ΕΛΒΕΤΙΑ: Στις 10 Μαρτίου η παρουσίαση της συμμετοχής του Gjon’s Tears!

Στις 10 Μαρτίου, 17:00 (ώρα Ελλάδας) θα γίνει γνωστή η συμμετοχή της Ελβετίας στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με το Gjon’s Tears, όπως ενημέρωσε ο SRF, ο κρατικός τηλεοπτικός φορέας της χώρας.

Ανάμεσα από 13 τραγούδια που έφτασαν στην τελική φάση, οι δύο κριτικές επιτροπές που χρησιμοποιήθηκαν, κατέληξαν σε αυτό που θα ταξιδέψει στο Ρότερνταμ.

Ο Gjon’s Tears θα εκπροσωπούσε και πέρσι τη χώρα της κεντρικής Ευρώπης στο διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι Repondez-moi.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με την κλήρωση της EBU, η Ελβετία θα διαγωνιστεί στον 2ο Ημιτελικό (20 Μαΐου 2021) της Eurovision 2021 ενώ θα εμφανιστεί στο δεύτερο μισό του διαγωνιστικού μέρους της βραδιάς (Θέσεις 10-17).

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ