ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Ακούστε το 4ο υποψήφιο τραγούδι “Phantom pain”!

Άλλο ένα από τα 6 υποψήφια τραγούδια μόλις μας παρουσίασε η εκπρόσωπος της Βουλγαρίας Victoria Georgieva. Τα 5 από τα 6 τραγούδια αποτελούν και το νέο πρώτο της EP με τίτλο ‘A Little Dramatic’. Μάλιστα, πίσω από το τραγούδι που κυκλοφόρησε χτες, “Dive into unknown”, βρίσκεται η ίδια βασική ομάδα της συμμετοχής του 2020 “Tears getting sober”.

Σειρά για σήμερα έχει το “Phantom pain”. Η Victoria μιλάει στο τραγούδι αυτό για την προσπάθεια να αντιμετωπίσει τον πόνο που της άφησε μια σχέση που τελείωσε. 

ΤΙ ΛΕΕΙ Η VICTORIA ΓΙΑ ΤΟ “PHANTOM PAIN”

Το “Phantom Pain” έγραψαν η VICTORIA και οι Σουηδοί Helena Larsson και Oliver Björkvall. Για την ενορχήστρωση επιστρατεύτηκε η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Σόφιας, όπως και για τα “Growing Up is Getting Old” και “The Funeral Song” που θα κυκλοφορήσουν στη συνέχεια. Η νεαρή καλλιτέχνιδα τονίζει ότι είχε βασικό ρόλο στη δημιουργία και των έξι υποψήφιων τραγουδιών για τη Eurovision 2021.

“To τραγούδι “Phantom pain” είναι μέρος της τελευταίας φάσης του “a little dramatic” και διηγείται μια πονεμένη ιστορία. Η μοιραία αυτή ιστορία μπορεί να φανεί υπερβολική σε πολλούς, όμως με την κυκλοφορία του “The Funeral Song” αύριο, όλα θα βγάλουν νόημα. Τα δύο αυτά τραγούδια συνδέονται και είναι τελείως διαφορετικά από τα “Imaginary Friend” και “Dive into Unknown”. Μπορώ να πω ότι το “Phantom Pain” είναι ένα από τα αγαπημένα μου από το πρώτο μου EP.“ – Victoria

Μπορείτε να ακούσετε το “Phantom pain” στο παρακάτω video:

Το πρόγραμμα κυκλοφορίας των υποψήφιων τραγουδιών της Victoria έχει ως εξής:

  • Ugly Cry (κυκλοφόρησε 20/11/2020)
  • Imaginary Friend (Κυριακή 14 Φεβρουαρίου)
  • Dive Into Unknown (Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου)
  • Phantom Pain (Τρίτη 16 Φεβρουαρίου)
  • The Funeral Song (Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου)
  • Growing Up Is Getting Old (Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου)

Το επόμενο τραγούδι που θα κυκλοφορήσει είναι το “The Funeral Song”. Η δημοσίευσή του θα γίνει αύριο, Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021 στις 19:00 ώρα Κεντρικής Ευρώπης (20:00 ώρα Ελλάδας) μέσω του eurovision.icard.com και μέσω του επίσημου καναλιού της Victoria στο YouTube.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Βουλγαρίας στη Eurovision 2021!

Ρήνα Κωνσταντοπούλου
Ρήνα Κωνσταντοπούλου
Μοριακή βιολόγος και παρ' ολίγον μουσικός. Ασχολούμαι με τη Eurovision από παιδάκι και τη λατρεύω τόσο για τη μουσική όσο και για όσα πρεσβεύει ο αγαπημένος μας διαγωνισμός: ειρήνη, αποδοχή, κατανόηση, αγάπη. /////// Studied music, only to become a molecular biologist. I have been involved with Eurovision since I was a child and I love it both for the music and for what our beloved contest stands for: peace, acceptance, understanding, love.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ