ΕΛΛΑΔΑ 2021: “Douze points” από το μικρό Μανώλη Γκίνη!

Το Douze points της ελληνικής κριτικής επιτροπής, στον Μεγάλο Τελικό της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Μαΐου, στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, θα το ανακοινώσει φέτος ένα πρόσωπο-έκπληξη! Ο μόλις 10 ετών ταλαντούχος Μανώλης Γκίνης, τον οποίο απολαμβάνουμε στη σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια» στον ρόλο του Άγγελου, του βενιαμίν της οικογένειας Αντωνοπούλου, θα ανακοινώσει σε όλη την Ευρώπη τον υψηλότερο βαθμό της Ελλάδας και θα κατακτήσει μια σημαντική πρωτιά: θα γίνει ο νεότερος spokesperson σε όλη την 65χρονη ιστορία του Διαγωνισμού.

Ο Μανώλης και η οικογένειά του δέχθηκαν με χαρά την πρόταση της ΕΡΤ που ήθελε φέτος να πρωτοτυπήσει, ενώ και οι επιτελείς της EBU αν και στην αρχή αιφνιδιάστηκαν από την επιλογή της Ελλάδας δεν δυσκολεύθηκαν να πεισθούν όταν συνειδητοποίησαν ότι η πείρα που έχει μπροστά στις κάμερες ο μικρός πρωταγωνιστής είναι μακράν μεγαλύτερη από αυτή άλλων «συναδέλφων» του. Και αυτή δεν είναι η μόνη πρωτοτυπία της Ελλάδας στη φετινή διοργάνωση. Μπορεί να μην έχει αναδειχθεί στα ΜΜΕ, αλλά είναι εντυπωσιακό ότι η 18χρονη Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη) που θα εκπροσωπήσει φέτος τη χώρα μας, είναι η νεότερη εκπρόσωπος που έχει στείλει ποτέ η Ελλάδα στον Διαγωνισμό, αλλά και η νεότερη τραγουδίστρια που θα μετέχει φέτος στην Eurovision.

Να σας θυμίσουμε ότι η Stefania και ο Μανώλης «γνωρίστηκαν» προσφάτως στο «Καλύτερό μας Πάσχα», το έκτακτο εορταστικό σόου που ετοίμασε η ΕΡΤ με πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς από τις τέσσερις επιτυχημένες σειρές της στο πλατό του «Μουσικού Κουτιού». Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να απολαύσετε αυτή τη συνάντηση και να ακούσετε το τραγούδι της Ελλάδας από τη Stefania, σε μια εξαιρετική acoustic διασκευή.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η Ελλάδα θα εμφανισθεί 4η στο δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2021 στις 20 Μαΐου.

Μείνετε συντονισμένοι στο www.ogaegreece.com για όλα τα νέα σχετικά με την Ελληνική αποστολή και τον 65ο Διαγωνισμό της Eurovision.

[Πηγή: Δελτίο Τύπου ΕΡΤ]

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΣΚΕΦΤΕΙ Η ΕΡΤ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ EUROVISION! ΘΕΟΥΛΗΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Και η Destiny της Μάλτας είναι η μικρότερη σε ηλικία διαγωνιζομενη. Μαζί με την Στεφανία και οι μικρότερες διαγωνιζόμενες φέτος, στην ηλικία των 18 ετών.

    • Η Στεφανία είναι πιο μικρή γιατί ειναι γεννημένη 17/12, δηλ σχεδον 2003.
      Η Destiny είναι και αυτή του 2002, ναι, αλλά πιο πριν, όπως επίσης γεννημένος το 2002 (1/1/2002) είναι ο Tusse

  3. Ένα συν παραπάνω που φέτος δεν πρόκειται οι καλοί Ευρωπαίοι να γιουχαρουν το 12αρι της Ελλάδος στην Κύπρο. Εκτός και αν είναι τόσο κακοκαρδοι

    • Δεν είναι σίγουρο ότι θα προκριθεί η Κύπρος για να της δώσουμε 12αρι. Εδώ η Τάμτα που πολλοί θεωρούσαν φαβορί, προκρίθηκε οριακά σε έναν σχετικά εύκολο ημιτελικό με την Ελλάδα και τη Γεωργία να τη στηρίζουν. Φέτος η Κύπρος διαγωνίζεται στον ημιτελικό-σφαγείο χωρίς τους εγγυημένους 24 βαθμούς της Ελλάδας και παρόλο το hype γύρω από το τραγούδι, δε νομίζω ότι θα ενθουσιάσει και πολύ το κοινό και τις επιτροπές (η συνταγή “Fuego” κούρασε ήδη). Προβλέπω είτε μια ακόμα οριακή πρόκριση (9/10η θέση) είτε οριακό αποκλεισμό.

  4. Με εχει αφησει αφωνη η ΕΡΤ φετος! Μπραβο! Συμπαθεστατος ο πιτσιρικας!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ