Περισσότερες λεπτομέρειες για το “Last Dance” αποκαλύφθηκαν στο “φλΕΡΤ”!

Χθες το βράδυ, όπως σας ενημερώσαμε, σε απευθείας σύνδεση, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ1 Αντριάνα Παρασκευοπούλου συνομίλησε με την εκπρόσωπο της Ελλάδας στη Eurovision 2021 Στεφανία Λυμπερακάκη και τον σκηνοθέτη του βίντεο κλιπ της ελληνικής συμμετοχής Κώστα Καρύδα, οι οποίοι αποκάλυψαν την ημερομηνία της παρουσίασης του τραγουδιού της ελληνικής συμμετοχής, καθώς και λεπτομέρειες για το βιντεοκλίπ που γυρίζεται αυτές τις ημέρες.

Την Τετάρτη 10 Μαρτίου, λοιπόν, θα παρουσιαστεί από την ΕΡΤ το «Last Dance», το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην 65η Eurovision. Χαμογελαστή και γεμάτη ενέργεια παρά τις πυρετώδεις προετοιμασίες, η Στεφανία έδωσε τη δική της υπόσχεση για την ελληνική εμφάνιση στη Eurovision: «Ετοιμαστείτε για κάτι πολύ δυνατό για την Ελλάδα»!

Ο Κώστας Καρύδας αποκάλυψε στοιχεία για το ύφος του βιντεοκλίπ, το οποίο θα έχει γυρίσματα σε στούντιο και εξωτερικούς χώρους, αισθητική από πίνακες ζωγραφικής, ονειρικές εικόνες και πολλά εφέ: «Θα δείτε τη Στεφανία ως μια δυναμική γυναίκα να κάνει πράγματα που δεν μπορείτε να φανταστείτε», είπε χαρακτηριστικά. Για τη συνεργασία του με τη Στεφανία ο Κώστας Καρύδας είπε: «Eίναι ένα κορίτσι με πολλή ενέργεια και πολλή διάθεση να συμμετέχει σε ό,τι τρελό τη βάζω να κάνει. Φέτος έχουμε περισσότερη οικειότητα και διαφορετική χημεία. Συνεννοούμαστε κατευθείαν!».

Πριν από λίγο στην εκπομπή “φλΕΡΤ” της ΕΡΤ1 με την Νάντια Κοντογεώργη και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα αποκαλύφθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες για το τραγούδι “Last Dance” και το video clip. Το team της εκπομπής εξασφάλισε το backstage των χθεσινών γυρισμάτων του video clip στον Ιππικό όμιλο του Μαρκόπουλου  συνομιλώντας με τη Στεφανία, τον Κώστα Καρύδα καθώς και τη μητέρα της 18χρονης τραγουδίστριας.

Η μητέρα της Στεφανίας, κα. Κούλα Λυμπερακάκη, δήλωσε ότι είναι υπερήφανη για τη συμμετοχή της Στεφανίας στη Eurovision εκπροσωπόντας την Ελλάδα, έχοντας τη στήριξη όλης της οικογένειας. Η Στεφανία, όπως είπε, μεγαλώνει, είναι πιο γυναίκα πια, έχει μάθει πιο πολλά πράγματα και πιστεύει ότι θα τα καταφέρει περίφημα!

Ο Κώστας Καρύδας δήλωσε ότι η Στεφανία είναι πολύ δουλευταρού και τα πηγαίνει πολύ καλά στη συνεργασία τους, παρότι το concept του video clip είναι δύσκολο και απαιτητικό! 

Η Στεφανία όπως αποκαλύφθηκε θα εμφανισθεί ακόμα και πάνω σε άλογο, ενώ για τα ρούχα της η Στεφανία είπε ότι είναι πιο 80’s και είναι ενθουσιασμένη για αυτό! Όπως δήλωσε η ίδια με το «Last Dance» η ίδια μεταμορφώνεται από teen idol σε ποπ ντίβα, πιο sexy, καθώς το “SUPERG!RL” ήταν ένα teen pop κομμάτι, αλλά τώρα έχουμε κάτι εντελώς διαφορετικό, κάτι πιο dance, με vibes από Dua Lipa! Μάλιστα, χαριτολογώντας, είπε ότι πέρσι είχαμε γάτα… φέτος έχουμε άλογο! 

Tο βιντεοκλίπ αφηγείται μία ιστορία φανταστική και ονειρική, η οποία πατάει στο μήνυμα του τραγουδιού ότι όλα στη ζωή είναι περαστικά και ότι κάθε τέλος φέρνει μια καινούργια αρχή. Tο βιντεοκλίπ είναι διαφορετικό από τη σκηνική παρουσίαση του τραγουδιού στο Ρότερνταμ, την οποία θα επιμεληθεί ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα θα εμφανιστεί στον Β΄ Ημιτελικό, που έχει προγραμματιστεί για τις 20 Μαΐου 2021.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλα τα νέα της Ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2021!

Πηγή: Γραφείο Τύπου ΕΡΤ/φλΕΡΤ


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε  Euroquizπαιχνίδια και διάφορα Euro-battles και μουσικούς διαγωνισμούς! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

 

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ