H Stefania έκλεψε τις εντυπώσεις στα social media!

Τις εντυπώσεις έκλεψε πραγματικά η Stefania σήμερα με την παρουσία της στα social media της Eurovision. Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο, οι φίλοι του διαγωνισμού- και όχι μόνο- είχαν την ευκαιρία σήμερα να απολαύσουν την Ελληνίδα εκπρόσωπο στα πλαίσια των Country Celebration Days, της ψηφιακής γιορτής που διοργανώνεται φέτος για να έρθουν πιο κοντά οι συμμετέχοντες με τους φίλους του διαγωνισμού.

Μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς της Eurovision στο Tik Tok, στο Instagram, στο Twitter, στο Facebook και στο eurovision.tv, η Stefania επικοινώνησε με τους φαν του Διαγωνισμού, όχι μόνο από την Ευρώπη αλλά και από όλο τον κόσμο.

Η Stefania μοιράζεται προσωπικές πληροφορίες

Η Στεφανία με την αμεσότητα και τη γλυκύτητα που την διακρίνουν φρόντισε από το πρωί να απαντήσει σε αρκετές ευφάνταστες και ιδιαίτερες ερωτήσεις πιο προσωπικού χαρακτήρα.

Μάθαμε λοιπόν πως αν επέλεγε ένα όνομα ως drag queen αυτό ήταν “Γαλακτική λάμψη”, ενώ η γεύση παγωτού που θα δημιουργούσε θα ήταν Cosmopolitan με έξτρα κας κας.

Όσον αφορά το τραγούδι με το οποίο θα έμπαινε στο ρινγκ για να αγωνιστεί σαν επαγγελματίας παλαιστής, αυτό δε θα ήταν άλλο από το Live To Rise των Soundgarden, τραγούδι που είχε χρησιμοποιηθεί στην ταινία της Marvel, Avengers. Ποιο είναι όμως το πιο περίεργο πράγμα που έχει ακούσει για την ίδια; Η απάντηση ίσως σας εκπλήξει, αλλά κάποιοι πίστευαν ότι η Στεφανία έχει ξυρίσει το κεφάλι της και φοράει περούκα.

Όσο περίεργη και αν ακούστηκε η προηγούμενη ιστορία, τόσο περίεργη είναι και η επιλογή της Στεφανίας και το κατοικίδιο που θα ήθελε. Αυτό δεν είναι άλλο από ιππόκαμπους, οι οποίοι θα ζούσαν σε μια λίμνη. Πιο φυσιολογική είναι η επιλογή της για την καλύτερη σάλτσα για να συνοδεύσει τις τηγανιτές πατάτες. Σαν γνήσια Ελληνίδα επιλέγει τζατζίκι, ενώ σαν εναλλακτική επιλογή έχει μια sweet chili σως. Τέλος, στο υποθετικό σενάριο που ανακάλυπτε το λυχνάρι του Αλαντίν, οι τρεις ευχές της θα ήταν να συναντήσει το διάσημο ηθοποιό Chris Hemsworth, να ταξιδέψει στο φεγγάρι και να ζήσει σαν πριγκίπισσά σε ένα παλάτι στη Γαλλία.

Το live στο Instagram

Σειρά στην επικοινωνία της Στεφανίας με τον κόσμο είχε ένα απολαυστικό live στο Instagram στο οποίο η 18χρονη τραγουδίστρια είχε την ευκαιρία να απαντήσει ζωντανά σε ερωτήσεις του κοινού και να δώσει κάποιες λίγες πληροφορίες σχετικά με την ελληνική συμμετοχή. Το live έγινε έξω από τo ραδιομέγαρο της ΕΡΤ και συντροφιά της σε αυτή την προσπάθεια οι 4 χορευτές (Νίκος Κουκάκης, Κώστας Παυλόπουλος, Γιώργος Παπαδόπουλος και Μάρκος Γιακουμόγλου) που θα την πλαισιώσουν επί σκηνής.

Αγαπημένη της συμμετοχή για το 2021 το Voy a quedarme

Από το live αυτό, μάθαμε πως η αγαπημένη της συμμετοχή από το διαγωνισμό της Eurovision 2019 ήταν το Arcade που χάρισε στην Ολλανδία την πέμπτη της νίκη, ενώ αγαπημένη της εμφάνιση ήταν αυτή του Soldi. Από τις φετινές συμμετοχές ξεχωρίζει της Ισπανίας, την μπαλάντα του Blas Cantó Voy a quedarme, το οποίο μάλιστα και ερμήνευσε ζωντανά. Της αρέσουν ακόμα οι συμμετοχές της Ελβετίας, της Γερμανίας και της Κύπρου.

Η ίδια μέχρι στιγμής είχε την ευκαιρία να συναντήσει τη Victoria, την εκπρόσωπο της Βουλγαρίας, τη Destiny, την εκπρόσωπο της Μάλτας, τη Natalia, την εκπρόσωπο της Μολδαβίας και φυσικά την Έλενα Τσαγκρινού που εκπροσωπεί την Κύπρο.

Στα χνάρια του My Number One

Αναφορικά με την αγαπημένη της ελληνική συμμετοχή, αυτή είναι το My Number One με την Έλενα Παπαρίζου, η οποία και αποτελεί μέχρι στιγμής τη μοναδική νίκη της χώρας μας στο διαγωνισμό της Eurovision.

Οι στόχοι της Στεφανίας για φέτος είναι ξεκάθαροι. Η ίδια θα ήθελε τη νίκη, αλλά και με μια θέση στο top10 του διαγωνισμού θα ήταν ικανοποιημένη. Σχετικά με την εμφάνισή της, το μόνο που μπόρεσε να αποκαλύψει ήταν ότι το φόρεμά της θα είναι λαμπερό. Μάλιστα, μας χάρισε ένα μικρό απόσπασμα του Last Dance, το οποίο και ερμήνευσε ζωντανά.

Οι ερωτήσεις του OGAE Greece

Από αυτό το live δε θα μπορούσε να λείπει και ο OGAE Greece. Το σωματείο μας μέσα από τον επίσημο λογαριασμό στο Instagram, έκανε τις δικές του ερωτήσεις στη Stefania.

Τι σημαίνει για σένα το ότι θα διαγωνιστείς στη χώρα που μεγάλωσες; Είναι πιο εύκολο ή πιο δύσκολο για σένα;”

Νομίζω θα είναι πολύ ιδιαίτερο για μένα γιατί ζω εκεί και πηγαίνω σχολείο εκεί… Αλλά ξέρετε, μου αρέσει και το απολαμβάνω που (σ.σ. ο διαγωνισμός) γίνεται στην Ολλανδία, οπότε ναι.

Αν μπορούσες να έχεις οποιαδήποτε υπερδύναμη ποια θα ήταν αυτή και γιατί;”

Θα ήθελα να πετάω. Αλλά δεν μπορώ. Επομένως δείτε το video clip του Superg!rl!

Η ζωντανή εμφάνιση της στο εορταστικό πρόγραμμα της ΕΡΤ1

Η Στεφανία αυτές τις μέρες συμμετέχει και στα γυρίσματα της ειδικής εκπομπής που έχει ετοιμάσει η κρατική τηλεόραση και θα προβληθεί την Κυριακή του Πάσχα, “Το καλύτερό μας Πάσχα”. Στην εκπομπή αυτή θα ερμηνεύσει σε πρώτη ζωντανή εμφάνιση το Last Dance σε μια unplugged version υπό τη συνοδεία πιάνου.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμέτοχή και τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision! 


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούςEuroquizπαιχνίδια και διάφορα Euro-battles! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τέρμα γλυκιά και επικοινωνιακή. Με μια καλή εμφάνιση θα αξίζει τοπ10 και με το παραπάνω. Αναμένουμε την live εμφάνιση σε λίγες μέρες!!

  2. Γλυκύτατη, επικοινωνιακή φρέσκια και φαίνεται ότι το απολαμβάνει και εκείνη και οι χορευτές της. Υπάρχει όμορφη χημεία και δουλεύουν όλοι για το καλύτερο. Η φωνή της πολύ καλή, πολύ ώριμη για την ηλικία της με ωραία χροιά και τεχνική. Ανυπομονούμε για το πρώτο λάιβ στο Last dance και φυσικά για τις πρόβες της(πάλι όμως δεν αποκάλυψε κάτι για το staging εκτός του ότι δε θα δούμε τον Πήγασο, αναμενόμενο αυτό….).
    Καλή επιτυχία να έχει!!

  3. Πληθαίνουν οι φωνούλες μέσα στο κεφάλι μου που λένε ότι η εντυπωσιακή σκηνική παρουσία δε θα είναι και τόσο επική όσο θέλουμε να πιστεύουμε.
    Νομίζω ότι απλά θα έιναι ένα τρικ με το ρούχο κατά τη διάρκεια της γέφυρας. Όπως και στο video clip, που γεμιζεί φως και το ρούχο αλλάζει σε ένα εκτυφλωτικό φόρεμα… έτσι νομίζω θα γίνει κάτι με φώτα και τη χρήση ενός υφάσματος που αντιδρά σε αυτό…(ή στη θερμότητα που παράγει ένας προβολέας κλπ).
    Το γεγονός ότι έχουμε στείλει και το ρούχο της Στεφανίας στην Ολλανδία για τις stand-in πρόβες, με προδιαθέτει για αυτό ακόμα περισσότερο.
    Όχι ότι είμαι αντίθετος… αλλά νιώθω ότι δεν είναι τόσο επικό όσο (θέλουμε να) φανταζόμαστε. Ελπίζω ειλικρινά να διαψευστώ και να είναι όντως κάτι που θα τραβήξει την προσοχή όλων.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ