Η Μαρία Έλενα Κυριάκου στο πάρτυ του OGAE International!

Την Τετάρτη έγινε το καθιερωμένο πάρτυ του OGAE International που συγκεντρώνει πάντα το ενδιαφέρον των φανς μεταξύ του πρώτου και δεύτερου ημιτελικού. Φέτος το πάρτυ έγινε στο επίσημο Eurocafe του OGAE και η Μαρία Έλενα ήταν εκεί! Απολαύστε την στα δύο στιγμιότυπα που βιντεοσκοπήσαμε αποκλειστικά για εσάς!

Αντώνης Καρατζίκος

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ανατριχιαστική μεγαλείο της φύσης η φωνη ,τραγούδαγαν μαζί της αξίζει να παει παρα πολύ καλά θα είναι σαν δώρο απέναντι σε ολους τους επικριτες της.

    • Και οταν λέω σαν δώρο εννοώ σε όλη αυτη την κακολογια να βάλει τα γυαλια στους επικριτές της !

  2. Κύριε Καρατζικο πιστεύεται (μια γνώμη) οτι η Ελλάδα μπορεί να μπει στην πεντάδα μιας υπαρχουν διάφορα φαβορι ?

  3. πολυ δυσκολη φετος η eurovision αλλα ας εχουμε μια ελπιδα κι εμεις και ας υποστηριξουμε την συμμετοχη μας . μονο εμεις θεωρουμε δεδομενο πως δεν θα παμε καλα .

  4. Κανείς δεν της έχει πει οτι πρέπει να τη φυλαει και λιγο τη φωνή της;;;

  5. ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΤΗΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΠΟΨΕ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ.

  6. thraki boy εισαι πολυ κουραστικος και εχεις δεχθει τοσα αρνητικα σχολια . εσυ θα χαρεις αμα βγει η Ελλαδα τελευταια , περιμενεις πως και πως …

    • προσωπικα πιστεψε δεν θα χαρω καθολου αν βγει τελευταια!και ουτε περιμενω πως και πως την ηττα!απλως προσπαθω να προσγειωσω καποιους οτι το τραγουδι μας δεν παει για πρωτια!οτι αντικειμενικα υπαρχουν πολυ καλυτερα τραγουδια απο το δικο μας!τωρα οσο για το σχολιο σου οτι μονο εμεις στην ελλαδα λεμε πως δεν θα παμε καλα ο.κ γιατι τι λενε οι ξενοι οτι του χρονου θα γινει ο διαγωνισμος στην αθηνα?που το ακουσες αυτο!οταν μας εχουν 16ους στα στοιχηματα και οταν σε ολα τα sites για τη γιουροβιζιον ειμαστε εκτος 10αδας απο που απορρεει οτι χτυπαμε πρωτια?επιτελους να ειμαστε αντικειμενικοι και οχι σοβινιστες η γιουροβιζιον ειναι ενα τηλεοπτικο show ενα παρτι των λαων της ευρωπης και οχι ενα πεδιο οπου πιστευουμε οτι θα σαρωσουμε και οτι αλλοι δεν ειναι σαν κι εμας!ελεος

      • εμένα πάλι δεν θα με χαλάσει καθόλου να βγει τελευταιο. 1ο γιατί ακόμη κι αν μ’αρεσε το τραγούδι, τι έγινε, ενα show είναι για να διασκεδάζουμε κάθε χρόνο και να το περιμένουμε.
        2ο. πάντα υποστηριζω το τραγούδι που μ’αρέσει και δεν με νοιάζει η χωρα. δλδ. τι? να χαρω επειδη η δικια μας θα περασει πχ.το λεττονικο ξωτικό που με πωρωνει? no way.
        3ο ( αυτο για οσους τρελαίνονται για τη θεση στον πίνακα) οι καιροι αλλαζουν και τα χαζοφολκλορ που καποτε μας εβαζαν δεκαδα για πλάκα, πλεον δεν… το number 1 φέτος θα τερμάτιζε καπου 10-15 για να το πω λίγο χοντρα. αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να το γυρισουμε στις ευρωσουπες σαν τη φετινη, που παντα φλερταραν με τον πάτο. τι να στελνουμε? ενα καλο ποπακι με μια αστραφτερη παρουσια για performer είναι το καλύτερο. αλλα αυτο μεχρι τωρα δεν το πετυχαμε στην ελλαδα…απλα δεν το χουμε…η εναλλακτικη ειναι κατι που να βγαινει απο το ελληνικο dna, πειραγμενο αρκετα, αλλα οχι tourist βλακειες, κατι σαν το alcohol is free ενα πραγμα… αυτο το μπορουμε.

  7. Θέλω ειλικρινά πάρα πολύ να γίνει η μεγάλη ανατροπή και η Μαρία Έλενα να μπει δυναμικά στη πρώτη δεκάδα έτσι για να μείνουν κάγκελο όσοι πιστεύουν ότι θα πατώσει. 1ον γιατί το αξίζει και 2ον έχει καταντήσει απογοητευτικό αυτο το αρνητικό κλίμα εναντίον της Ελλάδας απο μερικούς. Η γυναίκαι κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στους ξένους η ίδια θέλει να χαρίσει στην Ελλάδα μια πολύ καλή θέση αλλα η πλειοψηφία των ελλήνων πιστεύει τα χειρότερα. Οκ κατανοώ ότι είναι πολύ δύσκολος τελικός και μάλιστα με 27 χώρες, αλλά ας τη στηρίξουμε επιτέλους έστω και τώρα λίγο πριν τον μεγάλο τελικό.

    • ακριβως! μενουν μονο 12,30 περιπου ωρες μπορουμε να τα καταφερουμε να στιρηξουμε την χωρα μας

  8. Αχ καλή επιτυχία. Ελπίζω να πάρουμε καμιά ψήφο και από επιτροπές αν και δεν το βλέπω. Στις επιτροπές περιμένω να είμαστε κάτω από την 20αδα παρά του ότι έχουμε μπαλάντα. Στον ημιτελικό πιστεύω το televoting μας έσωσε. Ελπίζω να διαψευστώ… Εσείς κύριε Καρατζίκο τι γνώμη έχετε για την αντιμετώπιση της Ελλάδας από τις επιτροπές?

  9. ποιος μιλαει για πρωτια βρε ανθρωπε ???????? αφορμες ψαχνεις να γραφεις αρνητικα . τιθεται θεμα πρωτιας ? οτι θες μας λες ? κανεναν δεν πειθεις . μηνες τωρα το ιδιο βιολι απο εσενα και κανα δυο ακομη . που ακουσες γιουροβιζιον 2106 ?? μονο η πρωτη θεση υπαρχει ??? και μονο η επιμονη σου επι μηνες αποδεικνυει τα αντιθετα απο οσα λες .

  10. Alex δυστυχως ορισμενοι θα ειχαν παραπονα αν εβλεπαν στην δευτερη θεση την Ελλαδα και θα εκαναν αναλυσεις επι αναλυσεων γιατι δεν τερματισμα πρωτοι . και αν βγαιναμε πρωτοι θα ελεγαν πως δεν αξιζαμε . με τετοιους εχουμε να κανουμε εδω . και για να μην παρεξηγηθουν οσα γραφω σε αυτο το σχολιο , δεν μιλαω για πρωτια και δευτερη θεση …οκ ??? ο νοων νοειτω ….

  11. οσο για το σοβινιστες μονο να γελασω μπορω με αυτο . το να ελπιζουμε σε μια καλη θεση στην eurovision ειναι σοβινισμος ? τι αλο θα ακουσουμε εδω μεσα ????????? το μονο που θα σου πω ειναι πως απο την αρχη εδωσες στο στιγμα σου τι εισαι και οτι το προβλημα σου ειναι η χωρα Ελλαδα , οχι το τραγουδι .

  12. Το να είσαι ρεαλίστης δεν είναι καθόλου κακό! Εσείς οι ίδιοι είσασταν που λέγατε ότι πέρσυ θα πάμε για νίκη! Πρωσοπικά, είμαι αντικειμενικός, αφού υπάρχουν τουλάχιστον 10 με 15 τραγούσια που είναι καλύτερα απ’ το δικό μας γιατί να μπούμε στην δεκάδα! Θα το θεωρούσα άδικο !
    Κατα την γνώμη μου η Μαρία Έλενα πρέπει να δουλέψει πολύ τις ανάσες της γιατί το αποτέλεσμα για μένα είναι ενοχλητικό! Σαν να τρέχει σε διάδρομο και να προσπαθεί να τραγούδησει είναι! Οκ έχει έκταση η φωνή της, αλλά πιστεύω ότι το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον κατώτερο από άλλες φωνές όπως της “Polina Gagarina”!
    Για να μην παρεξηγηθώ, πιστεύω στις δυνατότητες της αλλά πρέπει να το δουλέψει λίγο ακόμα!!!

    • Και ποια είναι αυτά? καλά τραγούδια είναι της Σλοβενίας και Ιταλιας,Σουηδίας(λέμε τώρα), Εσθονία, Ισπανία, Λεττονία Βέλγιο

  13. Συγνώμη, στο πρώτο video τραγουδάει live ή play back. Γιατί αν είναι live I’m speechless.Εντάξει δεν την παρακολουθούσα πολύ στο The Voice αλλά απο video που είχα δει στο youtube δεν είχα εντυπωσιαστεί τόσο. Ρε αυτή είναι φωνάρα. Τι να μας πει με το One Last Breath? Ηφωνή της είναι για τραγουδάρες !

  14. εσυ σχολιαζεις την φετινη συμμετοχη η την περυσινη ????? γιατι αν το πας στα περυσινα , αποδεικνυεις αυτο που ειπα οτι εχετε θεμα με την χωρα , οτι και να στειλουμε .λες οτι περυσι πηγαιναμε για την νικη κι εμεις λεμε για φετος.αυτο το λες αντικειμενικο ? το αν εχει φωνη η ελενα η οχι δεν περιμενουμε να μας το πεις εσυ , εχουμε αυτια και ακουμε , εσυ μας περισευεις . τωρα αν το δικο σου μουσικο αυτι θεωρει καλυτερα τραγουδια με τοση διαφορα μαλιαστα οσο λες , την σερβια την η ηχορηπανση λετονια , την νορβηγια που δεν εχει παθος και συναισθημα ( αυτο δεν σημαινει μπαλαντα ? ) την γεωργια και την αρμενια , την ρουμανια και την αλβανια που ξεφουσκοσε οπως αναμενοταν , το μαυροβουνιο που δεν εχει τιποτα το ιδιαιτερο παρα μονο οτι τι εγραψε ο ζελικο , το ισραηλ , που εμενα μ αρεσει πολυ και ξεσηκωνει αλλα δεν ειναι κατι που μας ”ριχνει” σκονη γαλλια και γερμανια δεν σχολιαζω καν , αζερμπαιτζαν – τι ακους απο αυτο το τραγουδι που δεν εακους στο δικο μας δηλαδη … να πω κι αλλα ?? βαρεθικα . αλλα δεν εχεις καταλαβει κατι . εδω μιλαμε για εσκεμενη κατασταση μερικων , οχι για αποψη που την ειπες και τελειωσε . η εμονη σας σε αλλα συμπερασματα οδηγει .

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ