ΕΣΘΟΝΙΑ: Συνεχίζεται το Eesti Laul 2021 – Απόψε ο Β’ Ημιτελικός!

Eesti Laul 2021: Οι 12 αποψινοί καλλιτέχνες του ημιτελικού! [Photos: ERR]

Jüri Pootsmann Απόψε το βράδυ συνεχίζεται το μουσικό ταξίδι του Eesti Laul 2021, που θα ολοκληρωθεί στις 6 Μαρτίου και μέσα από αυτό θα επιλεγεί ο καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει την Εσθονία, το Μάιο στο Ρότερνταμ! Σήμερα θα διαγωνιστούν οι υπόλοιπες 12 συμμετοχές (από τις συνολικά 24) και στον τελικό θα περάσουν 6 καλλιτέχνεςΑπό τον πρώτο ημιτελικό που έγινε προχτές μπορείτε να δείτε ποιες 6 συμμετοχές προκρίθηκαν στο προηγούμενό μας άρθρο.

Αρχικά θα παρουσιαστούν όλα τα τραγούδια live και στη συνέχεια θα τεθούν για ψηφοφορία από το κοινό. Οι τηλεθεατές από το σπίτι και η επαγγελματική κριτική επιτροπή σε ποσοστό 50% – 50% αντίστοιχα θα επιλέξουν τα 4 καλύτερα τραγούδια για τον τελικό, ενώ για το 5ο και 6ο τραγούδι του τελικού αντίστοιχα, λόγο θα έχει αποκλειστικά το κοινό!

Τα 12 τραγούδια με σειρά εμφάνισης όπως διαγωνίζονται απόψε είναι τα παρακάτω:

1. Sissi – “Time
2. Gram-Of-Fun – “Lost In A Dance
3. Kadri Voorand – “Energy
4. Helen – “Nii kõrgele
5. Redel – “Tartu
6. Rahel – “Sunday Night
7. Uku Haasma – “Kaos
8. Heleza – “6
9. Uku Suviste – “The Lucky One
10. Alabama Watchdog – “Alabama Watchdog
11. Jüri Pootsmann – “Magus melanhoolia
12. Suured Tüdrukud – “Heaven’s Not That Far Tonight

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι και σε αυτό τον ημιτελικό 2 καλλιτέχνες που έχουν ήδη εκπροσωπήσει την Εσθονία στο παρελθόν στο διαγωνισμό θα δοκιμάσουν και φέτος την τύχη τους στο Eesti Laul.

Μεταξύ των υποψηφίων συναντάμε έναν γνώριμο εκπρόσωπο της χώρας που προσπαθεί ξανά για το εισιτήριο και είναι ο Jüri Pootsmann που συμμετείχε στη διοργάνωση του 2016. Τέλος, ο περσινός εκπρόσωπος της χώρας Uku Suviste έρχεται ακόμα πιο δυνατός με σκοπό να κερδίσει και πάλι το εισιτήριο και να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα!

Παρουσιαστές του αποψινού δεύτερου ημιτελικού θα είναι και πάλι το δίδυμο Tõnis Niinemets και Grete Kuld! Η βραδιά θα πραγματοποιηθεί υπό τη μορφή κλειστής συναυλίας στην πόλη Talin στα κεντρικά στούντιο του κρατικού καναλιού ETV.

Οι δύο παρουσιαστές του Eesti Laul 2021! [Photo: Kairit Leibold/ERR]

Ως interval act θα εμφανιστoούν εγχώριοι καλλιτέχνες της χώρας της ποπ και ραπ μουσικής!

Το show ξεκινά στις 19:30 ώρα Ελλάδος και μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ. Ωστόσο η βραδιά αποτελείται τηλεοπτικά από τρία μέρη: 19:30 – 21:00 Α’ μέρος, 21:00 – 21:30 ειδήσεις και ψηφοφορία, 21:30 – 22:15 Β’ μέρος.

Εσείς ποια τραγούδια από τα παραπάνω του δεύτερου ημιτελικού του Eesti Laul 2021 προτιμάτε?

Μείνετε συντονισμένοι στο ogaegreece.com για όλα τα νεότερα σχετικά με το Eesti Laul 2021.

Γιώργος Φλίγκος
Γιώργος Φλίγκος
Απόφοιτος του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολούμαι με την ψυχολογία και την εκπαίδευση, ενώ ταυτόχρονα λατρεύω τα πειράματα και τις χημικές αναλύσεις στο εργαστήριο. Η Eurovision είναι ένα μικρόβιο που το κόλλησα από μικρός και είναι η δεύτερη μεγάλη μου αγάπη μετά τα παιδιά και τα ταξίδια.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. καλα ζαβα ειναι εκει στην Εσθονια ε ρε ενας Καλημερης που τους χρειαζεται για να φτιαξουν σωστο προγραμμα πρωτα ειδησεις και μετα το σοου οχι σοου ειδησεις και ξανα σοου

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ