ΓΑΛΛΙΑ: Η Barbara Pravi στο Roland Garros & σε περιοδεία στην Ευρώπη!

Η Barbara Pravi που εντυπωσίασε στη φετινή Eurovision κατακτώντας τη δεύτερη θέση για τη Γαλλία, εμφανίστηκε χθες στον τελικό γυναικών του κορυφαίου τουρνουά τέννις Roland Garros ερμηνεύοντας για μία ακόμα φορά το Voilà με διαφορετική αμφίεση από αυτή που την έχουμε συνηθίσει.

H Γαλλίδα ερμηνεύτρια βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για το καινούριο της άλμπουμ το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

Επιπλέον, η Barbara Pravi ανακοίνωσε τους πρώτους σταθμούς της ευρωπαικής της περιοδείας που αναμένεται να ξεκινήσει το 2022.

Το πρόγραμμα της περιοδείας περιλαμβάνει προς το παρόν 8 συναυλίες σε χρονικό διάστημα μόλις 10 ημερών. Οι πρώτες χώρες είναι το Βέλγιο και η Ολλανδία, οι οποίες έδωσαν 12 βαθμούς στη Γαλλία στο televoting. Αξίζει να αναφερθεί ότι η Γαλλία ψηφίστηκε φέτος από το τηλεοπτικό κοινό όλων των χωρών με χαμηλότερη βαθμολογία τον άσο της Ιταλίας.

Η προγραμματισμένη συναυλία της στο Παρίσι στη 1/2/2022 στο Trianon είναι ήδη sold out, οδηγώντας την στην απόφαση να προσθέσει μία ακόμα συναυλία.

Η Barbara Pravi στην Ελλάδα;

Σύμφωνα με δηλώσεις της ίδιας στην κάμερα της ΕΡΤ, είναι πολύ πιθανό να είναι και η Ελλάδα σταθμός της περιοδείας της. Θυμίζουμε άλλωστε ότι το ελληνικό κοινό χάρισε 8 βαθμούς στη Γαλλία στο μεγάλο τελικό.

Η ερμηνεύτρια μίλησε επίσης για τους νικητές της φετινής Eurovision, Maneskin, αλλά και για τη Stefania, ενώ τραγούδησε και ένα μέρος του Voilà!

Η Barbara Pravi απέκτησε πρόσφατα και την προσωπική της ιστοσελίδα στην οποία μπορείτε να μάθετε όλα τα τελευταία νέα της καθώς και το πρόγραμμα της περιοδείας της το 2022. Μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα πατώντας εδώ.

Πώς σας φάνηκε η εμφάνισή της στον τελικό του Roland Garros; Πώς περιμένετε να είναι το πρώτο της άλμπουμ;

Μείνετε συντονισμένοι στον ogaegreece.com για όλες τις ειδήσεις σχετικά με τη Eurovision 2021 και 2022. 

 

Χρήστος Φάβιος
Χρήστος Φάβιος
Απόφοιτος του μεταπτυχιακού Εργασιακής και Οργανωσιακής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Βρυξελλών, recruiter και φανατικός με την Eurovision εδώ και δύο δεκαετίες. Αγαπώ να παρακολουθώ ταινίες, θέατρο και αθλητικές διοργανώσεις, να ταξιδεύω και να γράφω στίχους και ποιήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ