ΓΑΛΛΙΑ: “Eurovision France – C’est vous qui décidez!” | Ψηφίστε την αγαπημένη σας συμμετοχή! [Poll]

O εθνικός τελικός της Γαλλίας, “Eurovision France – C’est vous qui décidez!” πλησιάζει με τη διεξαγωγή του να έχει ήδη προγραμματιστεί για αυτό το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021.

Σε ένα τηλεοπτικό studio στο Παρίσι και χωρίς τη παρουσία κοινού, το France 2 θα μεταδώσει ζωντανά τον εθνικό τελικό μέσα από τον οποίον θα προκύψουν ο εκπρόσωπος και η συμμετοχή της Γαλλίας στη φετινή Eurovision! Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι ο Stéphane Bern και η Laurence Boccolini ενώ το show θα ξεκινήσει στις 22:05 ώρα Ελλάδας.

Δώδεκα είναι οι συνολικά υποψήφιες συμμετοχές εκ των οποίων οι οχτώ θα μπορέσουν να διεκδικήσουν το χρυσό εισιτήριο για το Ρότερνταμ. Οι επτά από τις οχτώ θα προκριθούν από τη ψηφοφορία του κοινού ενώ μία όγδοη συμμετοχή θα προκύψει ως “Wildcard” από την απόφαση της κριτικής επιτροπής. Στη τελική φάση, οι βαθμολογίες της πρώτης φάσης θα μηδενιστούν και έτσι οι οχτώ φιναλίστ θα παλέψουν εκ νέου για να επικρατήσει ο ένας. Το αποτέλεσμα θα προκύψει μέσω συνδυαστικής ψηφοφορίας (50% από τη ψηφοφορία του κοινού και 50% από τη ψηφοφορία της επιτροπής).

Υπενθυμίζουμε ότι η Γαλλία λόγω της συμμετοχής της στη λίστα των BIG5 χωρών, συμμετέχει κάθε μέρα απευθείας στον Μεγάλο Τελικό της Eurovision.

Θυμηθείτε μέσω του παρακάτω recap τις δώδεκα συμμετοχές και ψηφίστε στο poll μας για το ποιο τραγούδι πιστεύετε πως έχει τις περισσότερες πιθανότητες για την εκπροσώπηση της Γαλλίας στη Eurovision 2021. Η ψηφοφορία θα λήξει το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021 στις 18:00 και τα αποτελέσματα θα αποκαλυφθούν με την ανακοίνωση του επίσημου νικητή, αργότερα το βράδυ της ίδιας μέρας.

This poll is no longer accepting votes

Ποιο τραγούδι επιθυμείτε να εκπροσωπήσει τη Γαλλία στη Eurovision 2021;

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Γαλλίας στη Eurovision 2021! 

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δυνατές συμμετοχές η Γαλλία φέτος, μπράβο !!!! . Σίγουρα το Voila και το ” Pourvu Qu’on m’aime ” ξεχωρίζουν για την καλλιτεχνική αρτιότητά τους και τις υπέροχες φωνές, και τη χαρακτηριστική γνωστή Γαλλική ποιότητα. Για μένα, θεωρώ ότι είναι κάτι που έχουμε ακούσει και ξανακούσει ειδικά σε αυτόν τον διαγωνισμό, καταντά βαρετό και αδιάφορο πλέον. Τραγούδια όπως το “Βah Νon” και το ” Je t’ emmenerais danser ” , είναι σύγχρονα ακούσματα που “κουμπώνει” η Γαλλική γλώσσα πολύ δυναμικά και εναρμονισμένα , και που σου μένουν, κάτι που χρειάζεται σε αυτόν τον διαγωνισμό, μένει να δούμε πως θα το υποστηρίξουν και live βέβαια έκει είναι το “κλειδί” ειδικά το δέυτερο που έχει ένα μακροσκελή τίτλο που επαναλαμβάνεται συνέχεια σε γρήγορο ρυθμό και είναι αρκετά flat, και σε ένα live performance εαν δεν προσεχθεί αυτό, θα περάσει αδιάφορο.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ