ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Ακούστε το 6ο υποψήφιο τραγούδι “Growing up is getting old”!

Ολοκληρώνεται σήμερα η παρουσίαση των 6 υποψήφιων τραγουδιών της Βουλγαρίας για τη Eurovision 2021, με το “Growing up is getting old”. Είναι ένα ρυθμικό και αισιόδοξο τραγούδι. Θεματικά ξεκινάει με δύσκολους προβληματισμούς της μετεφηβικής ηλικίας, καταλήγει όμως σε αισιόδοξο μήνυμα. Η πενταλογία του πρώτου EP της Victoria “A little dramatic” κλείνει με το “The funeral song”. Η καλλιτεχνική ομάδα όμως αποφάσισε να κλείσει την παρουσίαση των υποψήφιων τραγουδιών με το σημερινό, ακριβώς λόγω της αισιοδοξίας που αποπνέει. 

Το “Growing up is getting old” έγραψε η VICTORIA μαζί με τους Helena Larsson και Oliver Björkvall (συνθετική ομάδα και των “Phantom pain” και “Funeral song”), με την προσθήκη της Maya Nalani. Για την ενορχήστρωση επιστρατεύτηκε και εδώ η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Σόφιας.

ΤΙ ΛΕΕΙ Η VICTORIA ΓΙΑ ΤΟ “GROWING UP IS GETTING OLD”

Mε τα λόγια της Victoria:

To “Growing Up Is Getting Old” είναι πολύ αγαπητό και προσωπικό για μένα. Μπορείς να αναπτυχθείς με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Μερικές φορές, το να επιστρέφεις στις ρίζες, στο μέρος όπου αισθάνεσαι ασφαλής και στους ανθρώπους που αγαπάς, βοηθά στο να βρεις τον προορισμό σου στη Γη. Αυτή είναι και η δική μου περίπτωση. Όταν ακούω το τραγούδι σκέφτομαι τη μητέρα μου, τον πατέρα μου, την αδελφή μου, τους φίλους μου. Όλους αυτούς που θεωρώ ότι είναι όλος ο κόσμος για μένα.

Μιλώντας για το πώς δημιουργήθηκε το “Growing Up Is Getting Old”, η Victoria συνεχίζει:

Είναι ένα από τα πρώτα τραγούδια που έγραψα, κάπου εκεί στο 2019. Όλα ξεκίνησαν με την ιδέα που είχα γύρω από τη φράση “growing up is getting old”. Μαζί με τη Maya, την Helena και τον Oliver αρχίσαμε να χτίζουμε γύρω της – και πιστεύω ότι φτιάξαμε κάτι όμορφο. Η ζωντανή ενορχήστρωση του τραγουδιού το κάνει ξεχωριστό. Ελπίζω ο κόσμος να το ερωτευτεί όπως κι εγώ. 

Μπορείτε να ακούσετε το “Growing Up Is Getting Old” στο παρακάτω video:

Το “Growing Up Is Getting Old” είναι το πράσινο τραγούδι, καθώς η ομάδα της Victoria έχει δώσει από ένα χρώμα σε κάθε υποψήφιο τραγούδι. Η επιλογή του χρώματος είναι κυρίαρχη στο βίντεο που συνοδεύει το τραγούδι, αλλά ταυτόχρονα συμβαδίζει με τη θεματολογία του. Έτσι έχουμε:

Ugly cry

Imaginary friend

Dive into unknown

Phantom pain

The funeral song

Growing up is getting old


Από αύριο Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει η διαδικτυακή πλατφόρμα όπου οι φίλοι της Victoria θα μπορούν να πουν τη γνώμη τους για τα υποψήφια τραγούδια της. Περισσότερες πληροφορίες θα αναρτηθούν σύντομα στη σελίδα eurovision.icard

Παράλληλα, σύντομα θα μπορείτε κι εσείς να ψηφίσετε στο poll του OGAE Greece για το τραγούδι που προτιμάτε.


Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Βουλγαρίας στη Eurovision 2021!

Ρήνα Κωνσταντοπούλου
Ρήνα Κωνσταντοπούλου
Μοριακή βιολόγος και παρ' ολίγον μουσικός. Ασχολούμαι με τη Eurovision από παιδάκι και τη λατρεύω τόσο για τη μουσική όσο και για όσα πρεσβεύει ο αγαπημένος μας διαγωνισμός: ειρήνη, αποδοχή, κατανόηση, αγάπη. /////// Studied music, only to become a molecular biologist. I have been involved with Eurovision since I was a child and I love it both for the music and for what our beloved contest stands for: peace, acceptance, understanding, love.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 1)Imaginary Friend
    2)Growing Up is Getting Old
    3)The Funeral Song
    4)Ugly Cry
    5)Dive Into Uknown
    6)Phantom Pain
    Πιο πολύ με το Tears Getting Sober μοιάζει το Growing Up is Getting Old, αλλά δεν το ξεπερνάει. Το Imaginary Friend θεωρώ πως είναι το καταλληλότερο.

  2. Τι καταθλιψη ολα. Τα κολυβα, ο καφες και το βουτηματακι λειπουν. Τα κορακια πηγαν για αλλη κηδεια!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. 1)Dive into unknown
    2)Imaginary friend
    3) Growing up is getting old
    4)The funeral song
    5)Ugly cry
    6) Phantom pain
    Όλα τα τραγούδια είναι υπέροχα. Πραγματικά μακάρι να προσέγγιζαν και άλλες χώρες με τέτοιο τρόπο τη συμμετοχή τους.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ