ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: «Here I Stand» θα τραγουδήσει ο Vasil!

Μόλις αποκαλύφθηκε ο τίτλος του τραγουδιού που θα ερμηνεύσει ο Vasil Garvanliev στο Ρότερνταμ, αφού επιβεβαιώθηκε πως αυτός θα είναι ο εκπρόσωπος της γείτονος: Here I Stand.

Μέσα από τον λογαριασμό του, ο Vasil μιλάει για το τραγούδι του:

Εν μέσω χάους και δίνης απογοητεύσεων τον περασμένο χρόνο, έγραψα το Here I Stand με μια ανάσα δίχως συγκεκριμένο στόχο και σκοπό.

Νομίζω ότι βγήκε μέσα από μια απ’ αυτές τις ιδιαίτερες και σπάνιες στιγμές της ζωής, όταν βρίσκεσαι σε αρμονία με τον εαυτό σου: έτοιμος να να αφήσεις τσ συναισθήματα να βγουν στην αυθεντικότερη μορφή τους δίχως αυτοκριτική, ελεύθερα και ειλικρινά…

Νιώθω βαθιά τιμή που θα έχω την ευκαιρία να εκπροσωπήσω τη Βόρεια Μακεδονία στη Eurovision με ένα τραγούδι εμπνευσμένο από την πρσοωπική μου πορεία. Λένε ότι κάθε άνθρωπος κουβαλάει μέσα του τουλάχιστον ένα τραγούδι. Το Here I Stand είναι ένα τραγούδι για μένα. Δεν βλέπω την ώρα να το ερμηνεύσω για σας στη σκηνή της Eurovision!

Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την υποστήριξη. Μείνετε συντονισμένοι και τα λέμε.

Vasil

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για κάθε νεότερο σχετικά με τη συμμετoxή της Βόρειας Μακεδονίας στη Eurovision 2021.

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ