Απόψε το βράδυ η Stefania στο “Your Face Sounds Familiar”!

Ως είθισται τα τελευταία χρόνια, το “Your Face Sounds Familiar“, η ψυχαγωγική εκπομπή μεταμορφώσεων που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ANT1, φροντίζει να αφιερώνει ένα επεισόδιο στο μεγαλύτερο μουσικό διαγωνισμό του κόσμου, τη Eurovision.

Η φετινή χρονιά, δε θα μπορούσε να αποτελέσει την εξαίρεση. Έτσι απόψε το βράδυ στις 21:00, η Μαρία Μπεκατώρου θα υποδεχτεί την κριτική επιτροπή που αποτελείται από τους Τάκη Ζαχαράτο, Μιχάλη Ρέππα, Κατερίνα Παπουτσάκη και Κωστή Μαραβέγια με σκοπό να επιλέξουν την καλύτερη εμφάνιση των διαγωνιζομένων, οι οποίοι θα υποδυθούν κάποιο γνωστό αστέρα της Eurovision. Βοήθεια στο ρόλο αυτό θα έχουν από τον καταξιωμένο συνθέτη Δημήτρη Κοντόπουλο. Ο διάσημος δημιουργός είναι υπεύθυνος για τη φετινή Ελληνική συμμετοχή στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, του “Last Dance” που θα ερμηνεύσει στη σκηνή του Ahoy Arena του Ρότερνταμ, η δεκαοχτάχρονη Στεφανία.

Η Stefania θα εμφανιστεί στο YFSF

H Stefania απόψε το βράδυ θα βρεθεί και η ίδια στο πλατό του “Your Face Sounds Familiar”, όπου και θα ερμηνεύσει το Last Dance με τη συνοδεία του Δημήτρη Κοντόπουλου στο πιάνο. Αυτή θα είναι και η τελευταία φορά που θα απολαύσουμε τη Stefania να ερμηνεύει το Last Dance, λίγες ώρες πριν ανέβει στη σκηνή της Eurovision για την πρώτη της τεχνική πρόβα (Δευτέρα 10/5/2021 – 13:00).

Οι μεταμορφώσεις των all star καλλιτεχνών

  • Στο διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τις εξής εμφανίσεις.
  • Θανάσης ΑλευράςΕλένη Φουρέιρα (Dancing Lasha Tumbai – Switch Song)
  • Κρατερός ΚατσούληςBrotherhood Of Man (Save Your Kisses For Me) – ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ (1976)
  • Λευτέρης ΕλευθερίουStereo Mike (Watch My Dance) – ΕΛΛΑΔΑ (2011)
  • Ησαΐας ΜατιάμπαΣοφία Βόσσου (Άνοιξη) – ΕΛΛΑΔΑ (1991)
  • Ίαν ΣτρατήςMans Zelmerlow (Heroes) – ΣΟΥΗΔΙΑ (2015)
  • Μπέττυ Μαγγίρα Τάμτα (Replay) – ΚΥΠΡΟΣ (2019)
  • Ματθίλδη Μαγγίρα Izhar Cohen (Abanibi) – ΙΣΡΑΗΛ (1978)
  • Κατερίνα ΣτικούδηHadise (Dum Tek Tek) – ΤΟΥΡΚΙΑ (2009)
  • Τάνια ΜπρεάζουMahmood (Soldi) – ΙΤΑΛΙΑ (2019)

Ακόμα guest εμφανίσεις θα κάνουν οι Λούκας Γιόρκας και Πασχάλης Τσαρούχας.

Ο OGAE Greece στο Your Face Sounds Familiar

Ο OGAE Greece, το επίσημο σωματείο φίλων της Eurovision στην Ελλάδα, δε θα μπορούσε να λείπει από την αποψινή βραδιά. Τα γυρίσματα για την εκπομπή με θέμα τη Eurovision έγιναν, τη Μ. Τετάρτη (28/04), και ο OGAE Greece συμμετείχε ως κοινό δίνοντας το δικό του μοναδικό στίγμα στη βραδιά.

Συντονιζόμαστε, λοιπόν, απόψε για μια μοναδική βραδιά κατά την οποία θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τη Stefania να ερμηνεύει για ακόμα μια φορά μοναδικά το Last Dance.

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ