Η Στεφανία καλεσμένη στην εκπομπή “φλΕΡΤ”!

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα βρίσκεται αυτές τις ημέρες η Στεφανία, το γλυκό και ταλαντούχο κορίτσι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον επερχόμενο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!

Ο βασικός λόγος, για τον οποίον η 18χρονη τραγουδίστρια βρίσκεται στην Αθήνα, όπως η ίδια ενημέρωσε το κοινό της μέσω του instagram της, είναι η συνάντηση με τον Δημήτρη Κοντόπουλο στο studio και η ηχογράφηση τραγουδιών που λογικά ετοιμάζονται για τον επερχόμενο διαγωνισμό.

Παράλληλα, οι δημόσιες σχέσεις πλέον έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής της πορείας. Έτσι λοιπόν, η γλυκιά Στεφανία, αύριο Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020 θα βρεθεί καλεσμένη της Νάντιας Κοντογεώργη και της εκπομπής “φλΕΡΤ” μιλώντας φυσικά για τον εαυτό της αλλά και για τον διαγωνισμό της Eurovision. Η εκπομπή θα ξεκινήσει στις 16:00 το μεσημέρι και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από την ΕΡΤ1.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις!

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ελπίζω να υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξουμε εμείς το τραγούδι μας και όχι κάποια επιτροπή με μελη από το wiwibloggs οπως εγινε περσι.

    • Ελπίζω να μην κάνει καμία βλακεία η ΕΡΤ και κάνει επιλογή.
      Αφού έτσι και αλλιώς μόνοι τους θα επιλέξουν, να βγάλουν το τραγούδι με ένα πολύ ωραίο κλιπ όπως φέτος.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ