ΒΕΛΓΙΟ: Ακούστε το νέο άλμπουμ των Hooverphonic!

Οι Hooverphonic η αλλίως Magnificent Three λίγο πριν ξεκινήσουν τις πρόβες τους στο Ρότερνταμ κυκλοφόρησαν το ολοκαίνουριο άλμπουμ τους!

Οι φετινοί εκπρόσωποι του Βελγίου μας καλούν να ανακαλύψουμε στο άλμπουμ “Hidden Stories“, 10 τραγούδια-κρυμμένες ιστορίες! Φυσικά ένα από αυτά δεν θα μπορούσε να μην είναι το “Wrong Place“!

Τα στοιχήματα ωστόσο δεν φαίνεται να είναι προς το παρόν με το μέρος του συγκροτήματος καθώς προβλέπουν αποκλεισμό από το μεγάλο τελικό.

Οι Hooverphonic δήλωσαν σε σχετική ερώτηση του κρατικού καναλιού VRT :

Θέλουμε να είμαστε το αουτσάιντερ, το μαύρο άλογο του φετινού διαγωνισμού. Ένα άλογο στο οποίο κανένας δεν στοιχηματίζει αλλά που καταφέρνει να περάσει μπροστά στον τελευταίο γύρο.

Αναφορικά με την εμφάνισή τους, το συγκρότημα δήλωσε ότι :

Θα είναι 100% μια Hooverphonic εμφάνιση, άρα κάτι πολύ ατμσοφαιρικό.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για την εμφάνιση και το τραγούδι των Hooverphonic στην αποκλειστική συνέντευξη που έδωσαν στον OGAE Greece!!

http://ogaegreece.com/archives/92285

Η πρώτη τεχνική πρόβα του Βελγίου είναι προγραμματισμένη αυτή την Κυριακή στις 13:00 ώρα Ελλάδος. 

Μέχρι εκείνη τη στιγμή, ακούστε και σχολιάστε το νέο τους άλμπουμ “Hidden Stories“!

Υπενθυμίζουμε ότι οι Hooverphonic διαγωνίζονται στον Πρώτο Ημιτελικό την Τρίτη 18 Μαΐου 2021 και θα εμφανιστούν στην 11η θέση.

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή των Hooverphonic στη Eurovision 2021 αλλά και για περισσότερες συνεντεύξεις με καλλιτέχνες από τον φετινό διαγωνισμό!

Χρήστος Φάβιος
Χρήστος Φάβιος
Απόφοιτος του μεταπτυχιακού Εργασιακής και Οργανωσιακής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Βρυξελλών, recruiter και φανατικός με την Eurovision εδώ και δύο δεκαετίες. Αγαπώ να παρακολουθώ ταινίες, θέατρο και αθλητικές διοργανώσεις, να ταξιδεύω και να γράφω στίχους και ποιήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ