Επαναλαμβάνεται η dress rehearsal της Stefania λόγω τεχνικού προβλήματος!

EBU / ANDRES PUTTING

Όπως μπόρεσαν να διαπιστώσουν όσοι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι παρακολούθησαν πριν από λίγο πρώτη dress rehearsal των χωρών που συμμετέχουν στον Β’ Ημιτελικό, παρατηρήθηκαν κάποια προβλήματα στην εμφάνιση της Ελληνικής συμμετοχής “Last Dance” με τη Stefania.

Όπως γνωρίζουμε, στη σκηνική παρουσίαση χρησιμοποιούνται green screen και visual effects, τα οποία μέχρι σήμερα είχαν λειτουργήσει άψογα και στις δυο πρώτες τεχνικές πρόβες της Ελλάδας. Στη σημερινή γενική πρόβα που γίνεται με τους κανονικούς χρόνους ροής του προγράμματος, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο, κάποια από τα γραφικά-εφέ της παρουσίασής μας δεν λειτούργησαν όπως έπρεπε.

Σύμφωνα με ενημέρωσή μας από την ελληνική αποστολή, το πρόβλημα εντοπίσθηκε στην παραμονή καπνού από την προηγούμενη εμφάνιση της Εσθονίας πάνω στη σκηνή που παρενέβησε στη σωστή λειτουργία των εφέ. Αυτό αναμένεται να λυθεί με την απομάκρυνση του καπνού που παραμένει ακόμα και πριν την εμφάνιση της Ελλάδας, και η πρόβα θα επαναληφθεί μόλις τελειώσει η dress rehearsal που βρίσκεται σε εξέλιξη για να διαπιστωθεί ότι όλα λειτουργούν ομαλά!

Κανένας λόγος ανησυχίας επομένως δεν υπάρχει, καθώς δεν υπάρχει θέμα στα εφέ, αλλά είναι ένα τεχνικό θέμα που αναμένεται να λυθεί, και όλα να κυλήσουν ομαλά στην αποψινή jury rehearsal, όπου η Stefania θα εντυπωσιάσει και πάλι!

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλα τα νέα της Ελληνικής συμμετοχής!

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εγώ ήμουν υπέρ Από την αρχή το να χρησιμοποιούσαμε έξυπνα την LED οθόνη μιας και φέτος είναι από την καλύτερες σκηνές ..

  2. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την ενημέρωση!!! Σας παρακαλούμε είναι εύκολο μόλις γίνει και η δεύτερη δοκιμή και πάνε όλα καλά?? Να γνωρίζουμε ότι πήγαν όλα ρολόι.Ενημερωστε μας μόλις γίνει η δεύτερη δοκιμή!

  3. Νομίζω καταλαβαίνουμε τι ρίκσο παίρνουμε φέτος… Τώρα θα μας βγει δε θα βγει, κοντός ψαλμός…
    Όσο για τους καπνούς, ας ανοίξουν ανεμιστήρες και οροφή τι να πω, σε αυτό δεν ευθύνεται η ελληνική αποστολή! Ευτυχώς θα δοθεί 2η πρόβα, όπως πρέπει να γίνει και αν συμβεί ανάλογο πρόβλημα σήμερα ή αύριο το βράδυ στα live shows…
    Καλή επιτυχία θα ευχηθώ και ας στείλουμε θετική ενέργεια, μας αρέσει δεν μας αρέσει η συμμετοχή. Μια “καλή επιτυχία” δεν κοστίζει κάτι.

  4. Οι χορευτές μένουν ακέφαλοι και ασώματοι, η τραγουδίστρια μένει φαλακρή, μετά τα μαλλιά της εμφανίζονται αλλά είναι πράσινα… ουρανοξύστες με ροδάκια… εφέ από άλλον πλανήτη, εξωγήινα! 👽👾

  5. Μακάρι να πάνε όλα καλά τουλάχιστον ήταν η πρόβα και όχι το show το βράδυ. Πάντως οι Ολλανδοί έχουν κάνει αρκετά λάθη τις τελευταίες μέρες. Την μι 4 χώρες σερί έχουν πρόβλημα με τον ήχο, εχθές από ότι κατάλαβα κάποια μικροπροβλήματα υπήρχαν με τους περισσότερους, τώρα αυτό. Σίγουρα θα μπορούσε να είναι χειρότερα αλλά οργάνωση επιπέδου Σουηδίας όπως έλεγαν κάποιοι δεν είναι.

  6. Τελείωσε η πρόβα και δε βλέπω πουθενά να λένε για επανάληψη της Ελληνικής. Τι θα γίνει το βράδυ βρε παιδιά;

    • Πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών αμέσως μετά τη λήξη της πρώτης dress rehearsal και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας όλα πήγαν εξαιρετικά. Το πρόβλημα όντως εντοπίσθηκε στον καπνό που είχε μείνει στη σκηνή.

  7. Δε μπορεί μια φορά να πάνε όλα καλά;
    Κρίμα…Ελπίζω όντως να φτιαχτεί και να μη τη πάθουμε όπως το 2018…

  8. Και όταν υποτίθεται ότι λειτουργούν τα εφέ, πάλι το αποτέλεσμα δεν είναι καλό ως τηλεοπτική εικόνα. Βγαίνει μία εικόνα τεχνικά και αισθητικά παρωχημένη και ατελής.
    Γιατί προφανώς για να επιλεγεί η συγκεκριμένη τεχνική βάρυνε περισσότερο το ότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί πάλι (βέβαια μόνο στο διαγωνιστικό μέρος, γιατί οι Νορβηγοί το ’96 έκαναν με αυτή την τεχνική όλη την παρουσίαση της βαθμολογίας), παρά το πως αυτή βγαίνει στην οθόνη. Πιθανώς όμως να υπήρχε λόγος που κανείς πριν δεν αποφάσισε να τη χρησιμοποιήσει στον διαγωνισμό.

  9. Μα την Παναγια οι Ολλανδοι ειχαν 2 χρονια να προετοιμασουν τη Eurovision και εχουν σακατεψει πολλες συμμετοχες (βλ. jury show 1ου ημιτελικου). Και αθλια να τα παμε πλεον δεν με νοιαζει καθολου.

    • Έχεις δίκιο, δύο χρόνια κάθονταν, δεν έχει μεσολαβήσει καμία υπαρξιακή κρίσηγια την ανθρωπότητα.

      • Σορρυ κιολας αλλα αν δεν μπορουσαν ας μην αναλαμβαναν. Η προχειροδουλεια δεν ειναι δικαιολογια.

  10. Αυτά συμβαίνουν όταν στηρίζεις τη συμμετοχή σου μόνο σε εφέ και τρικ

  11. Δεν είναι ανάγκη να αρέσει η συμμετοχή σε όλους, βέβαια, αλλά ορισμένοι έχουν προεξοφλήσει ότι όλα θα φαίνονται χάλια όλα είναι λάθος χωρίς καν να δούμε σε τηλεοπτική κάλυψη το αποτέλεσμα. Ας δούμε το αποτέλεσμα αύριο και μετά ας εκφέρει ο καθένας τη γνώμη του, πολιτισμένα πάντα.
    Επίσης τόσο δύσκολο είναι να πείτε μια “καλή επιτυχία” ; Για όνομα….
    Μου δίνεται η εντύπωση ότι μια μερίδα σχολιάζει μόνο και μόνο για να βγει μετά από μια ενδεχόμενη αποτυχία-ή όχι τόσο υψηλή θέση- και να αρχίζει τα “ΕΙΧΑ ΒΓΕΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΕΓΑ”.

    • Αυτό ακριβώς…
      Να δούμε, όχι να ακούσουμε, δεν υπάρχει τραγούδι
      Ιταλία μόνο

      • Μια χαρά υπάρχει τραγουδι. 39 τραγουδια υπάρχουν συνολικά, όχι μόνο της Ιταλίας. Τώρα ποιο αρέσει και σε τι βαθμό είναι καθαρά θέμα γούστου του καθένα.

  12. Τις λεντ οθονες επρεπε να χρησιμοποιησουμε με εξυπνο τροπο και ταυτοχρονα μια δυναμικη και ωραια κανονικη χορογραφια. Αυτο που κατσαμε και καναμε μια τοσο δυσκολη εμφανιση με χορευτες που δεν βλεπουν απο τις πρασινες σακουλες στο κεφαλι, τι θα ωφελησει? Ο τηλεθεατης δεν βλεπει κατι εντυπωσιακο. Βλεπει κατι σκιες καρτουν που δυστυχως δεν εντυπωσιαζουν. Οποτε αδικος κοπος ! Φοβαμαι πολυ μη γινουμε η χθεσινη Ιρλανδια σε απλα μια ελαφρως καλυτερη μορφη…

  13. Μην κοψοχολιαζομαστε τσάμπα. Όλα καλά θα πάνε. Γενικά δεν είναι μια άρτια διοργάνωση η φετινή, αυτό είναι πασιφανές. Σταμάτησαν το σόου πόσες φορές εχτές, εννοώ καθυστερήσεις έγιναν να στηθούν τα χάρτινα σκηνικά της αλληνης, μια το να μία τ άλλο. Η βραδιά δεν κύλησε απρόσκοπτα.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ