ΓΕΩΡΓΙΑ: Δείτε το teaser της συμμετοχής του Tornike!

Σε λίγες μέρες η αναμονή για τη συμμετοχή της Γεωργίας θα λάβει τέλος. Περίπου πριν μια εβδομάδα δόθηκαν στη δημοσιότητα κάποιες πληροφορίες σχετικά με το τραγούδι. Όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο η δημιουργία του έγινε στο Bravo Records Studio μαζί με τον Aleko Berdzenishvili. Στα φωνητικά συμμετέχουν οι Aleko Berdzenishvili, Marian Shengelia, Mariko Lezhava και η χορωδία Gori Girls. Τη σκηνική παρουσία θα την επιμεληθεί η Emilia Sandquist, μέλος της ομάδας της Sacha Jean Baptiste.

Σήμερα δημοσιεύθηκε ένα απόσπασμα το οποίο μας δίνει μια μικρή γεύση από το τραγούδι του Tornike, “You“, το οποίο θα ταξιδέψει τον ερχόμενο Μάιο στην Ολλανδία.

Δείτε το teaser του You εδώ:

Flag of Georgia.svg Η Γεωργία στη Eurovision

Η Γεωργία μετρά μέχρι στιγμής 12 συμμετοχές στη Eurovision. To 2007 έκανε το ντεμπούτο της στο διαγωνισμό με την Sopho Khalvashi και το τραγούδι ”Visionary Dream”. Η υψηλότερη θέση που έχει λάβει ποτέ η Γεωργία στον διαγωνισμό είναι η 9η την οποία έχει πετύχει δύο φορές (2010, 2011) ενώ η χαμηλότερη θέση είναι η 18η στον Δεύτερο Ημιτελικό της Eurovision 2018.

Η Γεωργία θα διαγωνιστεί στο δεύτερο μισό του Δεύτερου Ημιτελικού στις 20 Μαΐου.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το διαγωνισμό! 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ