ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Ανακοινώθηκαν οι τίτλοι των υποψήφιων τραγουδιών για τη Eurovision 2021!

Τον περασμένο Νοέμβριο η Victoria παρουσίασε το πρώτο υποψήφιο τραγούδι της για τη Eurovision 2021, το οποίο έχει τίτλο “Ugly cry“. Μέσα στον Ιανουάριο, όπως έχουμε ήδη αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο, η νεαρή τραγουδίστρια από τη Βουλγαρία αποκάλυψε ότι σύντομα θα παρουσιάσει παραπάνω υποψήφια κομμάτια, πέντε στον αριθμό, τα οποία μάλιστα θα κυκλοφορήσουν σε ένα ειδικό EP με γενικό τίτλο “a little dramatic“.

Σήμερα η ίδια η Victoria, γεμάτη χαρά και ενθουσιασμό, ανακοίνωσε τους τίτλους των πέντε τραγουδιών του EP τα οποία φυσικά μαζί με το “Ugly cry” αποτελούν τα έξι υποψήφια τραγούδια για την εκπροσώπηση της Βουλγαρίας στη Eurovision 2021.

Οι τίτλοι των πέντε νέων τραγουδιών έχουν ως εξής:
  • Imaginary Friend
  • Growing Up Is Getting Old
  • Dive Into Unknown 
  • Phantom Pain
  • The Funeral Song 

Όπως δήλωσε η ίδια:

“Μένουν λιγότερο από 3 μέρες μέχρι την έκδοση του πρώτου τραγουδιού από το EP, ” A little dramatic”. Είμαι περήφανη που τελικά μπορώ να μοιραστώ τη νέα μου μουσική με τον κόσμο. Αυτό θα ήταν αδύνατο χωρίς τη στήριξη της iCard, που για δεύτερη χρονιά κάνει δυνατό το ταξίδι της Eurovision, και τη φανταστική ομάδα μου. Είχαμε ένα φιλόδοξο έργο να δημοσιεύσουμε όχι ένα, αλλά 5 νέα τραγούδια και ελπίζω ο κόσμος να τα απολαύσει.”

Η δημοσίευση των κομματιών θα γίνει μέσω του eurovision.icard.com και στο YouTube κανάλι της Victoria. Το πρώτο κομμάτι θα δημοσιευθεί στις 14 Φεβρουαρίου 2021 και θα είναι το “Imaginary Friend”. 

Σημαντικό ρόλο για την επιλογή του τραγουδιού φαίνεται να έχει το κοινό καθώς μετά την έκδοση των υποψήφιων κομματιών οι φαν θα μπορούν να αφήνουν σχόλια και να εκφράζουν τη γνώμη τους σχετικά με τα τραγούδια. Ακόμη η ομάδα της Victoria θα λάβει σχόλια από άτομα από τον χώρο της μουσικής, του ραδιοφώνου, της τηλεόρασης αλλά και από ανθρώπους που σχετίζονται με τον διαγωνισμό.

Μέχρι τη δημοσίευση των υπόλοιπων πέντε τραγουδιών ας θυμηθούμε το πρώτο υποψήφιο τραγούδι.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Βουλγαρίας στη Eurovision 2021!

[Πηγή: escxtra.com]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ