ΒΕΛΓΙΟ: Δείτε και ακούστε live το “The Wrong Place”!

Πριν λίγες ώρες οι Hooverphonic ερμήνευσαν για πρώτη φορά live το “The Wrong Place” στη μουσική εκπομπή Muziekafé.

Όπως σας πληροφορήσαμε σε προηγούμενο άρθρο μας, οι Hooverphonic ολοκλήρωσαν πριν λίγες μέρες το γύρισμα του live on tape. Οι λήψεις έγιναν στο Παλάτι της Εκατονταετηρίδας στις Βρυξέλλες ένας χώρος γνώριμος στους euro fans καθώς εκεί πραγματοποιηθηκε ο διαγωνισμός του 1987 με νικητή τον Johnny Logan και το Hold me Now.

35 χρόνια μετά την τελευταία νικη του Βελγίου με τη Sandra Kim η φλαμανδόφωνη τηλεόραση του Βελγίου με τους Hooverphonic φιλοδοξεί να τερματίσει το λιγότερο στην τελική πεντάδα, όπως κατάφερε η Blanche το 2017 και ο Loic Nottet το 2015 -για λογαριασμό της γαλλόφωνης τηλεόρασης-.

Θα καταφέρει άραγε το “The Wrong Place” να πάρει τη… “σωστή” θέση για το Βέλγιο;

Το Βέλγιο θα διαγωνιστεί στον Α’ Ημιτελικό, την Τρίτη 18 Μαΐου 2021 μαζί με την Κύπρο και θα εμφανιστεί στο 2ο μισό του διαγωνιστικού μέρους της βραδιάς (Θέσεις 10-17).

Πώς σας φάνηκε η πρώτη live παρουσίαση του The Wrong Place ; Σας άρεσε περισσότερο από το βιντεοκλίπ ;  Περιμένουμε με ενδιαφέρον τα σχόλια σας!

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή του Βελγίου στην Eurovision 2021!

 

 

Χρήστος Φάβιος
Χρήστος Φάβιος
Απόφοιτος του μεταπτυχιακού Εργασιακής και Οργανωσιακής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Βρυξελλών, recruiter και φανατικός με την Eurovision εδώ και δύο δεκαετίες. Αγαπώ να παρακολουθώ ταινίες, θέατρο και αθλητικές διοργανώσεις, να ταξιδεύω και να γράφω στίχους και ποιήματα.

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ