ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Συναυλία στις 10 Μαρτίου για την αποκάλυψη του τραγουδιού!

Αποφάσισε η Victoria ποιο τραγούδι από τα 6 υποψήφια θα πάει τελικά στη Eurovision. H ανακοίνωση θα γίνει μέσω διαδικτυακής συναυλίας στο YouTube την ερχόμενη Τετάρτη 10 Μαρτίου στις 22.00 ώρα Ελλάδας.

Σύμφωνα με τη Victoria, η απόφαση δεν ήταν εύκολη, αλλά τόσο εκείνη όσο και η ομάδα της την στηρίζουν. Σε δελτίο τύπου που έλαβε ο OGAE Greece από τον Υπεύθυνο Τύπου της βουλγαρικής αποστολής, Vasil Ivanov, αναφέρεται ότι η απόφαση δεν βασίστηκε μόνο στο feedback που κατέθεσαν οι θαυμαστές στη σελίδα Bulgaria2021.com αλλά και σε ομάδες ειδικών επαγγελματιών από τον χώρο της μουσικής, της τηλεόρασης – και φυσικά της Eurovision.

Τέλος, το κανάλι BNT σε δική του ανακοίνωση αναφέρει κι έναν ακόμα σημαντικό παράγοντα: “Το τραγούδι που επιλέχθηκε είναι αυτό με το οποίο η Victoria αισθάνεται πιο άνετα στη σκηνή!”

Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ VICTORIA

Και τα έξι υποψήφια τραγούδια θα ερμηνεύσει ζωντανά η Victoria μέσω του καναλιού της στο YouTube. Επιπλέον, θα ακούσουμε την περσινή συμμετοχή της στη Eurovision 2020 “Tears getting sober”, αλλά και τα 2 singles που κυκλοφόρησε μέσα στο 2020, “Alright” και “I wanna know”.


Μέχρι την παραμονή της συναυλίας της Victoria, μπορείτε να ακούσετε τα υποψήφια τραγούδια και να ψηφίσετε το δικό σας αγαπημένο στο poll του OGAE Greece ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://ogaegreece.com/archives/87121

[Πηγή / Φωτογραφία: Victoria]

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Βουλγαρίας στη Eurovision 2021!

Ρήνα Κωνσταντοπούλου
Ρήνα Κωνσταντοπούλου
Μοριακή βιολόγος και παρ' ολίγον μουσικός. Ασχολούμαι με τη Eurovision από παιδάκι και τη λατρεύω τόσο για τη μουσική όσο και για όσα πρεσβεύει ο αγαπημένος μας διαγωνισμός: ειρήνη, αποδοχή, κατανόηση, αγάπη. /////// Studied music, only to become a molecular biologist. I have been involved with Eurovision since I was a child and I love it both for the music and for what our beloved contest stands for: peace, acceptance, understanding, love.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ