ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ: Το μήνυμα του James Newman στον OGAE Greece! [VIDEO]

Μετά την ακύρωση του περσινού διαγωνισμού ο James Newman επέστεψε δυναμικά στον διαγωνισμό με το τραγούδι Embers. Πρόκειται για ένα κομμάτι με πολλές μουσικές επιρροές καθώς περιέχει χορευτικό ρυθμό, μελωδικές πιανιστικές φράσεις, πνευστά αλλά και φωνητικά εμπνευσμένα από τη γκόσπελ μουσική. Όπως έχει δηλώσει ο Newman:

Ήθελα να γράψω ένα ανεβαστικό και θετικό τραγούδι με το οποίο οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν πάρτι. Έχει να κάνει με τη σπίθα μεταξύ των ανθρώπων που αγαπιούνται. Επειδή δεν βλέπεις συνέχεια τους ανθρώπους για τους οποίους νοιάζεσαι, αυτό δεν σημαίνει ότι η σπίθα δεν είναι εκεί.

Ο καλλιτέχνης από το Ηνωμένο Βασίλειο θέλοντας να συσπειρώσει τους θαυμαστές και τους φίλους του διαγωνισμού δημιούργησε το “The Embership“. Πρόκειται για μια ομάδα στο Facebook η οποία δημιουργήθηκε με σκοπό να ενώσει όλους τους θαυμαστές του James Newman και αποτελεί ένα μέρος συζήτησης σχετικά με τον ίδιο και τη Eurovision. Οι θαυμαστές του Newman στην ομάδα θα έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικό υλικό.

Ο εκπρόσωπος του Ηνωμένου Βασιλείου, James Newman, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του Rotterdam Ahoy στέλνει το μήνυμα του στα μέλη, στους φίλους και στους αναγνώστες του OGAE Greece!

Το Ηνωμένο Βασίλειο θα εμφανιστεί μαζί με τις υπόλοιπες BIG 5 και την Ολλανδία απευθείας στον Μεγάλο Τελικό στις 22 Μαΐου.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου στον διαγωνισμό!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ