Η Στεφανία και ο Δημήτρης Κοντόπουλος μιλούν για το “Last Dance”!

Καλεσμένοι διαδικτυακά στο αποψινό (13/1), βραδινό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 στις 21:00 ήταν η Στεφανία και ο Δημήτρης Κοντόπουλος. Ο δημοφιλής συνθέτης και μουσικός παραγωγός βρίσκεται από σήμερα στην Ολλανδία προκειμένου να ηχογραφήσουν με τη Στεφανία τη τελική έκδοση του «Last Dance» του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στη φετινή Eurovision, τον επερχόμενο Μάη.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου και κεντρικής παρουσιάστριας του δελτίου κας Αντριάνας Παρασκευοπούλου η Στεφανία δήλωσε πολύ χαρούμενη που εκπροσωπεί την Ελλάδα και δεσμεύτηκε να δώσει τον καλύτερό της εαυτό και να βάλει τα δυνατά της για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο Δημήτρης Κοντόπουλος εξέφρασε πως είναι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση της Στεφανίας στο studio και πως το τραγούδι αν και τιτλοφορείται “Last Dance” επί της ουσίας είναι άκρως αισιόδοξο. Για να το υποστηρίξει τα λεγόμενά του μάλιστα αποκάλυψε και έναν στίχο από το κομμάτι που αναφέρει “this isn’t the last dance” (=αυτός δεν είναι ο τελευταίος χορός).

H Στεφανία δήλωσε πως θα έρθει στην Ελλάδα ξανά τον Φεβρουάριο με σκοπό να μείνει ένα μήνα. Μέσα στο μήνα αυτό το πρόγραμμά της θα είναι γεμάτο αφού θα κάνει φωτογραφήσεις, θα ξεκινήσει εντατικές πρόβες με τον Φωκά Ευαγγελινό για τη σκηνική παρουσίαση του “Last Dance” ενώ θα πραγματοποιηθούν και τα γυρίσματα για το επίσημο video clip.

Κατά το τέλος της κουβέντας, η κα Παρασκευοπούλου προσπάθησε να… “αλιεύσει”  ένα refrain από το “Last Dance” από τη Στεφανία όμως η “αυστηρή” παρέμβαση του Δημήτρη Κοντόπουλου μας υπενθύμισε ότι θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Μάρτιο γι’ αυτό!

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα θα εμφανιστεί στον Β΄ Ημιτελικό, που έχει προγραμματιστεί για τις 20 Μαΐου 2021.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Ελληνική συμμετοχή στη Eurovision 2021!

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. θα επρεπε να ρωτησει η δημοσιογραφος με ποια κριτηρια εγινε η αναθεση σε μια αγνωστη στο ευρυ κοινο ερμηνευτρια…
    οσο για την αναμονη μεχρι τον μαρτιο θα επροκειτο σιγουρα περι αριστουργήματος….χαχα

  2. εσεις που ακουσατε το τραγουδι σας αρεσε; πιστευτε ηταν το καλυτερο απο τα τραγουδια που ηταν στην επιλογη (adrenaline , τα αλλα δεν τα ξερω); σιγουρα φετος πολλες χωρες θα εχουν συγχρονα τραγουδια ισως και αυτα με 80s ηχο (ρουμανια πχ)…μακαρι να ειναι καλο!

  3. Η Στεφανία απ οτι βλέπω στα δάκτυλα τα παίζει τα ελληνικά.. Ειναι και απο τις δυο πλευρές ελληνίδα κριμα…

    • Κρίμα ναι… Κρίμα για τα πικροχολα σχόλια που γράφετε για ένα κορίτσι μόλις 18 χρονών, εσείς και άλλοι φυσικά. Άλλο να κρίνεις ένα τραγούδι και άλλο να κρίνεις έναν άνθρωπο πόσο μάλλον να κατακρινεις ένα κοριτσάκι 18 χρονών επειδή δεν είναι ευρέως γνωστή στην Ελλάδα ενώ για μόλις 18χρονων στη χώρα όπου μένει είναι πολύ γνωστή και ταλαντούχα για την ηλικία της, ή για το ότι δε μιλάει τέλεια ελληνικά ενώ είναι Ελληνίδα. Ας ζούσαμε και εμείς στο εξωτερικό από τη πρώτη μέρα της ζωής μας να δω τι ωραία που θα “παίζαμε” στα δάχτυλα τα ελληνικά τα οποία κακά τα ψέματα είναι μια πολύ δύσκολη γλώσσα.
      Αλλά βέβαια, όταν η άγνωστη τότε Παπαρίζου έφερε την 3η θέση με τους antique ή λίγα χρόνια αργότερα η Καλομοίρα,που και εκείνη είναι Ελληνίδα αλλά δεν μιλάει καλά τα ελληνικά, επανέλαβε το ίδιο χαιρομασταν για το πλασάρισμα! Τώρα κρίνουμε ένα κορίτσι πολύ νέο και όχι με βάση το κομμάτι αλλά με βάση το πώς επελέγη ή επειδή δεν μιλάει τέλεια ελληνικά. Όντως πολύ κρίμα…
      Ας ηρεμήσουμε λίγο και να μη βγάζουμε κακία σε πρόσωπα, άλλο κρίνω ένα τραγούδι και άλλο έναν άνθρωπο.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ