ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Απόψε η συναυλία της Victoria με την αποκάλυψη του τραγουδιού!

Μια ενδιαφέρουσα βραδιά μας έχουν ετοιμάσει οι Βούλγαροι για απόψε Τετάρτη 10 Μαρτίου. Η Victoria, ταλαντούχα εκπρόσωπος της χώρας στη Eurovision 2020 και 2021, θα μας παρουσιάσει ζωντανά τα υποψήφια τραγούδια της και στο τέλος θα μας αποκαλύψει ποιο θα τραγουδήσει στο Ρότερνταμ.

Μαζί της θα τραγουδήσουν μεγάλα ονόματα της Βουλγαρικής μουσικής σκηνής. Συγκεκριμένα, το βράδυ θα ακούσουμε, μεταξύ άλλων, τους Gerasim Georgiev-Gero, Vasil Vassilev-Zueka, Mihaela Fivela, Azis, DARA, Grafa, Alex Raeva και Lucy Diakovska.

O Azis μεταξύ των αποψινών καλεσμένων της Victoria

Επιπλέον, μικρές εμφανίσεις θα κάνουν πολλοί από τους φετινούς συμμετέχοντες στη Eurovision, όπως οι  Blas Cantó, The Roop, Jeangu Macrooy, Dadi Freyr και οι Hurricane!

Τη συναυλία έχουν επιμεληθεί το κρατικό κανάλι BNT, ο σπόνσορας iCard και η εταιρεία παραγωγής Ligna Group. Ο σκοπός ήταν να αναδείξουν τη συναυλία της Victoria σε ένα πανεθνικό γεγονός που θα ενώσει μέσω της μουσικής. Η παραγωγός Genoveva Hristova δήλωσε:

“Είμαι χαρούμενη που καταφέραμε να συγκεντρώσουμε σε μία σκηνή τα πιο δημοφιλή πρόσωπα στη Βουλγαρία. Η Eurovision προσφέρει πρόσβαση σε μεγάλα ακροατήρια και δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία για να δείξουμε ότι όλοι είμαστε ένα. Στη συναυλία της 10ης Μαρτίου θα πάρουν μέρος ηθοποιοί, τραγουδιστές και πολλά άλλα γνωστά πρόσωπα.”

Η Victoria θα ερμηνεύσει ζωντανά απόψε και τα έξι υποψήφια τραγούδια. Επιπλέον, θα ακούσουμε την περσινή συμμετοχή της στη Eurovision 2020 “Tears getting sober”, αλλά και τα 2 singles που κυκλοφόρησε μέσα στο 2020, “Alright” και “I wanna know”.

ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Το τραγούδι που θα πάει στο Ρότερνταμ έχει ήδη επιλεγεί, ανάμεσα από τα έξι υποψήφια. Τον τελικό λόγο στην επιλογή είχε η Victoria και η ομάδα παραγωγής της. Όμως έλαβαν πολύ σοβαρά υπόψη τα σχόλια που κατέθεσε το κοινό στην ειδική για τον σκοπό ιστοσελίδα, καθώς και οι ομάδες ειδικών επαγγελματιών από τον χώρο της μουσικής, της τηλεόρασης – και φυσικά της Eurovision.

Η Victoria δήλωσε μέσω του Twitter ότι σήμερα η συναυλία θα κλείσει με την παρουσίαση του νέου βίντεο κλιπ και της νέας τρίλεπτης εκδοχής του επιλεγμένου τραγουδιού. Να σημειώσουμε ότι η πληροφορία δεν περιορίζει τη λίστα των υποψηφιοτήτων, καθώς και τα έξι τραγούδια διαρκούν σαφώς πάνω από 3 λεπτά στην υπάρχουσα μορφή τους. 

Την επιμέλεια της σκηνικής παρουσίας στο Ρότερνταμ έχει ήδη αναλάβει ο πολύς Marvin Dietmann. O Dietmann είχε αναλάβει τη νικητήρια εμφάνιση της Conchita Wurst το 2014 (Αυστρία – “Rise like a phoenix”), όπως και του Cezar Sampson (Αυστρία 2018 “Nobody but you”, 3η θέση).

ΟΙ ΠΡΟΤΗΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΜΑΣ

To “Ugly cry” προτιμούν οι αναγνώστες του OGAEGreece.com να πάει στη Eurovision. Πολύ κοντά ως 2η επιλογή βρίσκεται το “Imaginary friend”. Αναμένουμε με αγωνία να μάθουμε ποια θα είναι τελικά η επιλογή της Victoria.


Τη συναυλία (διάρκεια 1 ώρα) μπορείτε να παρακολουθήσετε από το κανάλι YouΤube της Victoria απόψε Τετάρτη 10 Μαρτίου στις 22.00 ώρα Ελλάδας ΕΔΩ

[Πηγή/φωτογραφία: Victoria, BNT ]


Μείνετε συντονισμένοι απόψε το βράδυ στον OGAE Greece για την αναλυτική κάλυψη της συναυλίας και την αποκάλυψη του τραγουδιού της Victoria!

Ρήνα Κωνσταντοπούλου
Ρήνα Κωνσταντοπούλου
Μοριακή βιολόγος και παρ' ολίγον μουσικός. Ασχολούμαι με τη Eurovision από παιδάκι και τη λατρεύω τόσο για τη μουσική όσο και για όσα πρεσβεύει ο αγαπημένος μας διαγωνισμός: ειρήνη, αποδοχή, κατανόηση, αγάπη. /////// Studied music, only to become a molecular biologist. I have been involved with Eurovision since I was a child and I love it both for the music and for what our beloved contest stands for: peace, acceptance, understanding, love.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εγώ είχα λατρέψει το περσινό και πραγματικά θεωρώ ότι κανένα από τα φετινά δεν είναι αντάξιο του. Αν είχα να επιλέξω όμως, σαφώς θα επέλεγα το imaginary friend σαν πρώτη επιλογή και το dive into unknown σαν δεύτερη. Το ugly cry που αρέσει στην πλειοψηφία εμένα δεν μου αρέσει καθόλου. Μετά την απογοήτευση της ελληνικής συμμετοχής, εύχομαι η Βουλγαρία να με κάνει λίγο χαρούμενο απόψε.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ