Η Στεφανία αποκάλυψε τον τίτλο ενός εκ των υποψηφίων τραγουδιών της για τη Eurovision 2021!

Η γλυκιά Στεφανία, το κορίτσι που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision 2021, φιλοξενήθηκε χθες στο επίσημο Instagram account της Eurovision και μέσα από ένα video μίλησε – μεταξύ άλλων – για τη προετοιμασία που κάνει για τον επερχόμενο Διαγωνισμό.

Το πιο σημαντικό κομμάτι ωστόσο ήταν η αποκάλυψη που αποφάσισε να κάνει σχετικά με τον Διαγωνισμό, ως δώρο στους fans του θεσμού. Ανακοινώνοντας ότι έχει ετοιμάσει ήδη πέντε τραγούδια μαζί με τον Δημήτρη Κοντόπουλο ως υποψήφια για τη Eurovision 2021, δήλωσε πως θα αποκαλύψει τον τίτλο ενός εξ αυτών. Και για να μην αποφασίσει μόνη της, αποφάσισε να κάνει “κλήρωση”! Κρατώντας λοιπόν ένα γυάλινο βάζο το οποίο περιείχε μέσα πέντε χαρτάκια επέλεξε ένα και διάβασε στο κοινό τον τίτλο. Και ποιος ήταν αυτός; “Adrenaline” δηλαδή στα ελληνικά “Αδρεναλίνη”!

Πως σας φαίνεται σαν τίτλος και τι είδους τραγούδι πιστεύετε ότι είναι; 

Όπως είπε, θα ανακοινώσει σταδιακά και τους τίτλους και των υπόλοιπων τεσσάρων τραγουδιών εν καιρώ.

Εν τω μεταξύ, αξίζει να αναφερθεί ότι εχθές, 17 Δεκεμβρίου, η Στεφανία γιόρταζε τα γενέθλιά της και μάλιστα σβήνοντας 18 κεράκια στη τούρτα της! Με αφορμή τη γιορτή αυτή, πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να της ευχηθούν διαδικτυακά, ανάμεσα στους οποίους φυσικά και ο OGAE Greece!

Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision 2021. 

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ακούγεται ωραίος ο τίτλος, πολύ χορευτικό!
    Άσχετο, αλλά γέλασα που γράψατε τη μετάφραση…
    Χρόνια πολλά Στεφανία, καλή επιτυχία!

  2. Εγώ έχω μια απορία. Από αυτά τα 5 τραγούδια που έχουν υποβληθεί στην ΕΡΤ θα επιλέξει κάποια ειδική επιτροπή ένα το οποίο θα είναι αυτό που θα μας εκπροσωπήσει ή θα πάμε σε έναν εθνικό τελικό ίσως α λα 2017; Σε περίπτωση που έχουμε κάποιου είδους εθνική επιλογή θα πρέπει να προχωρήσει σχετικά νωρίς γιατί λόγω των συνθηκών ως τις 26 (νομιζω) Μαρτίου θα πρέπει να έχει μαγνητοσκοπηθεί η συμμετοχή μας, και άρα να έχει ένα ολοκληρωμένο staging. Υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ίσως γίνει εθνικος τελικός τον Μαρτη. Σε μια τέτοια περίπτωση θα μπορούσαμε να έχουμε ένα decent staging ως τις 26/3 αν επιλεγεί το κομμάτι, για παράδειγμα, στις 5/3; Γνωρίζουμε κάτι περισσότερο;

  3. Η αληθεια ειναι οτι θα πρέπει να αποφασίσει το κοινό πιο απο τα 5 τραγούδια θέλει να στείλει… Δεν ζητάω κάποια υπερπαραγωγή λογω covid αλλα ένας εθνικός τελικός τυπου 2017 θα ηταν πιο δικαιο

  4. να ρωτησω με ποια κριτηρια εγινε αναθεση απο την ερτ σε μια αγνωστη κοπελα στην ελλαδα??
    ευχαριστω!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ