Οι αποκλειστικές δηλώσεις των χορευτών της ελληνικής αποστολής στην κάμερα του OGAE Greece!

Χαρακτηρίστηκαν από πολλούς οι αφανείς ήρωες της ελληνικής συμμετοχής. Όχι άδικα, καθώς πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος της εμφάνισης του Last Dance καλυπτόμενοι από τα ειδικά εφέ που εμπνεύστηκε ο μετρ του είδους Φωκάς Ευαγγελινός και υλοποίησε η ελληνική αποστολή, κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Ο Κώστας Παυλόπουλος, ο Νίκος Κουκάκης, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Μάρκος Γιακουμόγλου είναι οι τέσσερις χορευτές της ελληνικής αποστολής, οι στυλοβάτες του ονειρικού αυτού ταξιδιού που παρουσίασε η Ελλάδα στον 65ο διαγωνισμό της Eurovision. Εκτέλεσαν με ακρίβεια την απαιτητική χορογραφία, ενώ ποτέ δεν έχασαν την πίστη και το κέφι τους εμψυχώνοντας πάντα τη Στεφανία.

Πριν φύγουν από την Ελλάδα για το Ρότερνταμ, έδωσαν την τελευταία τους αποκλειστική συνέντευξη στον OGAE Greece.

https://ogaegreece.com/archives/93218

Χθες, Κυριακή, 23 Μαΐου, προσγειώθηκαν με την ελληνική αποστολή στο Ελ. Βενιζέλος, έχοντας στις αποσκευές τους τη 10η θέση στη Eurovision 2021. Η κάμερα του OGAE Greece ήταν φυσικά εκεί και οι ίδιοι έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις επί ελληνικού εδάφους.

Δηλώσεις στην κάμερα του OGAE Greece

Συνέντευξη: Στέφανος Χαρπαντίδης, Κάμερα: Κώστας Πολυσόπουλος

Νιώθουμε περήφανοι που καταφέραμε και φτάσαμε σε αυτή τη θέση”

Αν και κουρασμένοι από την προσπάθεια τόσων ημερών, με τις φωνές τους να έχουν κλείσει από τα επιφωνήματα χαράς μετά την 10η θέση, οι ίδιοι δηλώνουν περήφανοι για το κατόρθωμα τους, να φέρουν την Ελλάδα στη 10η θέση του διαγωνισμού.

Μια ομαδική αγκαλιά “

Καμιά φορά όσα λένε οι πράξεις δεν μπορούν να τα περιγράψουν τα λόγια. Μάλιστα, όταν φοράς αυτές τις ειδικές πράσινες στολές, όσα και αν πεις μάλλον δε θα ακουστούν. Έτσι οι τέσσερις χορευτές πριν από κάθε εμφάνισή της στη σκηνή του Ρότερνταμ, έδιναν μια μεγάλη ομαδική αγκαλιά, εμψυχώνοντας ο ένας τον άλλο. Άλλωστε, αυτό ήταν που τους έκανε να συγκεντρωθούν λίγο πριν το απαιτητικό τρίλεπτο.

Βλέπαμε ελάχιστα κάτω από τις στολές “

Δεν ήταν όμως μόνο η ακοή το πρόβλημα τους. Κάτω από τις πράσινες στολές και η όραση τους επηρεαζόταν. Τα όσα μπορούσαν να δουν ελάχιστα. Πράσινη στολή, πράσινο σκηνικό, πράσινο led και μια μωβ σκιά (η Στεφανία). Αντιλαμβάνεται κανείς το βαθμό δυσκολίας του όλου εγχειρήματος.

Θα ξαναπηγαίναμε στη Eurovision”

Η εμπειρία της Eurovision είναι μοναδική. Εύλογα, λοιπόν, τα τέσσερα αυτά παιδιά δηλώνουν πρόθυμοι να ξαναβρεθούν στη σκηνή της Eurovision. Ίσως με μια μελλοντική συμμετοχή της Στεφανίας;

Σας ευχαριστούμε για την αγάπη σας και τη στήριξή σας “

Μπορεί να ακουστεί κοινότυπο, όπως είπαν και οι ίδιοι, αλλά η αγάπη και η στήριξη του κόσμου, όπως μέσα από το ανοιχτό Group του OGAE Greece στο Facebook, ήταν η δύναμη που χρειάζονταν για να πιστέψουν ακόμα περισσότερο στον εαυτό τους εκείνες τις μέρες του διαγωνισμού. Όπως παραδέχονται και οι ίδιοι, τα βλέμματα όλων στρέφονται αναπόφευκτα στη Στεφανία που είναι ο καλλιτέχνης, αλλά φέτος ένιωσαν και αυτοί ότι έχουν την αναγνώριση του κόσμου. Άλλωστε, ο Φωκάς Ευαγγελινός σέβεται και αναδεικνύει τους συνεργάτες του, όπως ανέφεραν.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τη συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο.

Ο OGAE Greece θέλει να ευχαριστήσει τον Κώστας, το Νίκο, το Γιώργο και το Μάρκο και να τους συγχαρεί για το πολύ καλό αποτέλεσμα που έφεραν για τη χώρα μας!


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούςEuroquizπαιχνίδια και διάφορα Euro-battles! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ