ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Συγνώμη από τον Jendrik για δηλώσεις του!

φωτογραφία: EBU / ANDRES PUTTING

Αντιδράσεις προκάλεσαν δηλώσεις του Jendrik αμέσως μετά τη λήξη του 65ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision. Αιτία ήταν η κακή κατάταξη της Γερμανίας στον βαθμολογικό πίνακα καταλαμβάνοντας την 25η και προτελευταία θέση με μόλις 3 βαθμούς από τις επιτροπές και 0 από το κοινό.

Η επίμαχη ανάρτηση

Αν και αμέσως μετά τον Μεγάλο Τελικό της Eurovision ο Jendrik είχε δηλώσει πως ήξερε ότι θα κατέληγε χαμηλά, ήρθε μια ανάρτησή του στο Twitter που δυσαρέστησε αρκετούς. Στην ανάρτηση έγραψε:

Στόχος μου ήταν να πάω στη Eurovision. Το ήξερα ότι αυτό δεν ήταν το καλύτερο τραγούδι μου, έχω καλύτερα, αλλά ήξερα επίσης ότι θα επιλεγόμουν από τις γερμανικές επιτροπές μόνο μ’ αυτό το τραγούδι. Λίγο ύπουλο αυτό, ε;

Η συγνώμη

Μετά την κριτική που δέχτηκε γι’ αυτή την ανάρτησή του, επανήλθε με νέα ανάρτηση στην οποία έγραψε:

Μιλάει ένας μεθυσμένος Jendrik που μόλις ήρθε προτελευταίος. Φυσικά και είμαι στενοχωρημένος. Τα έκανα σαλάτα. Λυπάμαι! Λες και το ήξερα ότι θα με επιλέξουν!

Συγνώμη γι’ αυτές τις αλαζονικές απαντήσεις, αλλά στην υπόθεση παίχτηκε πολλή ευφορία και αλκοόλ.

Θα επανέλθει

O Jendrik μάλιστα τόνισε ότι με τη συμμετοχή του στη Eurovision κέρδισε 30.000 ακόλουθους και ότι θα επανέλθει στον διαγωνισμό μετά από δύο, τρία ή τέσσερα χρόνια με πρόταση που θα αρέσει στις διεθνείς επιτροπές.


Ο Jendrik εκπροσώπησε τη Γερμανία στη Eurovision 2021 με το τραγούδι I Don’t Feel Hate. Κατέλαβε την 25η θέση/26 με 3 βαθμούς από τις επιτροπές (2 από Αυστρία και 1 από Ρουμανία). Από το κοινό πήρε 0 βαθμούς.

πηγή: escportugal.pt

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτό που στέλνουν κακά τραγουδια (έως γελοία) και στο τέλος τους φταίει το σύστημα ο κόσμος οι επιτροπές ο ανάδρομος Ερμής είναι τουλάχιστον γελοίο… (Βλ. Φετινές δηλώσεις Γερμανίας, Η.Β Ιρλανδίας).
    Καλά περιττό να πούμε ότι αν δεν ήταν ο θεσμός των big 5, Γερμανία Ισπανία και Η.Β θα έκαναν χρόνια να δουν τελικό…

  2. αυτο μασ δειχνει ξεκααρα οτι καποιες χωρεσ δεν ασχολουνται καν με τον διαγωνισμο και δεν τουσ ενδιαφερει οποτε σετλνουν τετοια γελοια τραγουδια…το συγκεκριμενο ουτε για παιδικο παρτι δεν εκανε..κριμα για τον καλλιτεχνη που επιλεγει να παει εστω και ετσι με ενα τετοιο τραγουδι και να γινεται ξεφτιλα.
    Ελπιζω οντωσ να επιστρεψει με ενα δυνατο τραγουδι καποια χρονια..

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ