ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Δείτε το επίσημο βίντεο κλιπ του «I Don’t Feel Hate»!

Σε επίσημη πρεμιέρα στο YouTube στις 19:00 ώρα Ελλάδας και μέσα από το κανάλι του Jendrik, προβλήθηκε το επίσημο βίντεο κλιπ της συμμετοχής της Γερμανίας στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ο Jendrik είναι ο δημιουργός και ο παραγωγός τόσο του τραγουδιού όσο και του βίντεο κλιπ.

Το I Don’t Feel Hate είναι ένα χαρούμενο ποπ κομμάτι, όπου ο Jendrik τραγουδά και παίζει γιουκαλίλι, το οποίο έχει διακοσμήσει ο ίδιος με 400 στρας.

Η Γερμανία θα διαγωνιστεί κατευθείαν στον Μεγάλο Τελικό της Eurovision 2021 στις 22 Μαΐου στο Ρότερνταμ, καθώς είναι μία από τις BIG 5 χώρες που δεν διαγωνίζονται ποτέ σε ημιτελικούς, έχουν ωστόσο το δικαίωμα ψήφου σ’ αυτούς.

This poll is no longer accepting votes

Πώς βαθμολογείτε τη συμμετοχή της Γερμανίας στη Eurovision 2021; / How do you rate the German ESC 2021 entry?
Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν μου αρέσουν πολύ αυτά τα “happy-clappy” κομμάτια, ωστόσο ίσως η Ευρώπη τον Μάιο του 2021 να χρειάζεται κάτι τέτοιο. Το intro μου θυμίζει Μάλτα 2013 και μετά το υπόλοιπο θα μπορούσα να πω ότι μου κάνει κάπως σε ΗΒ 2015, αλλά σε βελτιωμένη version, και φυσικά solo. Εξαρτάται κατά πολύ από το staging το πώς θα τα πάει. Με “έξυπνο” staging δεν θα εκπλησσόμουν αν το έβλεπα ακόμη και εντός 10άδας, αλλά εκεί είναι και το ταβάνι του. Ίσως μάλιστα οι επιτροπές να το κατατάξουν ψηλότερα από το κοινό, ούτε και αυτό θα με εξέπληττε. Είναι ασύγκριτα καλύτερο από το βαρετό και μονότονο Sister του 2019, όμως θεωρώ το Violent Thing του ’20 καλύτερο κομμάτι, παρά το ότι δεν ήμουν και ιδιαίτερα αισιόδοξος για την τύχη του, ούτε το θεωρούσε μεγάλο φαβορί.
    Καλή επιτυχία Γερμανία!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ