ΑΛΒΑΝΙΑ: Ο Νίκος Μαριάνος θα επιμεληθεί τη σκηνική εμφάνιση της Inis Neziri στο Festivali i Këngës 59!

Με “άρωμα” ελληνικό στην καλλιτεχνική επιμέλεια θα εμφανισθεί η Inis Neziri στη σκηνή του Festivali i Këngës 59!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, στο ετήσιο εθνικό μουσικό φεστιβάλ της Αλβανίας, μέσα από το οποίο η χώρα θα επιλέξει τον εκπρόσωπό της για το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2021, συμμετέχουν 26 καλλιτέχνες.

Ανάμεσά τους και η 19χρονη Inis Neziri με το τραγούδι “Pendesë” ( “Regrets”), η οποία έχει συμμετάσχει ξανά στο παρελθόν στο Festivali i Këngës 56. Η Inis, μια πολλά υποσχόμενη νεαρή καλλιτέχνιδα έχει ήδη διακριθεί σε διεθνή μουσικά φεστιβάλ, όπως το Golden Stag (Ρουμανία) και New Wave (Ρωσία).

Μεγάλο, όμως, ενδιαφέρον αποκτά η συμμετοχή της στο Fik 59, διεκδικώντας την εκπροσώπηση της Αλβανίας στη Eurovision του Ρότερνταμ, καθώς ένα ταλαντούχος Έλληνας σκηνοθέτης – χορογράφος, ο Νίκος Μαριάνος, θα αναλάβει την καλλιτεχνική διεύθυνση του “Pendesë”! O ήδη γνωστός σε όλους μας Νίκος Μαριάνος (συμμετείχε ως χορευτής στο πλευρό του Σάκη Ρουβά στο “This is our night” και της Έλενας Παπαρίζου στo “My number one” στα 50χρονα της Eurovision στην Κοπεγχάγη), υπήρξε σκηνοθέτης και καλλιτεχνικός διευθυντής πολλών μουσικών events στην Ελλάδα (MAD Awards, NMDF, Ημέρα Θετικής Ενέργειας-Amita Motion), αλλά και της συμμετοχής του Αγίου Μαρίνου στη Eurovision 2019.

Ο Νίκος με ανάρτησή του στο instagram ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Inis Neziri στο Fik 59 και δηλώνει ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για αυτή! Μάλιστα, πιστεύει πολύ στο τραγούδι που θα επιμεληθεί σκηνικά και το χαρακτηρίζει πολύ δυνατό, δηλώνοντας αισιόδοξος για το τελικό αποτέλεσμα που θα είναι η συμμετοχή στη Eurovision 2021!

H Inis Neziri δηλώνει με τη σειρά της πολύ ευτυχής για αυτή τη συνεργασία και ανυπομονεί να δει τη “μαγική” δουλειά του Έλληνα χορογράφου να αποτελεί μέρος της συμμετοχής της!

 

O OGAE Greece εύχεται στον αγαπητό Νίκο Μαριάνο καλή επιτυχία στη νέα του δουλειά στο πλευρό της Inis Neziri!

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλα τα νέα της Eurovision 2021!

https://www.youtube.com/watch?v=ZCAnW7UEQ1Q&feature=youtu.be

Φωτογραφίες: Nick Marianos websiteFacebook Iris Neziri

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ