Στεφανία: “Έχουμε ετοιμάσει ήδη δύο τραγούδια για τη Eurovision 2021”!

Καλεσμένη της Νάντιας Κοντογεώργη και της εκπομπής “φλΕΡΤ” στην ΕΡΤ1 ήταν σήμερα η Στεφανία, 18χρονη τραγουδίστρια η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον επερχόμενο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Ιδιαίτερα άνετη, γλυκιά και χαμογελαστή η Στεφανία παρέα με τη Νάντια και την δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής έκαναν μια σύντομη αναδρομή στη μέχρι τώρα πορεία της ζωής της αναφερόμενοι στη Junior Eurovision, στις τηλεοπτικές σειρές που έχει λάβει μέρος στο παρελθόν αλλά και για τη δισκογραφία της.

Λίγο αργότερα και όπως ήταν αναμενόμενο, η κουβέντα κατέληξε στη Eurovision 2021, διαγωνισμό στον οποίο η Στεφανία έχει κληθεί από τη κρατική μας τηλεόραση να σηκώσει ψηλά την ελληνική σημαία. Μεταξύ άλλων, η γλυκιά τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Δημήτρη Κοντόπουλο, τους Arcade αλλά και τον Φωκά Ευαγγελινό ενώ αποκάλυψε ότι εχθές, Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020, ολοκλήρωσε την ηχογράφηση δύο υποψήφιων τραγουδιών που έχει ετοιμάσει για αυτήν και την ελληνική αποστολή ο Δημήτρης Κοντόπουλος, παρέα φυσικά με τους Arcade. Σύμφωνα με τις δηλώσεις της, η Στεφανία τόνισε πως με την συνθετική ομάδα, δεν έχουν καταλήξει ακόμη στο πόσα τραγούδια θα γράψουν και θα ηχογραφήσουν, αλλά είναι κάτι που δεν τους αγχώνει ιδιαίτερα μιας και υπάρχει αρκετός χρόνος για προετοιμασία. Επιπλέον, αφού ξεκαθάρισε ότι δεν της επιτρέπεται να αποκαλύψει πολλά, εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια και για τα δύο υποψήφια – μέχρι στιγμής – τραγούδια που έχουν ετοιμάσει τα οποία και θεωρεί κατάλληλα για έναν διαγωνισμό όπως η Eurovision.

Τέλος, η Στεφανία ερμήνευσε ζωντανά ένα μικρό απόσπασμα από το “Superg!rl”, το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπούσε τη χώρα μας στον φετινό διαγωνισμό, εφόσον αυτός δεν ακυρωνόταν λόγω της πανδημίας.

Όσοι δεν καταφέρατε να δείτε τη συνέντευξη με τη Στεφανία, μπορείτε να το κάνετε με ένα απλό κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο! 

Για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision 2021 μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece! 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ