ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Ψηφίστε το αγαπημένο σας υποψήφιο τραγούδι της Victoria!

 

Ένα τραγούδι το Νοέμβριο 2020 και πέντε τον Φεβρουάριο 2021 μας παρουσίασε η 22χρονη Victoria ως υποψήφια για τη συμμετοχή της στη Eurovision 2021. Τα πέντε που ακούσαμε πρόσφατα μάλιστα, είναι συνδεδεμένα θεματικά και απαρτίζουν το πρώτο της EP με τίτλο “A little dramatic”.

Μπορείτε να εκφράσετε τη γνώμη σας στη δημιουργική ομάδα της Victoria για το ποιο τραγούδι θεωρείτε εσείς καταλληλότερο να εκπροσωπήσει τη Βουλγαρία στη φετινή Eurovision ΕΔΩ. Μην παραλείψετε να ψηφίσετε στο poll μας παρακάτω το δικό σας αγαπημένο.

Να σημειώσουμε ότι η ομάδα της Victoria έχει δώσει από ένα χρώμα σε κάθε υποψήφιο τραγούδι. Η επιλογή του χρώματος είναι κυρίαρχη στο βίντεο που συνοδεύει το τραγούδι, αλλά ταυτόχρονα συμβαδίζει με τη θεματολογία του.  

1. UGLY CRY

2. IMAGINARY FRIEND

3. DIVE INTO UNKNOWN

4. PHANTOM PAIN

5. THE FUNERAL SONG

6. GROWING UP IS GETTING OLD


This poll is no longer accepting votes

Ποιο τραγούδι της Victoria θέλετε να εκπροσωπήσει τη Βουλγαρία στη Eurovision 2021; / Which Victoria's song do you prefer to represent Bulgaria in Eurovision 2021?
Ρήνα Κωνσταντοπούλου
Ρήνα Κωνσταντοπούλου
Μοριακή βιολόγος και παρ' ολίγον μουσικός. Ασχολούμαι με τη Eurovision από παιδάκι και τη λατρεύω τόσο για τη μουσική όσο και για όσα πρεσβεύει ο αγαπημένος μας διαγωνισμός: ειρήνη, αποδοχή, κατανόηση, αγάπη. /////// Studied music, only to become a molecular biologist. I have been involved with Eurovision since I was a child and I love it both for the music and for what our beloved contest stands for: peace, acceptance, understanding, love.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ungly cry γιατί τα υπόλοιπα είπαμε λίγο δράμα αλλά μη πάρουμε και ψυχοφαρμακα, το περσινό ήταν καλύτερο απ’ όλα για μένα

  2. Το ένα τραγούδι πιο αδιάφορο από το άλλο.Με δυσκολία τα θυμάσαι μετά απο μία ώρα και σίγουρα αυτό δεν είναι winning material.Υπερβολική προσπάθεια στο να αντιγράψει τη Billie Eilish αλλά το περσινό τραγούδι της ήταν μακράν καλύτερο από όλα τα φετινά της υποψήφια.Επ’ουδενί δεν μπορώ να τη φανταστώ νικήτρια φέτος.Και η Βουλγαρία και η Λιθουανια επαναπαύτηκαν στις περσινές τους δάφνες και φέτος είναι μετριότατες τουλάχιστον!

  3. Πολύ καλοδουλεμένα και προσεγμένα τραγούδια, θυμίζουν κάτι σε Billie Eilish καθώς και η φωνή της (την οποία προφανώς έχουν κάπως πειράξει οι παραγωγοί της για να ακούγεται έτσι). Είναι κάτι που δν έχουμε συνηθίσει να ακούμε σε αυτόν τον διαγωνισμό και αυτό είναι πολύ θετικό – θα δούμε και κάτι διαφορετικό – πιο σύγχρονο ναι , είναι μια πρόκληση πάντως στο πως θα μπορέσουν να σταθούν σε μια σκηνή όπως της eurovision γτ μιλάμε πάντα για ένα show και ένα τεράστιο stage και επίσης πως θα ακούγονται σε live ήχο, γτ ραδιοφωνικά είναι άψογα !! Προσωπικό αγαπημένο μου το imaginary friend αλλά πιστεύω το ugly cry μπορεί να σταθεί καλύτερα σε live performance και να μην χαθεί από την δύναμη της εικόνας γτ είναι κρίμα τόση δουλειά που φαίνεται πως έχουν κάνει να πάει χαμένη.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ