ΑΡΜΕΝΙΑ: Η κατανομή των τραγουδιών στους δύο Ημιτελικούς του “Depi Evratesil 2018”!

Το “Depi Evratesil”, η φόρμουλα μέσα από την οποία η Αρμενία θα βρει τον εκπρόσωπό της στην Eurovision 2018,  αυτές τις μέρες πλησιάζει προς στο τέλος του… 

Πάνω από 100 αιτήσεις συμμετοχών από Αρμένιους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο έφτασαν στην Αρμενική Τηλεόραση, η οποία έπρεπε να επιλέξει τις 20 καλύτερες για τις ανάγκες του εθνικού τελικού! Στις 27 Δεκεμβρίου 2017 τα ονόματα των 20 φιναλίστ ανακοινώθηκαν επίσημα ενώ από τις 15 μέχρι και τις 20 Ιανουαρίου 2018 δίνονταν σταδιακά στην δημοσιότητα τα υποψήφια τραγούδια και τα ονόματα των συντελεστών τους. Στις 31 Ιανουαρίου 2018, η κρατική τηλεόραση της χώρας ανακοίνωσε τις ημερομηνίες για τις τρεις βραδιές του τηλεοπτικού προγράμματος κατά τις οποίες θα κριθούν τα τελικά αποτελέσματα!

Αναλυτικά θα διεξαχθούν δύο Ημιτελικοί στις 19 και 22 Φεβρουαρίου με τη συμμετοχή 10 τραγουδιών ο κάθε ένας. Από την κάθε Ημιτελική φάση θα καταφέρουν να κερδίσουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό μόλις πέντε συμμετοχές. Ο Μεγάλος Τελικός θα διεξαχθεί στις 25 Φεβρουαρίου 2018 με την συμμετοχή 10 διαγωνιζόμενων τραγουδιών και καλλιτεχνών στο σύνολο! Η διεθνής κριτική επιτροπή αλλά και το κοινό θα αποφασίσουν για τα τελικά αποτελέσματα και κυρίως για το ποιος καλλιτέχνης και ποιο αντίστοιχο τραγούδι θα εκπροσωπήσουν την Αρμενία στην Eurovision 2018, τον Μάη στην Λισαβόνα!

Σήμερα, Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018, η Αρμενική τηλεόραση έδωσε στην δημοσιότητα την κατανομή των είκοσι υποψήφιων συμμετοχών στους δύο Ημιτελικούς γύρους!

Στον Α’ Ημιτελικό (19 Φεβρουαρίου 2018) θα διαγωνισθούν οι συμμετοχές:

  1. Hayk Kasparov – Enamórame
  2. Nemra – I’m a liar
  3. Tamar Kaprelian – Poison (Ari Ari)
  4. Angel  – Heartbeat
  5. Gevorg Harutyunyan – Stand up
  6. Mger Armenia – Forever
  7. Zhanna Davtyan – Unbreakable 
  8. Rober Koloyan – Get away with us
  9. Gata Band – Shogha
  10. Lusine Mardanyan – If you don’t walk me home 

Στον Β’ Ημιτελικό (22 Φεβρουαρίου 2018) θα διαγωνισθούν οι συμμετοχές:

  1. Amaliya Margaryan – Waiting for the sun
  2. Suren Poghosyan – The voice
  3. Sevak Khanagyan – Qami
  4. Kamil Show – Puerto Rico
  5. Alternativ – Stare at me
  6. Tyom – Follow the ocean 
  7. Arman Mesropyan – What you hide
  8. Asmik Shiroyan – You and I
  9. Maria’s Secret – Escape 
  10. Mariam – Fade

Και τις είκοσι συμμετοχές του Depi Evratesil 2018 μπορείτε να τις ακούσετε στην παρακάτω λίστα! 

Μείνετε συντονισμένοι στον www.ogaegreece.com για να μάθετε σε λίγες μέρες τα αποτελέσματα των δύο Ημιτελικών του “Depi Evratesil 2018” καθώς και την τελική συμμετοχή της Αρμενίας στην φετινή Eurovision! 

Πηγή: eurovision.am

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ