Στο “φουλ” οι μηχανές για τη συμμετοχή μας στη Eurovision 2021!

Η διαδικασία επιλογής και ανακοίνωσης εκπροσώπων και τραγουδιών για όσες χώρες συμμετέχουν στη Eurovision 2021 συνεχίζεται με ολοένα αυξανόμενο ρυθμό. Η μία χώρα μετά την άλλη γνωστοποιούν τη συμμετοχή τους και το ενδιαφέρον για το φετινό διαγωνισμό τραγουδιού συνεχώς αυξάνεται. Μένει να μάθουμε ακριβώς ποιο από τα 3 πιθανά σενάρια (λόγω της πανδημίας) θα επικρατήσουν στη διεξαγωγή του διαγωνισμού ώστε να ξέρουμε πως αυτές οι συμμετοχές θα παρουσιασθούν και κάτω υπό ποιες συνθήκες.

Σε εντατικές προετοιμασίες βρίσκεται η ελληνική ομάδα για τη συμμετοχή μας στη Eurovision 2021 με την εκπρόσωπό μας Stefania να βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχει σε αυτές. Ήδη έχουν μπει οι τελευταίες “δυνατές” πινελιές στο τραγούδι μας υπό την καθοδήγηση του συνθέτη του τραγουδιού Δημήτρη Κοντόπουλου, των ARCADE και της Sharon Vaughn σε συνεργασία με το γνωστό Ρώσο ηχολήπτη Andrew Kopolev (που συνεργάζεται με τον Sergey Lazarev) καθώς και άλλους μουσικούς. Στόχος ένα άρτιο αποτέλεσμα που θα κάνει τους Ευρωπαίους να ξεσηκωθούν στο ρυθμό του “Last Dance”!

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, γούνα και κείμενο

Παράληλλα, η Stefania έχει ξεκινήσει και τη φωτογράφηση για το “Last Dance”, όπως αποκάλυψε η ίδια με μια φωτογραφία που ανήρτησε στο instagram και στην οποία είναι εμφανώς αλλαγμένη και με διαφορετικό στυλ σε σχέση με την περσινή μας συμμετοχή “Superg!rl”. Τις επόμενες μέρες αναμένεται και το γύρισμα του επίσημου video clip του τραγουδιού υπό την σκηνοθετική επιμέλεια του ταλαντούχου σκηνοθέτη Κώστα Καρύδα, ο οποίος είχε αναλάβει και την οπτικοποίηση της περσινής μας συμμετοχής.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, η Stefania πρόκειται να κάνει συνεχείς πρόβες με τον γνωστό και αγαπημένο σε όλους μας Φωκά Ευαγγελινό για την σκηνική παρουσίαση του “Last Dance”. Επίσης, η προετοιμασία της Ελληνικής συμμετοχής περιλαμβάνει και το γύρισμα του “Live-on-Tape”, τη μαγνητοσκόπηση δηλαδή της παρουσίασης τους τραγουδιού που έχουν κληθεί οι εθνικές αποστολές να παραδώσουν στους διοργανωτές μέχρι τέλη Μαρτίου, σε περίπτωση που υπάρξει αδυναμία παρουσίασης της συμμετοχής Live στη σκηνή του Ρότερνταμ.

Σίγουρα η γλυκιά Stefania θα δώσει πολλές συνεντεύξεις και θα κάνει εμφανίσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές, με κεντρικό το ρόλο της ΕΡΤ, για την καλύτερη προώθηση της συμμετοχής μας. Μέσα από την ΕΡΤ, επίσης, αναμένεται με ανυπομονησία να μάθουμε επίσημα και τις προσεχείς ημέρες την ημερομηνία δημοσιοποίησης του video clip του “Last Dance” (όπως σας έχουμε ενημερώσει το πιθανότερο μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου). Η ομάδα της ΕΡΤ για τη Eurovision με την κα Χειράκη Δώρα (Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας ΕΡΤ) η οποία είναι και η υπεύθυνη για το project της Eurovision και την κα Δρανίδου Σοφία (Προϊσταμένη Τμήματος Διεθνών Σχέσεων ΕΡΤ) δουλεύει πυρετωδώς για την προετοιμασία της συμμετοχής μας ώστε να υποβληθεί πλήρης και άρτια στους διοργανωτές εντός των προθεσμιών που έχουν τεθεί και ακόμα περισσότερο για την προβολή της, κάτι που θα φανεί το προσεχές διάστημα!

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα θα εμφανιστεί στον Β΄ Ημιτελικό, που έχει προγραμματιστεί για τις 20 Μαΐου 2021.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Ελληνική συμμετοχή στη Eurovision 2021!

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αδιάφορο όσο είναι απευθείας ανάθεση. Δεν ασχολείται κανείς. Από τότε που κόψανε την ψηφοφορία έχουμε ξεχάσει 10αδες και σε λίγο θα ξεχάσουμε και τελικούς.

  2. Αισιοδοξώ για κάτι εξαιρετικό!!!
    Νομίζω πως ήρθε η ώρα και θα επιστρέψουμε στα καλά αποτελέσματα, τόσο σε καλλιτεχνικό επίπεδο όσο και σε βαθμολογικό!

  3. Για πρωτη φορα μετα απο πολλα χρονια νομιζω οτι η ελληνικη συμμετοχη εχει δυνατοτητα να μπει σε τοπ 15 καθως ο τροπος που προσεγγιζει το θεμα φετος η ΕΡΤ δεν ειναι αστα βραστα οπως τα τελευταια χρονια

  4. Λέτε κι εσείς για επιλογή τραγουδιού , καλύτερα απ’ ευθείας ανάθεση με ένα άρτιο αποτέλεσμα παρά επιλογή τραγουδιού με κιτς εμφάνιση βλέπε Νορβηγία που για να διαλέξουν αυτή τη βλακεία κάνανε και δέκα εκμομπες, αγαπητό Οgae μπαίνω σχεδόν όλη την ώρα μέσα κι εδώ και στη σελίδα στο Facebook τώρα που κάθομαι από τη δουλειά μου λόγο κορονοιου, φέτος θεωρώ οι προσδοκίες μας να πάμε καλά σαν χώρα είναι μεγάλες και θέλουμε ότι μαθαίνετε τσουπ να το μαθαίνουμε

  5. Είμαστε ήδη στα τέλη Φλεβάρη και δεν ξέρουμε σχεδόν τίποτα ακόμα. Το κομμάτι δεν έχει ηχογραφηθεί ακόμα; Το βίντεο κλιπ ακόμα δεν έχει γυριστεί προφανώς. Ξέραμε πως θα είναι η Στεφανία από πέρσυ, αλλά θα γίνουν όλα τελευταία στιγμή. Ευελπιστούμε στο καλύτερο αποτέλεσμα. Μακάρι το κομμάτι να αξίζει. Καλή μας επιτυχία.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ