ΕΣΘΟΝΙΑ: Με διαφορετική σκηνική παρουσία ο Uku Suviste στο Ρότερνταμ!

Το προηγούμενο Σάββατο η Εσθονία επέλεξε τον εκπρόσωπο και το τραγούδι με το οποίο θα συμμετάσχει στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Ο φετινός εκπρόσωπος της χώρας, Uku Suviste, δίνοντας συνέντευξη στο Raadio 2, ανέφερε πως έχουν ήδη ξεκινήσει να πραγματοποιούν αλλαγές στη σκηνική παρουσία του τραγουδιού. Ο ίδιος ενημέρωσε πως θα επικοινωνήσει με τον Jaagup Tuisk, τον σκηνοθέτη της εμφάνισής του στον εθνικό τελικό της χώρας, ώστε να πραγματοποιήσουν τις απαραίτητες αλλαγές μέχρι τον Μάιο. Σύμφωνα με τον Uku Suviste: “Το σχέδιο είναι να στείλουμε την αρχική ιδέα (για τη σκηνική παρουσία). Όσον αφορά τις λεπτομέρειες, υπάρχει χρόνος να τις επεξεργαστούμε. Όλη η παραγωγή των οπτικοακουστικών εφέ και των υπόλοιπων ζητημάτων – για αυτά υπάρχει περισσότερος χρόνος. Θα συναντηθούμε σύντομα στο ERR και θα αρχίσουμε να συζητάμε για πράγματα“.

Παράλληλα, ο τραγουδιστής επιβεβαίωσε πως η live on-tape εμφάνιση του τραγουδιού του, έχει ήδη μαγνητοσκοπηθεί! Ο ίδιος ανέφερε πως, αμέσως μετά τη νίκη του στο Eesti Laul, μαγνητοσκόπησαν την live on-tape εμφάνισή του. Αυτή θα χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση που δεν καταφέρει η αποστολή της Εσθονίας να παρευρεθεί στο Ρότερνταμ.

Σύμφωνα με την κλήρωση της EBU, ο Uku Suviste θα διαγωνιστεί με το τραγούδι του, The Lucky One, στο πρώτο μισό του δεύτερου ημιτελικού.  Ο Β’ Ημιτελικός οποίος θα διεξαχθεί στις 20 Μαϊου 2021.

Μην ξεχάσετε να βαθμολογήσετε τη φετινή συμμετοχή της Εσθονίας στο poll του OGAE Greece!

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον Uku Suviste και ό,τι καλύτερο στο Ρότερνταμ!

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλα τα νεότερα στην συμμετοχή της Εσθονίας στη Eurovision 2021!

Χρυσούλα Γκανά
Χρυσούλα Γκανά
Κάτοικος Βρυξελλών, δικηγόρος στο επάγγελμα, με ειδίκευση στο διεθνές δίκαιο και στους διεθνείς οργανισμούς. Ούσα στην καρδιά της Ευρώπης, λατρεύω τα ταξίδια, τις βόλτες, τις συναυλίες και το clubbing, ωστόσο στον ελεύθερο μου χρόνο, βλέπω (και μεταφράζω) τουρκικά σήριαλ και Netflix. Με τον διαγωνισμό ασχολούμαι ανελλιπώς από το 2005, καθώς για εμένα η Eurovision είναι η προσωπική μου γιατρειά, με ταξιδεύει σε έναν άλλο κόσμο και με κάνει να νιώθω υπέροχα!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Να και ένα τραγούδι ενδιαφέρον, με δομή! Πέφτει όμως στον ημιτελικό μας και μάλιστα στο πρώτο μισό που θα εμφανιστούμε και μεις, οπότε κακό για μας. Τουλάχιστον απο 18 οι χώρες του ημιτελικού μας, έγιναν 17 αφού αποχώρησε η Αρμενία. Κάτι είναι κι αυτό. Αλλιώς είχαμε πέσει στον ημιτελικό με τη +1 χώρα. Τώρα είμαστε ίσα βάρκα ίσα πανιά και στους δυο ημιτελικούς.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ