ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Η πρώτη καρτ ποστάλ που αποκαλύπτεται!

Το ποδοσφαιρικό γήπεδο Het Kasteel (“Το Κάστρο”), έδρα της Sparta Rotterdam, είναι η τοποθεσία της καρτ ποστάλ της Αυστραλίας για τη Eurovision 2021. Μέχρι σήμερα ελάχιστα έχουν γίνει γνωστά για τα γυρίσματα των εμβληματικών αυτών μικρών βίντεο που προηγούνται κάθε διαγωνιστικής εμφάνισης. Τα γυρίσματα φέτος ξεκίνησαν στις αρχές Ιανουαρίου και μέχρι τώρα γνωρίζαμε μόλις τρεις τοποθεσίες τους, χωρίς να γίνουν γνωστές οι χώρες που τους αντιστοιχούν.

ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

Το φετινό κόνσεπτ έχει ως κεντρική ιδέα μικροσκοπικά σπιτάκια που καλούνται να ‘φιλοξενήσουν’ κάθε χώρα. Για την Αυστραλία, οι εικόνες των γυρισμάτων αποκάλυψαν ότι η Montaigne θα επισκεφτεί το γήπεδο της Sparta Rotterdam μέσω της τηλεόρασης που στήθηκε στο σπιτάκι. Είναι μια ευρηματική λύση των διοργανωτών για να ξεπεραστεί το πρόβλημα των μετακινήσεων, που η πανδημία καθιστά δύσκολες – και στην περίπτωση της Αυστραλίας αδύνατες για την ώρα. Στο σπιτάκι επίσης βλέπουμε διάφορα αντικείμενα που παραπέμπουν στην Αυστραλία. Κεντρική θέση έχει η φανέλα των Socceroos, αναφορά στο ποδοσφαιρικό παρελθόν της Montaigne. Να σημειώσουμε ότι η Montaigne ήταν κορυφαία αθλήτρια του γυναικείου ποδοσφαίρου της Αυστραλίας πριν την απορροφήσει ολοκληρωτικά η μουσική.

Η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του σταδίου Het Kasteel
To ‘σπιτάκι’ της Αυστραλίας

Σε συνέντευξή του στην ολλανδική σελίδα Rijnmond news, ο Gerben Bakker, Head of Show του 65ου Διαγωνισμού της Eurovision αναφέρθηκε στην ‘ερωτική σχέση’ της Αυστραλίας με τον Διαγωνισμό. Τόνισε επίσης ότι δεν θέλει και δεν πρέπει για την ώρα να αποκαλύψει τίποτα παραπάνω για τις υπόλοιπες καρτ ποστάλ. Η επιθυμία των διοργανωτών είναι να παραμείνουν έκπληξη μέχρι τη ζωντανή μετάδοση του διαγωνισμού.

Μπορείτε να δείτε βίντεο με αποσπάσματα από τα γυρίσματα της καρτ ποστάλ της Αυστραλίας ΕΔΩ.

[Πηγή: Aussievision, Rijnmond news]


Φέτος η Αυστραλία θα συμμετάσχει στη Eurovision για 7η φορά (6η αν δεν υπολογίσουμε την περσινή ακύρωση) με τη Montaigne και το “Technicolour”. Η Montaigne θα εμφανιστεί στο 1ο μισό του 1ου ημιτελικού στις 18 Μαΐου. 


Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα του OGAE Greece για όλα τα νεότερα σχετικά με τη συμμετοχή της Αυστραλίας!

Ρήνα Κωνσταντοπούλου
Ρήνα Κωνσταντοπούλου
Μοριακή βιολόγος και παρ' ολίγον μουσικός. Ασχολούμαι με τη Eurovision από παιδάκι και τη λατρεύω τόσο για τη μουσική όσο και για όσα πρεσβεύει ο αγαπημένος μας διαγωνισμός: ειρήνη, αποδοχή, κατανόηση, αγάπη. /////// Studied music, only to become a molecular biologist. I have been involved with Eurovision since I was a child and I love it both for the music and for what our beloved contest stands for: peace, acceptance, understanding, love.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ