ΓΕΩΡΓΙΑ: Ακούστε το τραγούδι του Tornike για τη Eurovision 2021!

Την 1η Μαρτίου γίνεται γνωστός ο τίτλος του τραγουδιού και αυτός δεν είναι άλλος από το “YOU“. Όπως αναφέρουμε σε προηγούμενο άρθρο πρόκειται για ένα κομμάτι ροκ, ποπ με στοιχεία μπλουζ. Λίγες μέρες πριν ο Tornike μας προϊδέασε σχετικά με τη φετινή του συμμετοχή δίνοντας στη δημοσιότητα ένα teaser. Σήμερα βγήκε στη δημοσιότητα η συμμετοχή της Γεωργίας μαζί με το επίσημο video clip. Συνθέτης του τραγουδιού είναι ο ίδιος ο Tornike ενώ την επιμέλεια του video clip την έχει ο Temo Kvirkvelia.

Δείτε εδώ το επίσημο βίντεο κλιπ:

Flag of Georgia.svg Η Γεωργία στη Eurovision

Η Γεωργία μετρά μέχρι στιγμής 12 συμμετοχές στη Eurovision. To 2007 έκανε το ντεμπούτο της στο διαγωνισμό με την Sopho Khalvashi και το τραγούδι ”Visionary Dream”. Η υψηλότερη θέση που έχει λάβει ποτέ η Γεωργία στον διαγωνισμό είναι η 9η την οποία έχει πετύχει δύο φορές (2010, 2011) ενώ η χαμηλότερη θέση είναι η 18η στον Δεύτερο Ημιτελικό της Eurovision 2018.

Η Γεωργία θα διαγωνιστεί στο δεύτερο μισό του Δεύτερου Ημιτελικού στις 20 Μαΐου.

Ποια είναι η γνώμη σας για τη φετινή συμμετοχή της Γεωργίας; Μπορείτε να ψηφίσετε στο παρακάτω poll! 

This poll is no longer accepting votes

Πώς βαθμολογείτε τη συμμετοχή της Γεωργίας στη Eurovision 2021; / How do you rate the Georgian ESC 2021 entry?

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το διαγωνισμό! 

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιατί μας το έκανες αυτό βρε Tornike;; Πραγματικά περίμενα κάτι πολύ καλύτερο από τον Kipiani από μια μπαλάντα με gospel χορωδία. Πέρυσι πραγματικά ξετρελάθηκα με το Take Me As I Am (αν και στιχουργικά δεν έλεγε και πολλά, αλλά σιγά που λέει αυτό εδώ). Φοβάμαι ότι πάει για 4ο σερί αποκλεισμό μετά τα 2017,2018,2019, το θέμα είναι ότι πέρυσι θα προκρινόταν σίγουρα. Κρίμα πραγματικά. Μου θυμίζει κάτι κομμάτια που συμμετείχαν παλιότερα στον ισλανδικό εθνικό τελικό(πχ Friðrik Ómar – Hvað ef ég get ekki elskað? ).
    Του χρόνου καλύτερα
    Καλή επιτυχία Γεωργία!

  2. Lyrics:
    “This is a pipe… Αυτό είναι μία πίπα…”
    Επίπεδο A junior μιλάμε.

    Κρίμα, γιατί δε φαίνεται να έβαλαν μυαλό ως προς τους στίχους από πέρσι.
    Το περσινό του βέβαια σαν τραγούδι ήταν πολύ ανώτερο.
    Καλή επιτυχία.

  3. Το περσυνο ηταν καλυτερο.Αλλο υφος σε σχεση με αυτο. Παντως καλο φαινεται. Η Μαλτα και η Λευκορωσια ποτε ανακοινωνουν τα τραγουδια τους;

  4. Το κακό στο συγκεκριμένο τραγούδι είναι ότι πολύ απλά δεν είναι για Eurovision..Καλώς ή κακώς στη Eurovision πιο πολύ θα εκτιμήσουν το Αζερμπαϊτζάν και Άγιο Μαρίνο για ευνόητους λόγους!!!
    Βέβαια συγκαταλέγεται στα τραγούδια που θα περάσουν οριακά στον τελικό (Υπάρχουν αλλα 3-4) και όλα θα εξαρτηθούν από το live..

    Πολλοί γράφουν ότι ο δεύτερος ημιτελικός θα είναι δύσκολος κλπ αλλά από αυτόν τον ημιτελικό την πρόκριση την διεκδικούν τουλάχιστον 4-5 μέτρια τραγούδια…

  5. Ακόμη μια περίπτωση χώρας που η περσινή συμμετοχή ήταν σαφώς καλύτερη.
    Τι να πω δεν ξέρω.

  6. Αυτός μάλλον θεωρεί ότι θα πάρει βαθμούς σαν τα Σκόπια …που για άλλους λόγους πήραν βαθμούς ας μην γελιομαστε… Έπρεπε να ακουστεί αρκετά το ΒΜ, εξάλλου.φανηκε από την απόκλιση επιτροπών κοινού

    Τεσπά…Γεωργία…βαρετό….

  7. Αυτος έχει φωνάρα, μου ειναι συμπαθής, πόσο κρίμα για το τραγούδι όμως! Το περσινό ειχε κατι, αυτο εδω σχεδον τίποτε…Κρίμα. Δεν θα περάσει στον τελικό!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ