ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Η Levina στο Κίεβο!

Ολοκληρώθηκε μόλις ο μεγάλος τελικός του Unser Song 2017! Έτσι ο καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει τη Γερμανία στη Eurovision του Κιέβου είναι η Isabella «Levina» Lueen με το τραγούδι Perfect Life!

Στην πρώτη φάση οι 5 ερμηνευτές παρουσίασαν διασκευές γνωστών επιτυχιών δικής τους επιλογής. Έπειτα από τη ψηφοφορία του κοινού στην επόμενη φάση πέρασαν οι εξής 3 καλλιτέχνες: Axel Maximilian, Helene Nissen και Isabella Levina.

Στην δεύτερη φάση οι 3 καλλιτέχνες τραγούδησαν το ένα από τα δύο υποψήφια τραγούδια για τη Eurovision (το Wildfire). Μετά από τηλεψηφοφορία και πάλι προκρίθηκαν οι εξής 2 καλλιτέχνες: Axel Maximilian και Isabella Levina.

Στην τρίτη φάση οι 2 καλλιτέχνες τραγούδησαν το δεύτερο υποψήφιο τραγούδι (Perfect life). Μετά από τηλεψηφοφορία επιλέχθηκαν οι εξής καλύτεροι συνδυασμοί καλλιτέχνη – τραγουδιού:

1.  Isabella Levina – Wildfire

2.  Isabella Levina – Perfect life

Στην τελευταία φάση η Isabella Levina τραγούδησε ξανά τα 2 υποψήφια τραγούδια. Ο κόσμος ψήφισε και επέλεξε με 69% το Perfect life να είναι αυτό με το οποίο θα εκπροσωπήσει τη Γερμανία στο Κίεβο!

Παράλληλα βέβαια με τους τηλεθεατές στη Γερμανία το κοινό από όλη την Ευρώπη είχε τη δυνατότητα να ψηφίζει για τον αγαπημένο του καλλιτέχνη μέσω μιας πλατφόρμας μέχρι την έναρξη του τελικού. Ωστόσο η ψήφος του δεν μπορούσε να προσμετρηθεί και να επηρεάσει το αποτέλεσμα αλλά ήταν ορατό σε όλους!

Λίγο πριν το τέλος της ψηφοφορίας και της ανακοίνωσης του τελικού αποτελέσματος ανέβηκαν στη σκηνή για να τραγουδήσουν οι 3 εξής νικήτριες της Eurovision: Ruslana, Nicole και  Conchita Wurst!

Η Levina” είναι 25 χρονών και κατάγεται από τη Βόννη. Από ηλικία 9 ετών ξεκίνησε μαθήματα πιάνου και φωνητικής στο Δημοτικό Ωδείο στο Chemnitz. Μέχρι τα 16 της έπαιζε σε παιδικά musicals. Κέρδισε το 1ο βραβείο στο «Jugend musiziert». Σπούδασε σύνθεση, τραγούδι και Music Management στο London College of Music κερδίζοντας παράλληλα το βραβείο καλύτερου ερμηνευτή. Στη συνέχεια ως φοιτήτρια στο King’s College στο Λονδίνο κέρδισε με τη μπάντα της Miss Terry Blue το βραβείο στο διαγωνισμό της Uni-Music-League 2012. Έτσι είχαν την ευκαιρία να ηχογραφήσουν την πρώτη τους συλλογή με παραγωγό τον Matt Lawrence. Γράφει τραγούδια σε soul και pop ρυθμούς και συχνά εμφανίζεται σε μπαράκια με το συγκρότημά της. Μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα στο Λονδίνο και το Βερολίνο.

Ας απολαύσουμε τη νικητήρια εμφάνιση και να ευχηθούμε καλή επιτυχία στη Γερμανία!

Γιώργος Φλίγκος

[Πηγή φωτογραφίας: muensterlandzeitung.de]

Γιώργος Φλίγκος
Γιώργος Φλίγκος
Απόφοιτος του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολούμαι με την ψυχολογία και την εκπαίδευση, ενώ ταυτόχρονα λατρεύω τα πειράματα και τις χημικές αναλύσεις στο εργαστήριο. Η Eurovision είναι ένα μικρόβιο που το κόλλησα από μικρός και είναι η δεύτερη μεγάλη μου αγάπη μετά τα παιδιά και τα ταξίδια.

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. αν τα δυο τελευταια χρονια η γερμανια κατελαβε την τελευταια θεση γιατι φετος να μην συνεχισει την παραδοση;

  2. Δε με χαλάει
    Ωραίο είναι το 2012 θα εσκισε
    Θεωρώ τρομερή αδικία τα 2 προηγούμενα χρόνια για την Γερμανία η τραγουδιστρια με ικανοποιει φωνητικά είναι και όμορφη στα αρνητικά που δεν υπάρχει κορύφωση
    Δε ξέρω τι θα γίνει φέτος μπορεί με το καιρό να.μου αρέσει
    Σήμερα άλλωστε τρελάθηκα με Γαλλία
    5.5/10

  3. Tι αντιιγραφη εχουμε εδω? :))) ο ηχος στην αρχη ειναι τελειως ιδιος απο το Titanium της Sia,το υπολοιπο τραγουδι ειναι για τα σκουπιδια αλλα προσπαθησε να αντιγραψει ενα μεγιστο μεγαλοαριστουργημα,πραγματικα ιεροσυλια ,πρεπει να αποκλειστει κανονικα για την κλεψια που κανουν λολ και μην πειτε καθε χρονι γινεται αυτο εδω ειναι πιστη αντιγραφη ο ηχος.

  4. Μου θυμιζει πολυ “titanium”στη πιο κακη εκδοση του….νομιζω οτι φετος η γερμανια θα σωθει απο τη τελευταια θεση αλλα δυσκολα γλιτωνει bottom5…το πολυ πολυ 18η-20η θεση!(προσωπικα τα τρια προηγουμενα ετη που πατωσε μου αρεσαν περισσοτερο οι συμμετοχες της)
    8ο (τελευταιο)στη καταταξη μου με 5.5/10

  5. Πάλι τελευταίοι θα βγουν ανεξαρτήτως το τραγούδι, διότι έχει καταστρέψει όλη την Ευρώπη και πλέον κανείς δεν την ψηφίζει

  6. πιο ξεκαθαρη αντιγραφη απο titanium δεν παιζει. εδω κανει περισσοτερο μπαμ και απο του σουηδου το 2015. ελεος. να αποκλειστει

  7. Πιο Titanium και ψόφησες! Αδιάφορο, άοσμο, και βαρετό! Η κοπέλα είναι όμορφο μουτρακι και καλη φωνη, αλλα δεν φτάνει και νομίζω οτι μια απο τις τελευταιες θεσης περιμενει και παλι την Γερμανια. Και γιατι οχι; Να κανει κανα ρεκόρ, να χουμε να λέμε!

  8. Βαρεμάρα!!! Νομίζω πως δεν θα το ακούσω ξανά. Τα προηγούμενα χρόνια η Γερμανία είχε πιο ωραία τραγούδια κι ας πάτωνε…Καλή επιτυχία!

  9. Άχρωμο, άοσμο, ανούσιο και παίρνει κομμάτια αυτούσια από το Titanium. Δεν φτάνει που είναι από μόνο του μια μετριότητα (με επιεική χαρακτηρισμό) χαλάει και το Titanium. Πεταμένα λεφτά από τους Γερμανούς, τσάμπα η δαιδαλώδης διαδικασία κι ο τρίωρος εθνικός τελικός. Τα Black Smoke και Ghost φυσικά καλύτερα του (κι είδαμε που κατέληξαν). Δεν αισιοδοξώ ούτε για revamp (εκτός αν το αναλάβει ο Guetta με την Sia ) Νομίζω το χειρότερο από τις Big 5 μακράν, ίσως κι από όλα τα ως τώρα επιλεχθέντα. Κρίμα πραγματικά… Νίκη σίγουρα με την καμία, πολύ πιθανό 3η σερί χρονιά στον πάτο
    Σε κάθε περίπτωση καλή επιτυχία!
    Υ.Γ. To Requiem της Γαλλίας που ακούσαμε είναι η radio version απ’ ό,τι έμαθα… Την Eurovision version θα την ακούσουμε αργότερα (όπως εγινε και πέρυσι) Ελπίζω να υπάρξει βελτίωση γιατί ούτε κι αυτούς τους βλέπω καλά, μάλλον η ημέρα σήμερα δεν ήταν κατάλληλη για Eurovision…

  10. Πέρα απο την ξεκάθαρη αντιγραφή του titanium, μετά γίνεται ενα αδιάφορο mid tempo το οποίο απλα δεν λεει τιποτα. Δυνατη υποψηφιοτητα για τριτη συνεχομενη χρονια, για την τελευταια θεση

  11. Καλύφθηκα απόλυτα από τα παραπάνω σχόλια. Δεν θα πω κάτι διαφορετικό. Πραγματικά είναι ένα άχρωμο και άρρυθμο τραγούδι και είναι λες και δεν άκουσα τίποτα! Δεν μου έμεινε τίποτα και λογικά δεν θα το ξανακούσω. Οι συμμετοχές της το 2014,2015,2016 κλάσεις ανώτερες. Βαρεμάρα απλά!
    4/10

  12. Βαρετό κ αδιάφορο μέχρι θανάτου!!!Το μόνο που μου άρεσε απο τον γερμανικό τελικό ήταν το το medley απο Ruslana Nicole Conchita

  13. Εντάξει, ψυχραιμία, ούτε το Titanium διεκδικει κανένα βραβείο πρωτοτυπίας, πατάει και αυτό σε προηγούμενα μοτίβα (Every breath you take). To τραγούδι για εμένα είναι καλό, θα προτιμούσα όμως ως version (και όχι ως ερμηνεία) αυτή του Αlex. Ας περιμένουμε να ακούσουμε και την studio version.

  14. Η εισαγωγή είναι promising αλλά η συνέχεια βαρετή. Δεν εξελίσσεται καθόλου δεν έχει κάτι να σου μείνει.
    Η Γερμανία θα συνεχίσει τη παράδοση που τη θέλει να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις… Σειρά παίρνουν Ιταλία και Ισπανία!

  15. I’m bulletproof nothing to lose..far away far away…τι κακιστη αντιγραφη…πιο κατω και απο τον πατο…μονο φινλανδια μεχρι στιγμης…που σαι Ντεμυ να σωσεις τη κατασταση ❤

  16. Θα πρωτοτυπήσω #not και θα πω ότι είναι ολοφάνερη αντιγραφή του “Titanium”, σε συνδυασμό με “Skyscraper”. Τίποτα το ιδιαίτερο ή πρωτότυπο. Δε σημαίνει ότι είναι κακό τραγούδι, απλώς είναι αδιάφορο. Τελευταίο στην κατάταξή μου.

  17. kai ναι η γερμανία παει να σπασει ενα ρεκορ της γιουροβίζιον αυτο του να κατακτας την τελευταια θεση για 3η συνεχόμενη χρονιά!δεν εχει ξαναγίνει!

  18. Ουδεμία πρωτοτυπία από τη Γερμανία, καθαρό copy-paste εισαγωγής (και όχι μόνο!) του Titanium, όπως προαναφέρθηκε. Δεν θα αποφύγει το bottom5 στον τελικό και ποιός ξέρει ίσως κάνει και αρνητικό ρεκόρ σερί τελευταίας θέσης. Το ΤΟΡ μου μέχρι στιγμής:
    1. Φινλανδία 8,5/10
    2. Γαλλία 7,5/10
    3. Λευκορωσία 7/10
    4. Αλβανία 6,5/10
    5. ΗΒ 6/10
    6. Ελβετία 5/10
    7. Γεωργία 3/10
    8. Γερμανία 2/10

  19. δεν ειναι και ασχημο.Παντως ειναι καλη φωνητικα! Καλη επιτυχια γιατι θα την χρειαστει,για να παει καλα!

    ΜY TOP
    1.Φιλανδια 9/10
    2.Αλβανια 8.5\10
    3.Γεωργια 8/10
    4.Λευκορωσια 7.5\10
    5.Ελβετια 7.2\10
    6. Γερμανια 7/10
    7.ΗΒ(επεσε!) 5.5\10

  20. εγω θα προτυπησω και θα πω οτι ειναι πολυ ωραιο τραγουδι που ξεφευγει απο τις μετριοτητες των περασμενων χρονων 10 βαθμους απο εμε

  21. Νομίζω το περυσινό ήταν καλύτερο.
    Έτσι έχουμε:
    1.Ηνωμένο Βασίλειο 8/10
    2.Φινλανδία 7.5/10
    _________________ Αρκετά Καλά, αξίζουν να βρίσκονται στο τελικό
    3.Λευκορωσία 6/10
    4.Γαλλία 5.5/10
    _________________ Μέτρια, ωστόσο προς το παρον τα θέλω στο τελικό
    5.Ελβετία 5/10
    6.Αλβανία 4.5/10
    7.Γερμανία 4.5/10
    8.Γεωργία 4/10
    _________________ Χάλια. Δεν αντέχω να τα ακούω

  22. μου θυμιζει αρκετα το titanium της sia στα κουπλε και το ρεφρεν αδιαφορο…καλο πατο γερμανια μου δε το κοβω να εισαι πανω απο τη 20ηθεση…

  23. ανεβηκε χθες στο επισημο καναλι της eurovision στο youtube η συμμετοχη της γερμανιας και μεχρι στιγμης οι αρνητικες ψηφοι ειναι περισσοτεροι απ’ οτι οι θετικες. εχει ξεπερασει μαλιστα τα 2000 dislikes. αναμενομενο. η αντιγραφη απο το titanium ειναι ολοφανερη. ,μαλλον ο david guetta ειναι πηγη έμπνευσης για τη eurovision αφου και το νικητηριο heroes το 2015 ηταν αντιγραφη του lovers of the sun

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ