ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Ακούστε το 3ο υποψήφιο τραγούδι “Dive Into Unknown”!

Η εκπρόσωπος της Βουλγαρίας Victoria Georgieva συνεχίζει να μας παρουσιάζει ένα-ένα τα 6 υποψήφια τραγούδια της για τη Eurovision 2021. Τα 5 από τα 6 τραγούδια αποτελούν και το νέο πρώτο της EP με τίτλο ‘A Little Dramatic’.

Το τραγούδι που αποκάλυψε η Victoria σήμερα έχει τίτλο “Dive into unknown”. Πρόκειται για μια ιστορία εσωτερικής αναζήτησης, όπου η καλλιτέχνιδα αντιμετωπίζει τους φόβους της για το άγνωστο. Αμφιταλαντεύεται, αλλά στο τέλος γνωρίζει πως “αν δεν προχωρήσει στο άγνωστο, δεν θα αναπτυχθεί ποτέ”. Οι δημιουργοί είναι οι Lukas Oscar, Pauline Skött, Victoria Georgieva, Borislav Milanov και Peter St James. Οι Victoria Georgieva, Borislav Milanov, και Lukas Oscar ήταν οι συντελεστές και της περσινής συμμετοχής της Βουλγαρίας “Tears getting sober”

Μπορείτε να ακούσετε το “Dive into unknown” στο παρακάτω video:

Το πρόγραμμα κυκλοφορίας των υποψήφιων τραγουδιών της Victoria έχει ως εξής:

  • Ugly Cry (κυκλοφόρησε 20/11/2020)
  • Imaginary Friend (Κυριακή 14 Φεβρουαρίου)
  • Dive Into Unknown (Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου)
  • Phantom Pain (Τρίτη 16 Φεβρουαρίου)
  • The Funeral Song (Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου)
  • Growing Up Is Getting Old (Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου)
Bulgaria 2021
Τα 6 υποψήφια τραγούδια της Βουλγαρίας

Το επόμενο τραγούδι που θα κυκλοφορήσει είναι το “Phantom pain”. Η δημοσίευσή του θα γίνει αύριο, Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021 στις 19:00 ώρα Κεντρικής Ευρώπης (20:00 ώρα Ελλάδας) μέσω του eurovision.icard.com και μέσω του επίσημου καναλιού της Victoria στο YouTube.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Βουλγαρίας στη Eurovision 2021!

Ρήνα Κωνσταντοπούλου
Ρήνα Κωνσταντοπούλου
Μοριακή βιολόγος και παρ' ολίγον μουσικός. Ασχολούμαι με τη Eurovision από παιδάκι και τη λατρεύω τόσο για τη μουσική όσο και για όσα πρεσβεύει ο αγαπημένος μας διαγωνισμός: ειρήνη, αποδοχή, κατανόηση, αγάπη. /////// Studied music, only to become a molecular biologist. I have been involved with Eurovision since I was a child and I love it both for the music and for what our beloved contest stands for: peace, acceptance, understanding, love.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ