Η Stefania στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ!

Την πρώτη της εμφάνιση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ έκανε η Στεφανία Λυμπερακάκη μετά την πρώτη παρουσίαση του “Last Dance” σήμερα το απόγευμα μέσω του ERTFLIX. Το video clip επιμελήθηκε ο Κώστας Καρύδας, ενώ το τραγούδι μας φέρει την υπογραφή των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn.

Οι Arcade μίλησαν για το πως μετέτρεψαν τη μπαλάντα του Δημήτρη Κοντόπουλου σε ρυθμικό dance κομμάτι που ταιριάζει στο σήμερα, ενώ Sharon Vaughn τόνισε πόσο χαρισματική ερμηνεύτρια και γεμάτη ενέργεια είναι η Στεφανία.

Η 18χρονη εκπρόσωπος μας είχε την ευκαιρία να αναφερθεί στη συμμετοχή της χώρας μας στον 65ο διαγωνισμό της Eurovision. Η Στεφανία Λυμπερακάκη ανέφερε πόσο περήφανη νιώθει για την ευκαιρία που της δίνεται να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο διαγωνισμό. Είναι τιμή της που σαν ομογενής θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα και ελπίζει σε πολλά 12αρια μεταξύ των οποίων και της διοργανώτριας Ολλανδίας.

Δεν μπόρεσε να μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες για τη σκηνική της εμφάνιση στο Ρότερνταμ την οποία επιμελείται ο Φωκάς Ευαγγελινός. Μας ενημέρωσε όμως ότι οι πρόβες είναι σε πλήρη εξέλιξη ώστε το αποτέλεσμα να είναι αυτό που επιθυμούμε, τόσο οπτικά όσο και φωνητικά. Στο τέλος μας χάρισε ένα μικρό μέρος του “Last Dance”, το οποίο ερμήνευσε ζωντανά.

Θέλω να σας κάνω περήφανους!

«Last dance»: «Κάθε τέλος είναι πάντα και μια νέα αρχή» το αισιόδοξο μήνυμα του video clip! 

Τo video clip του «Last dance»,  επιχειρεί κάτι πραγματικά πρωτότυπο. Να σχολιάσει μ’ έναν παραμυθένιο τρόπο όλα όσα ζούμε τους τελευταίους μήνες, με την υπενθύμιση ότι, ακόμη και τις χειρότερες δυσκολίες στη ζωή, πάντα μπορεί να τις νικήσει η ελπίδα.

«Χρησιμοποιώντας στοιχεία από την ελληνική μυθολογία, όπως τον Πήγασο και τον Άτλαντα, δοσμένα μ’ έναν ονειρικό, αλλά ταυτόχρονα και σύγχρονο τρόπο», αναδεικνύεται το κεντρικό μήνυμα του τραγουδιού, που είναι η φράση «Κάθε τέλος είναι πάντα και μια νέα αρχή».  Γι’ αυτό και κλείνει με «το φως που πάντα νικάει το σκοτάδι», καλώντας όλους μας να παραμένουμε αισιόδοξοι και να έχουμε την πίστη ότι σύντομα θα είναι παρελθόν ακόμη και η πρωτόγνωρη δοκιμασία που βιώνει όλος ο πλανήτης.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το video clip του Last Dance

Το επίσημο σωματείο φίλων της Eurovision στην Ελλάδα, OGAE Greece, εύχεται ολόψυχα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στη Στεφανία μας και την Ελληνική Αποστολή!

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα θα εμφανιστεί στον Β΄ Ημιτελικό, που έχει προγραμματιστεί για τις 20 Μαΐου 2021.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλα τα νέα της Ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2021!

Πηγή: ΕΡΤ


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε  Euroquizπαιχνίδια και διάφορα Euro-battles και μουσικούς διαγωνισμούς! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιατί δεν ανεβάζετε το βίντεο κλιπ από το κανάλι της Στεφανίας αλλά από έναν ψεύτικο λογαριασμό που προσποιείται το ertflix;

  2. Τι λαμπερό κορίτσι;!!!
    Η λαχτάρα της να παρουσιάσει κάτι όμορφο και να νοιώσουμε χαρούμενοι, είναι αυτό που μου έμεινε από τις δηλώσεις της. Προσωπικά αισθάνομαι ότι θα δώσει το 100% στην σκηνή και θα κάνει το καλύτερο!

    Καλή επιτυχία Ελλάδα !
    Καλή επιτυχία Στεφανία !

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ