ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Χιλιάδες θαυμαστές της Victoria κατέθεσαν τη γνώμη τους για το τραγούδι της Eurovision!

Η 23χρονη Victoria, εκπρόσωπος της Βουλγαρίας στη Eurovision 2020 και 2021 μας παρουσίασε 6 συνολικά υποψήφια τραγούδια για τον διαγωνισμό. Αν και η ίδια με την ομάδα της θα έχουν την τελευταία λέξη στην τελική επιλογή, σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι κριτικές του κοινού.

Το ευχαριστήριο email της VICTORIA
ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΣΤΗ VICTORIA

Την περασμένη εβδομάδα το βουλγαρικό κανάλι BNT δημιούργησε μια ιστοσελίδα ειδικά για να μπορέσουν οι φανς να εκφράσουν τη γνώμη τους για το ποιο τραγούδι πιστεύουν ότι θα τα πάει καλύτερα στη Eurovision. Αν δεν το έχετε πράξει ακόμα, έχετε μόνο 3 μέρες, μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, για να καταθέσετε κι εσείς την άποψή σας ΕΔΩ.

Σύμφωνα με το Dir.bg, σε λίγες μόνο ώρες από την έναρξη  λειτουργίας της στις 18 Φεβρουαρίου, η ειδική ιστοσελίδα έλαβε τα σχόλια πάνω από 10.000 θαυμαστών της Victoria. Κάθε ένας μάλιστα που καταθέτει τα σχόλιά του λαμβάνει ευχαριστήριο email από τη Victoria για τη συμμετοχή του και τον χρόνο του. 

Όλα τα σχόλια θα μελετηθούν και θα συνυπολογιστούν για την τελική απόφαση, η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου.

Η Victoria δήλωσε για την κυκλοφορία του πρώτου της EP, που περιλαμβάνει 5 από τα 6 υποψήφια τραγούδια, αλλά και για τη διαδικασία επιλογής:

“Πιστεύω ότι έκανα μια συγκροτημένη αρχή στην καριέρα μου. Τα τραγούδια έχουν λάβει ζεστή υποδοχή. Με ρωτούν συνέχεια πότε θα κυκλοφορήσουν στις μουσικές πλατφόρμες. Η ημερομηνία είναι στις 26 Φεβρουαρίου. Δεν το κρύβω, δύο από τα τραγούδια για τη Eurovision είναι τα αγαπημένα μου. Αλλά το πιο σημαντικό είναι η γνώμη πρώτα των συμπατριωτών μου και μετά των υπόλοιπων φαν από την Ευρώπη και την Αυστραλία, που θα μπορέσουν να ψηφίσουν για εμάς.”

VICTORIA

Μπορείτε να ακούσετε τα υποψήφια τραγούδια και να ψηφίσετε το δικό σας αγαπημένο στο poll του OGAE Greece ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://ogaegreece.com/archives/87121

[Πηγή: Dir.bg / Φωτογραφία: eurovision.tv]

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Βουλγαρίας στη Eurovision 2021!

Ρήνα Κωνσταντοπούλου
Ρήνα Κωνσταντοπούλου
Μοριακή βιολόγος και παρ' ολίγον μουσικός. Ασχολούμαι με τη Eurovision από παιδάκι και τη λατρεύω τόσο για τη μουσική όσο και για όσα πρεσβεύει ο αγαπημένος μας διαγωνισμός: ειρήνη, αποδοχή, κατανόηση, αγάπη. /////// Studied music, only to become a molecular biologist. I have been involved with Eurovision since I was a child and I love it both for the music and for what our beloved contest stands for: peace, acceptance, understanding, love.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ