή και μέρος της πασαρέλας. Ο Basim από φωνητικής άποψης ακούγεται αρκετά καλός αν και όχι τόσο σταθερός, ίσως λόγω του όλου χορευτικού, δίνοντας την εντύπωση ότι έχει λίγο άγχος να διεκπεραιώσει το σόου. Αλλά για να είμαστε δίκαιοι είναι η 1η πρόβα και μάλιστα εντός έδρας και υπάρχει πολύς χρόνος για βελτιώσεις.

[youtube id=”053AEouTbxg” width=”600″ height=”350″]

Σειρά για την Ιταλία να ανέβει επί σκηνής. Η Emma εμφανίζεται με 4 μουσικούς που είναι ντυμένοι στα λευκά και φοράνε στέμματα. Στο φόντο πίσω έχουμε άσπρα και κίτρινα χρώματα και τα σχέδια που εναλάσσονται είναι χείλη, κιθάρες και ακτίνες του ήλιου. Η Emma χρησιμοποιεί όλη τη σκηνή, μάλιστα στο ένα άκρο της πέφτει κάτω και σέρνεται.

[youtube id=”SUq4NnZt2Aw” width=”600″ height=”350″]

Μ’ένα βροχερό φόντο, όπως αναμενόταν άλλωστε, εμφανίζεται η τελευταία χώρα για σήμερα και είναι φυσικά η Ισπανία. 4 δεσμίδες λευκού φωτός φωτίζουν την Ruth Lorenzo, η οποία εμφανίζεται με 4 άτομα επιπλέον στα φωνητικά. Μετά τη βροχή, η σκηνή γίνεται εκτυφλωτικά λαμπερή σε λευκά χρώματα.

[youtube id=”gett4fJPTck” width=”600″ height=”350″]

Μπάμπης Γραμματικόπουλος

Γιώργος Διαματάρης

Αντώνης Καρατζίκος

56 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πάρα πολύ ωραίο τραγούδ! Οι στίχοι τέλειοι και γενικά όλο το τραγούδι. Απο τα αγαπημένα μου φέτος ελπίζω να τα πάει καλά! Καλή επιτυχία!!!! ♥

  2. μου αρεσει η διοργανωτρια φετος!!!!!(σε αντιθεση με την περυσινη διοργανωτρια,σουηδια)ειναι κεφατο,ευθυμο και πιασαρικο!!!! πιστευω πως οι δανοι θα βρεθουν πολυ κοντα στην 10αδα(11η-13η θεση) ισως μπουν και σε αυτη….(8η-10η θεση)

  3. Δεν ειναι και τοσο χαλια το τραγουδι της Δανιας οσο πιστευετε οι περισσοτεροι..εχει εναν καλο ρυθμο και ωραια σκηνικη παρουσια..παρολα αυτα δεν το βλεπω τοσο ψηλα οσο το δινουν στα στοιχηματα(τριτο)..πιστευω δεν μπαινει πενταδα..

  4. συγνωμη ξερεται που θα δουμε eurovision σε ποιο καναλι δτ η νεριτ σας παρακαλω απαντηστε μου γρηγορα δεν μπορω χωρις eurovision ειμαι τρελη fan

  5. ΔΑΝΙΑ: μπορεί και να κάνει την έκπληξη και να μπεί 10άδα.

    ΙΤΑΛΙΑ: δεν βλέπω μεγάλη βελτίωση στο live. έξυπνο background πάντως.

  6. ιταλια……βελτιωμενη θα ελεγα φωνητικα αλλα γιατι ακουγα πιο πολυ τα μπακ βοκαλς και οχι την εμα?
    ….συμπαθητικο φοντο πολυ ωραιο κομματι αλλα δεν νομιζω η ιταλια να μπει 10αδα….και να μπει δηλαδη πιο πανω απο την περυσινη της θεση δυσκολα θα ρθει….
    καλη επιτυχια…!!!!
    μπαρβο εμα! λιγοτερη δουλεια για τις καθαριστριες του σοου! 😛

  7. Ο Δανός μου ακούστηκε αρκετά αγχωμένος στην πρώτη πρόβα. Το τραγουδάκι ο.κ. χαριτωμένο, αλλά τίποτα ιδιαίτερο, για παιδικα party μόνο καλό είναι! Θα έχουν όμως μία προσεγμένη χορογραφία, αν κρίνω από τον εθνικό τελικό, και το φόντο φαίνεται όμορφο. Δεν του αξίζει υψηλή θέση στον τελικό, υπάρχουν πολλές καλύτερες συμμετοχές, αλλά το βλέπω να καταλήγει κάπου στη μέση

  8. Πρωτότυπο το background για Ιταλία, ενώ η Emma εμφανώς βελτιωμένη φωνητικά, αλλά πάλι δυστυχώς μου φαίνεται δεν το’χει… Μας βγήκε πάντως γατούλα, θα πέσει στα πατώματα! 🙂 Τα στέμματα στους μουσικούς πάντως μου ακούγονται πάντως πολύ clip του enjoy the silence από depeche mode! Έχω την εντύπωση ότι φέτος για πρώτη φορά η Ιταλία θα καταλήξει εκτός ΤΟΡ 10

  9. Δανία: Μέση τελικού πίνακα.
    Ιταλία: Πρώτο μισό τελικού πίνακα.
    Ισπανία: Δεκάδα.

  10. ωραια η ισπανια….
    καλα η κοπελα φωναρα αν και σφιγγεται πολυ μεχρι να βγαλει ολα αυτα τα “the raaaaaaainnnnn”
    πιστευω θα παει καλα…στην 10αδα…5η-10η θεση!

  11. italia και ισπανια απλα εξαιρετικες!ωραια τραγουδια με ταυτοτητα και στυλ!!!καλη επιτυχια στις χωρες του μεσογειακου νοτου!!!!οσο για την δανια no comment!!!

  12. Εντυπωσιακή η Ισπανία… Πολύ καλή φωνή! Και έχω την εντύπωση ότι κάπως έχει χαλαρώσει και εκείνη τη γραφική υπερβολή στην ερμηνεία από τη μέση και μετά (the rain Χ 3, dancing Χ 3) δεν θα τη βγάλει στον τελικό. Πάντως θα το’ θελα το αναμενόμενο στην σκηνική της παρουσία, δηλαδή ένα ζευγαράκι να χορεύει! 🙂 Αν και δεν είναι mas (σίγουρη νίκη) της αξίζει μία θέση 10-15, αν όχι παραπάνω, και θα τα καταφέρει!

  13. Λατρεύω Ισπανία,σχεδόν κάθε χρόνο μου αρέσουν οι συμμετοχές της!Είναι 4η στο τοπ μου και θα την ψηφίσω σίγουρα στον τελικό!
    Ιταλία και Δανία δε με ενθουσίασαν..
    Η Δανία ειδικά έχει ένα από τα χειρότερα τραγούδια και παρόλο που στα στοιχήματα είναι ψηλά πιστεύω πως δε θα μπει δεκάδα..

  14. Νομίζω ότι η Ισπανία όπως και η Ελλάδα, θα τερματίσουν πιο πάνω από κάποια “φαβορί”… Είναι πολύ εμπορικά κομμάτια και πολύ καλά παρουσιασμένα.

    • To the rain η μόνη σχέση που μπορεί να έχει με εμπορικότητα είναι για όσους πουλάν ομπρέλες και αδιάβροχα.

  15. Πιστεύω η Ισπανία θα επαναλάβει την επιτυχία του 2012 και θα βρεθεί γύρω απο την 10η θέση.Απ οτι φαίνεται θα εντυπωσιάσει φωνητικά και σκηνοθετικά με το όμορφο φόντο.
    Η Ιταλία ήταν οκ και δεν θα είναι τόσο κακή live όπως λένε οι περισσότεροι την τελική βραδιά αλλά δύσκολα θα εισχωρήσει στην 10αδα φέτος.
    Δανία το έχω ξαναπεί.Μακάρι να βγεί 26ο.

  16. Ολες οι χωρες ειναι πολυ ωραιες.Οκ ο καθενας εχει την γνωμη του αλλα μην υποτιμαμε αμεσως καποια τραγουδια! Κι εγω την ιδια αντιληψη ειχα για πολλα απο τους ημιτελικους αλλα με το που ειδα την 2η προβα τους αλλαξα γνωμη! Δεν μπορουμε να κρινουμε τιποτα απο 36 δευτερολεπτα!

  17. Mόνο η Ισπανία έχει ελπίδες να μπει δεκάδα, κατά την άποψή μου. Φυσικά εάν έστελνε την Brequette και το Más, δεν θα συζητούσαμε καθόλου, για το ποιά χώρα θα διοργάνωνε του χρόνου το διαγωνισμό… 🙂

  18. Δανία : Eπαρκέστατο σε όλους τους τομείς
    Πρόβλεψη : 4-10 στον Τελικό
    Ιταλία : Aπό τις πιο κακαίσθητες συμμετοχές τους. Το να σέρνεσαι στο πάτωμα είναι αισθητικής πολύ μακριά από Ιταλία…Aσταθής φωνητικά επίσης. Δε μου άρεσε το φόντο…
    Πρόβλεψη : 17-22 Τελικό…Αρκετά χαιδεύτηκαν με τοπ 10…Το 2011 και το 2013 το άξιζαν!
    Ισπανία : Eκνευριστική επίδειξη φωνητικών δυνατοτήτων σε ένα απλά οκ τραγούδι. Aπό επιτροπές θα έχει στήριξη αλλά όχι τοπ 5 (όπως το 2012).Στο televoting θα πατώσει. Γύρω στο 17 στον Τελικό συνολικά!

  19. Δανια> ντου μπου ντου μπου νταπ νταπ (εις διπλουν) αι λοβ γιου. Θεση 10 με 20 επειδη ειναι η διοργανωτρια.
    Ιταλια> Και στα 4, και κατακορυφο να κανει…10 με 20.
    Ισπανια> Δεν μπορω να κρινω αντικειμενικα….γιατι την αντιπαθω επειδη δεν βγηκε το Μος. Παλιομοδιτικο, το τραγουδι ειναι οπως και της ρουμανιας στημενο ετσι ωστε να δουμε τις φωνητικες ικανοτητες των τραγουδιστριων σε ενα δαγωνισμο ομως…..τραγουδιου….και οχι φωνης. Θα ειναι το διαλειμμα μου για τουαλετα…απο αντιδραση και μονο. Θα ακουγεται κι απο εκει με τις τσιριδες. 17 με φευγα…

  20. εχοντας δει τα βιντεακια των μεγαλων εχω τις εξης παρατηρήσεις.
    Αγγλια–> παει για ενδεχομενη πρωτια
    Γαλλια–> απογοητευση..θεσεις 20-26
    Δανια–> για αυτο που αντιπροσωπευει το τραγουδι ειναι μια χαρα.. 11-15
    Ιταλια–> δυστυχως δεν το χει το λαιβ…16-20
    Γερμανια–> πιασαρικο ρεφρεν που σου μενει 10-14
    Ισπανια–> προσωπικα μου αρεσει καθαρα για την φωνη της τραγουδιστριας…6-10

  21. Αγγλια 12
    Ισπανια 10
    Ιταλια 8
    Γερμανια 7
    Γαλλία 6
    Δανία—απορρίπτεται!

  22. Η Δανία είναι η πέρσινη Σουηδία. Ίδια θέση στις επιτροπές με τα στοίχηματα πολύ χαμηλά στο κοινό. Και θα βγει 14η-15η θέση

  23. Για την Ιταλία λέτε πολύ χαμηλά. Η χειρότερη θέση της χώρας ήταν η 17η. Φέτος θα χτύπησει 8η-12η θέση

  24. Ισπανία:Μία από τα ίδια Θέση στον τελικό 11-12
    Δανία:Δεν αξίζει δεκάδα για εμένα υπάρχουν πολύ καλύτερα τραγούδια Θέση στον τελικό μέχρι από 13-15 (δεν αποκλείω και δεκάδα)
    Ιταλία:Στην αρχή δεν μου άρεσε η συμμετοχή της στην πορεία όμως μου άρεσε η πρόβα δεν μ άφησε ικανοποιημένο δεν μου αρέσει που κυλιέται στα πατώματα Θέση στον τελικό κανείς δεν ξέρει νομίζω 9 με 14

  25. Loipon provlepsh:
    Uk:8-12(koino)&4-8(epitroph)—–>6-8 thesh
    Italy:14-18(koino)&10-14(epitroph)—->14-16 thesh
    Denmark:8-10(koino)&10-12(epitroph)—>10 thesh
    Germany:16-20(koino)&10-14(epitroph)—->16-18 thesh
    France:10-14(koino)&18-20(epitropeh)—–>16-18
    Spain:8-12(koino)&4-6(epitroph)—–>6-8 thesh

  26. Ουπς!
    Η μάχη συνεχίζεται!
    Το Ηνωμένο Βασίλειο ανέβηκε τρίτο στα στοιχήματα!
    Θα γίνει μάχη φέτος!

  27. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ….ΣΚΗΝΙΚΑ ΜΟΝΟ Η ΔΑΝΙΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ,Η ΙΤΑΛΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ Η ΙΣΠΑΝΙΔΑ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΦΩΝΗΣ!!!!

  28. Είδα ΟΛΟ το τριλεπτο απο τον αλφα μεσα απο την κάμερα του σκηνοθέτη για τη συμμετοχη μας. Άψογη σκηνοθεσία. Το μονο αρνητικό οτι ” καίγεται ” το σλοου μοσιον του αθλητή μας γιατι την ωρα που γινεται , στο μπακραουντ υπάρχει λευκό και ο ίδιος φοράει λευκά. Η εκπληξη ειναι οτι τα παιδια έχουν πολυ ενέργεια. Πάντως η ιδέα αντι για δυο στατικά φωνητικα να είχαμε φωνητικα 2 αντρες που θα χόρευαν κιολας φορώντας κουστούμι μαυρο με λευκό πουκάμισο σε στιβαρή χορογραφία αλά τζειμς μποντ δεν θα με χαλαγε.

  29. Το τραμπολίνο εμφανίζεται στην ελλαδα για ΜΟΝΟ 25 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΠΛΕΟΝ. Το γράφουνε και οι ξένοι δημοσιογράφοι. Γιατι δεν το λέτε οτι η ελληνικη αποστολή αφαίρεσε μισο λεπτο απο το εντυπωσιακό μας εύρημα; ΛΑΘΟΣ ΜΑΣ. Ιδού κριτική ελλαδας απο δεύτερη πρόβα : Greece seems to be wanting to take attention away from the trampoline and are experimenting with how much it appears in the performance. Now it seems to be appearing much later. This song is such a welcome break from ballads and folk and stands out so much.

  30. dania:exei anevei kapws stin ektimisi mou kathws arxika to eixa teleiws tou petamatou…konta stis theseis tis dekadas eite tha einai oriaka entos eite oriaka ektos…kai auto kuriws giati san diorganwtria tha parei timitikes psifous…
    italia:ena ok tragoudi to opoio stin arxi mou arese alla stin sunexeia kai oso evgainan kainouria kommatia to psilo ksexasa…akrivis thesi den mporw na pw alla provlepw oti apo tote pou epestrepse ston diagwnismo h sugkekrimeni xwra tha parei tin xamiloteri tis thesi…
    ispania:einai koino mustiko oti me to mas eixan tin niki sto tsepaki…alla auto pou ekane telika tin anatropi itan h fwnara tis ermineutrias(an kai se merika simeia ftanei sta oria upervolis) se sxesi me tin ermineutria tou mas pou itan arketa trakarismeni tin vradia tou ethnikou tous telikou…to skiniko polu wraio kai to tragoudi genika mou afinei mia polu glukia aisthisi otan to akouw…tha to ithela dekada kai exei ta fonta gia na ta kataferei to telos…

  31. πιστευω πως η ελλαδα θα σκισει και οτι η σουηδια ειναι αισχος και η ελενα αδικηθεικε!!!!! και ειμαι θεος!!!!

  32. Με λενε Χρυσα και βαρεθηκα να ακουω τους ξενερωτους!!! i m single girl and i like it!!! xD

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ