ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ: Με την Jessie J το 2022;

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού τύπου, η τραγουδίστρια Jessie J φαίνεται να αποτελεί προς το παρόν η πρώτη προτίμηση του BBC για να εκπροσωπήσει το Ηνωμένο Βασίλειο στον επόμενο διαγωνισμό.

Το καταστροφικό φετινό αποτέλεσμα της χώρας φαίνεται ότι έχει ωθήσει το βρετανικό κανάλι σε άμεση αναζήτηση του επόμενου εκπροσώπου.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά δημοσίευμα της εφημερίδας “The Sun”:

Η ομάδα παραγωγής επιθυμεί διακαώς να κάνει ένα νέο ξεκίνημα μετά από τη φετινή αποτυχία. Στόχος είναι η επιλογή ενός καλλιτέχνη αναγνωρισμένου με δυνατότητες να κάνει πολλές πωλήσεις και να έχει διεθνή προβολή.

Η ομάδα είναι αποφασισμένη να παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και θεωρούμε ότι η Jessie J. είναι τέλεια για το σκοπό αυτό. Έχει μεγάλη πέραση στην Ευρώπη. Ωστόσο επειδή είναι σε ζήτηση, δεν θα είναι απλή υπόθεση να πει το μεγάλο ναι.

Jessie J

Η Jessie J κυκλοφόρησε μόλις πριν λίγες μέρες το καινούριο της τραγούδι I Want Love ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ μέσα στο 2021. Η 33χρονη τραγουδίστρια έκανε την επανεμφάνισή της μετά από αρκετό καιρό απουσίας από τα μουσικά δρώμενα.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον την απάντησή της και τις προτάσεις της ομάδας του BBC για το 2022.

Εδώ και δύο χρόνια το κανάλι έχει συνεργασία με την μουσική εταιρεία BMG αναφορικά με την επιλογή εκπροσώπου στο διαγωνισμού. O James Newman δεν κατάφερε να πάρει ούτε ένα βαθμό τόσο στο κοινό όσο και στις επιτροπές.

Το Ηνωμένο Βασίλειο πλησίασε για τελευταία φορά την δεκάδα με τους Blue και το τραγούδι I can καταλαμβάνοντας την 11η θέση.

Μπορείτε να διαβάσετε εδώ το αφιέρωμά μας για την πορεία του Ηνωμένου Βασιλέιου στο διαγωνισμό.

Ποιον καλλιτέχνη θα θέλατε να εκπροσωπήσει το Ηνωμένο Βασίλειο και γιατί ; Θεωρείτε ότι η ενδεχόμενη επιλογή της Jessie J αποτελεί μια καλή επιλογή ; Περιμένουμε με ενδιαφέρον τα σχόλιά σας.

Μείνετε συντονισμένοι στον ogaegreece.com για όλες τις τελευταίες ειδήσεις του αγαπημένου μας διαγωνισμού. 

Πηγή : metro.co.uk

Χρήστος Φάβιος
Χρήστος Φάβιος
Απόφοιτος του μεταπτυχιακού Εργασιακής και Οργανωσιακής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Βρυξελλών, recruiter και φανατικός με την Eurovision εδώ και δύο δεκαετίες. Αγαπώ να παρακολουθώ ταινίες, θέατρο και αθλητικές διοργανώσεις, να ταξιδεύω και να γράφω στίχους και ποιήματα.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μακάρι να ξυπνήσει επιτέλους αυτη η χώρα.Αν το είχε πάρει ζεστά τα τελευταία χρόνια θα μπορούσε άνετα να είναι στην 10αδα κάθε χρόνο κ γιατί οχί να κέρδισει!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ