ΕΛΒΕΤΙΑ: Ο Gjon’s Tears ερμηνεύει ζωντανά το “Tout l’ Univers”!

Το SRF, ο κρατικός τηλεοπτικός φορέας της Ελβετίας, εμπιστεύτηκε και για το 2021 τον Gjon’s Tears να εκπροσωπήσει τη χώρα στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Η συμμετοχή του νεαρού καλλιτέχνη ονομάζεται “Tout l’ univers“ και μέχρι στιγμής φιγουράρει στην πρώτη θέση των στοιχημάτων.

Η παρουσίαση του τραγουδιού έγινε στις 10 Μαρτίου (την ίδια ώρα με την ελληνική συμμετοχή) και τόσο η φωνή όσο και το βίντεο κλιπ από την πρώτη στιγμή έκλεψαν τις εντυπώσεις. Το ενδιαφέρον λοιπόν όλων των φίλων του διαγωνισμού είναι να ακούσουν τον Gjon’s Tears να ερμηνεύει το “Tout l’ univers“ ζωντανά ώστε να έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να κρίνουν πιο ολοκληρωμένα το τραγούδι.

Η πρώτη ζωντανή εμφάνιση του Gjon’s Tears

Στην ισπανική τηλεόραση, στον τηλεοπτικό σταθμό Telecinco, είχαμε την ευκαιρία να δούμε τον Gjon’s Tears να ερμηνεύει για πρώτη φορά το “Tout l’ univers”. Η επιλογή τόσο της χώρας όσο και της εκπομπής δεν έγινε τυχαία. Το τραγούδι της Ελβετίας για το 2021 έχει σκαρφαλώσει στο νούμερο 1 στις λίστες των ITunes Spain και Shazam στη χώρα της Ιβηρικής.

Επιπλέον, στη σειρά ντοκιμαντέρ “Rocío, tell the truth to stay alive” για τη ζωή της γνωστής Ισπανίδας δημοσιογράφου Rocío Carrasco (κόρη της τραγουδίστριας Rocío Jurado), το “Tout l’ univers” χρησιμοποιείται ως soundtrack.

Η εμφάνιση του λιτή, αυτός, η μελωδική του φωνή και ένα πιάνο.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με την κλήρωση της EBU, η Ελβετία θα διαγωνιστεί στον 2ο Ημιτελικό (20 Μαΐου 2021) της Eurovision 2021 ενώ θα εμφανιστεί στο δεύτερο μισό του διαγωνιστικού μέρους της βραδιάς (Θέσεις 10-17).

Ψηφίστε και εσείς στο poll του OGAE Greece και βαθμολογήστε τη συμμετοχή της Ελβετίας στη Eurovision 2021!

This poll is no longer accepting votes

Πως βαθμολογείτε τη συμμετοχή της Ελβετίας; / How do you rate the Swiss entry?
Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φ Ω Ν Α Ρ Α (και τραγουδάρα, αν και το Répondez-moi ήταν μακράν καλύτερο)
    Με προβληματίζει μόνο το γεγονός ότι η εμφάνιση είναι σαν να βλέπω την νικήτρια Ολλανδία 2019. Οπότε δεν ξέρω αν είναι ξανά η στιγμή να κερδίσει μια μπαλάντα, παρόμοιου (πιθανώς) στησίματος με την τελεύταια νικήτρια, τόσο σύντομα.
    Ίσως φέτος είναι η χρονιά να κερδίζει ένα bop κομμάτι.

  2. Οκ καλός ναι, ωραίο κομμάτι ναι. Αλλά πανομοιότυπο με “Arcade” σε όλα του! Δεν θα κερδίσει και δεν υπάρχει και λόγος να γίνει αυτό, δεν είναι αυτό το wow που θέλουν να μας πείσουν. Αν και νωρίς και ανεξάρτητα από τα στοιχήματα, θα πω ότι ήρθε η ώρα η Κύπρος να πάρει το διαγωνισμό! Είναι πάρα πολύ κοντά. Το θέλει! Το προσπαθεί! – Σε αντίθεση με την Ελλάδα (γενικότερα) – Και όχι το concept Στεφανία (να ‘ναι καλά η κοπέλα) δεν θα μας βάλει στην δεκάδα, ας ελπίσουμε να μπούμε τελικό! El Diablo – Cyprus 2022 🇨🇾

  3. Ωραια φωνη, αλλα ο τυπος καμια απολυτως συνδεση με το κοινο, δεν κοιταξε στη καμερα ουτε 1 φορα.
    Ας μη τον συγκρινουμε με τον απιστευτα αισθαντικο Duncan και το φανταστικο Arcade.
    Και οι εκφρασεις που παιρνει στο ρεφρεν…

    Εμενα δε μου κανει νικητηριο προσωπικα. Δεν ειναι και στα αγγλικα, το μοναδικο τραγουδι αυτην την δεκαετια που δεν ηταν στα αγγλικα και κερδισε στις ψηφους των επιτροπων ηταν η Πορτογαλια 2017. Εχει ενα εμποδιο να ξεπερασει, τη γλωσσα. Αλλωστε στις επιτροπες θα σαρωσει η Μαλτα, που ” τικαρει ” ολα τα κουτακια ( τραγουδιστρια με χαρακτηρα, φωνη, φεμινιστικο μηνυμα, ‘ hit ” potential κλπ κλπ )

  4. Αν όταν δούμε ή τις πρόβες ή αυτά τα βίντεο που γυρνάνε τώρα αν δεν πάνε τελικά, νομίζω πως αν κάποιος δεν κάνει κάτι τρομερά καλό η Ελβετία έχει αντίπαλο μόνο την Γαλλία είναι με διαφορά τα καλύτερα τραγούδια φέτος αντικειμενικά. Θα έλεγα και Μάλτα αλλά γενικά δεν τραβάνε στο κοινό και με τέτοιο τραγούδι δεν ξέρω και πως θα τα πάμε στις επιτροπές.

  5. Ίδιος Duncan Lawrence μόνο μια μπάλα φωτός λείπει να κατεβαίνει έλα τώρα. Φωνάρα φυσικά αλλα πάλι πιάνο φτάνει κάθε χρόνο αυτα θα νικάνε έλεος

  6. Αυτό το τραγούδι το λατρεύω … Το έχω 2ο στο τοπ μου όμως γιατί νομίζω ακολουθεί συνταγή Arcade… Μακάρι να κάνει κάτι ιδιαίτερο και διαφορετικο στην σκηνή. Όσοι το επιθυμείτε μπορείτε να παρακολουθήσετε το Τοπ 39 μου στο κανάλι μου στο YouTube 🥰🥰
    https://m.youtube.com/watch?v=ayg6W6s0KWQ

  7. Κοπι πειστ Duncan Laurence. Ας το παρει η Γαλλια που εχει να κερδισει απ το 77 ή η Μαλτα που δεν εχει κερδισει ποτε. Οχι παλι η ιδια κλαψοδιαθεση, φτανει.

  8. Πώς είναι δυνατόν αυτό το υπέροχο τραγούδι να κοντράρεται με τη μαλτέζικη πατάτα για την πρωτιά στα στοιχήματα;Ποια είναι η διαφορά της Μάλτας με την Τσεχία και το ΗΒ φέτος,που ενώ η πρώτη φιγουράρει με τη νίκη,οι άλλοι δύο βρίσκονται στα τάρταρα;Κάποια τραγούδια δεν χρειάζονται ούτε ειδικά εφέ,ούτε χορογραφίες ούτε επιτηδευμένα projects για να παρουσιάσουν τον καλλιτέχνη σαν κάτι που δεν είναι ή δεν υποστηρίζει.Αυτό το τραγούδι μιλάει στην ψυχή και ας μην καταλαβαίνει κάποιος τίποτα στα γαλλικά.Από τις ελάχιστες συμμετοχές που ξεπέρασαν εαυτόν σε σύγκριση με πέρσι.Καλή επιτυχία Ελβετία!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ