ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Ακούστε το υποψήφιο για τη Eurovision 2021 “Imaginary friend”!

Όπως σας έχουμε ήδη ανακοινώσει μέσα από προηγούμενο άρθρο μας, η Victoria, η επιλεγμένη εκπρόσωπος της Βουλγαρίας στη φετινή Eurovision, θα παρουσιάσει σταδιακά πέντε καινούργια τραγούδια τα οποία μαζί με το τελευταίο της single “Ugly cry” που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2020 θα αποτελέσουν την τελική εξάδα των υποψήφιων κομματιών για τον διαγωνισμό της Eurovision.

Στις 11 Φεβρουαρίου 2021, αποκαλύφθηκαν οι τίτλοι και των πέντε νέων κομματιών ενώ η ίδια η Victoria ανακοίνωσε επίσημα πως το πρώτο τραγούδι από τα πέντε θα κυκλοφορήσει στις 14 Φεβρουαρίου 2021.

Τηρώντας τα λεγόμενά της, σήμερα Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021, έκανε πριν από λίγα λεπτά πρεμιέρα στο YouTube το “Imaginary Friend”, μια ευαίσθητη μπαλάντα σε μουσική και στίχους των Cornelia Wiebols, Irma Eriksson Wadström αλλά και της ίδιας της Victoria ενώ η παραγωγή ανήκει στους Cornelia Wiebols και Oliver Björkvall.

Μπορείτε να ακούσετε το “Imaginary friend” στο παρακάτω video:

Το επόμενο τραγούδι που θα κυκλοφορήσει είναι το “Dive Into Unknown”. Η δημοσίευσή του θα γίνει αύριο, Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021 στις 19:00 ώρα Κεντρικής Ευρώπης (20:00 ώρα Ελλάδας) μέσω του eurovision.icard.com και μέσω του επίσημου καναλιού της Victoria στο YouTube.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Βουλγαρίας στη Eurovision 2021!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ